Cure hvala na odgovorima za krevetić. 😘
Ari bas mi je drago čuti da si ovako pozitivna. 🙂
Zuzi ajme kad sam čitala prvo sam se uplašila kakav privjesak, jel ima možda 6. prstić ili nešto i onda vidim dečko 😂
Ja sam jučer dala urin za urinokulturu i danas me baš nešto počelo jače zezati. Pojačati ću tekućinu, a ako me uhvate za vikend bolovi pravac hitna. Potrošila sam i brusnicu iz dma, a nemam ništa blizu. Nadam se da neće doći do toga, ali uvijek vikendom treba krenut nešto ovako. 🙄
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
simbalija pridruzi nam se 😀 nisam znala da si i ti trudna i to 2tj manje od mene :) ti si cekala da KBC Ri pocne s radom ako se dobro sjecam, ili?
cokoladice ja se mislim za Recaro autosjedalice jer znam da su oni poznati proizvodaci sjedala za auto sportove 🤣🤣 pa je tom logikom vjerojatno isao i tvoj muz 🤣
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Meni je muz evo danima duboko u nekom proucavanju svedskih i njemackih testova za djecije autosjedalice, cekam da mi za vikend obznani svoje favorite. Moj jedini kriterij je bio da se navlaka moze prati, a rotirajuca baza kao dobar plus al za novorodence mozda i ne nuzno. Za hrvanje s todlerom vec da svakako
02/2023 💔👼 22tt
jendva obavezno javi rezultate vaseg istrazivanja 😆 mi cemo vjerojatno uzeti jaje i bazu odvojeno, i onda odmah iza onu sljedecu grupu autosjedalice koja ce odgovarati na tu bazu. dakle vjerojatno cu biti vezana uz jedan brend zbog baze, zasad je to Cybex. ali moram priznati da su me najvise zbunile te razlike izmedu grupa autosjedalica, isofix baza itd, jedva sam sve pohvatala a i dalje nisam pametna sto je najisplativije 🤣
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Zuzi ajme mogu misliti koji sok, moram priznati da i ja malo strahujem od toga. Nekako kad kazu da je djecak, to je to, vidjeli su “privjesak”. 😂 Ali kad kazu da je curica uvijek me strah da se skriva nesto i da se na kraju tek pokaze. Meni su dva razlicita doktora potvrdili da je curica, valjda onda je😅.
Tera da stvarno kako je zgaravica, jesi probala s ovim rennie tabletama sto je mama_ana pisala?
Kawa ne moram mirovati, malo smo sad bile zbrisale s odjela u movu zgradu do mlinara po finiju kavu od ove ovdje🤣ok su cimerice, jedna je zbog kolestaze druga zbog tlaka, al su obje u 35 tjednu pa im je malo lakse nego meni, pa ih zezam kad krenu panicarit ako ce se mijenjati pa se smijemo🤣 Dosta pozitivna atmosfera nam je sobi. Ova curka s kolestazom njoj je to treca trudnoca, a u drugoj je zbog te dijagnoze izgubila curicu u 37 tjednu, jer nisu prepoznali dijagnozu, znaci grozno. A isto je pozitiva skroz pa smo se nasle😊
Uzela četiri knjige za sad mi je dovoljno, ujutro sam ionako u punom pogonu, ctg, pregled, to srce, vizita dorucak, ni ne okrenem se, rucak je, pa odemo po kavu. Evo sad dobile drugu pikicu za bebina pluca. Srela doktora pa malo popricali.
I sad mislim da me ceka malo citanja i popodnevni napping😅
Nemam jedino posjete sad preko tjedna al dobro sutra ce moji doci🥰
E sjedalica za kasnije mi smo uzeli onu joie 360 spin, super stvar, rotira se skroz u krug bas olaksava s todlerom.
Simbalija pa da pridruzi se😊 ti si isto fiumanka?😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Hvala vam cure aktivna sam jedino na temi potpomognute na kojoj nisam nikad bila, ali sam se psihički pripremila
Kawa da, nakon svega ovog u mom potpisu odradila sam svu pripremu za IVF u riječkoj bolnici, međutim srećom ili nesrećom oni i dalje ne rade, tako da sam spontano zatrudnila. Danas sam zapravo 20tt+2, doktorica tvrdi da je curka, ali me Žuži sad zabrinula
Ari da da, iz Rijeke sam
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
tera kako tvoja zgaravica?
zuzi sjecam se da je tvoj muz bas htio decka, evo da mu se na kraju i ispunilo 🤣
mama ana odmah sam se tebe sjetila kad je zuzi ovo napisala 🤣 nama je jos u 15tt potvrden djecak tako da vjerujem da ‘privjesak’ nece nestati 😆
ari drzi se ❤️ za vasu dijagnozu nije propisano strogo mirovanje? svakako seci jer mene su leda ubijala od lezanja i spavanja kad sam bila na hsg 🤣 sto si ponijela za razbibrigu?
btw kad budes azurirala listu, moj pregled je pomaknut za 14.1. hvala 🥰
Isto, ne prestaje, sve sam probala sve samo malo umiri stanje, desi se u tjednu mozda dva dana da ju nemam i onda ponovno sve i cjelodnevno, samo je noc bas problem, ali prezivit cu🤣 kod mene je uglavnom refluks(bol u zdrijelu i prsima) kad krene i kiselina prema ustima onda uglavnom povracam i eto,proci ce kad rodim🤣
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Aribari da te rennie sam prve probala,poslje i reflustat, koristim i dalje nekad ovo nekad ono, ali to samo ublazi malo da uspijem zaspat, ali tokom noci refluks ponovno proradi🙄
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Hvala vam cureaktivna sam jedino na temi potpomognute na kojoj nisam nikad bila, ali sam se psihički pripremilaKawa da, nakon svega ovog u mom potpisu odradila sam svu pripremu za IVF u riječkoj bolnici, međutim srećom ili nesrećom oni i dalje ne rade, tako da sam spontano zatrudnila. Danas sam zapravo 20tt+2, doktorica tvrdi da je curka, ali me Žuži sad zabrinulaAri da da, iz Rijeke sam
Simbalija dobrodosla, znam te sa mpo teme. Ti si tu kao i ja, dan vise. Jako mi je drago radi tebe, sjecam se tvog potpisa. ❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji