Carrie0804 ja sam prvo rodila u Merkuru i nadam se da će opet biti Merkur aktivan od iduće godine. U Vinogradskoj sam imala kiretažu i stvarno su svi bili jako ljubazni i obzirni, tako da ako ne bude Merkura, ja planiram Vinogradsku.
Rosie mislim da bi moglo uskoro doći do toga da ti kćer krene spavati cijenu noć sve češće. Moja je spavala prvih par dana jer se ranije rodila i imala žuticu, a poslije nikako ni po danu ni po noći. Baš je bilo jako zahtjevno. I s godinu i pol je bila prva prespavana noć, još se poslije znala tu i tamo malo probuditi, ali to je bilo zanemarivo. Stvarno je preporod kad krene spavati cijelu noć. Držim fige da i tvoja uskoro učestali cjelonoćno spavanje.
22.08. +
Hvala cure, probat cu i jedno i drugo. Malo je veci sloj kamenca da. Moram pokusat jer me to tako jako smeta
Little baby dobrodošla! Čestitke na 5. bebiciMoina - ako misliš na deblji sloj kamenca, ja sam imala taj slučaj kada sam uselila u stan, probala apsolutno sva sredstva koja su mi preporučena i namučila se i ništa. Onda mi je jedna teta koja profesionalno čisti rekla da uzmem onaj "strugač" od ploče za kuhanje i samo s tim lagano sastružem. Bila sam gotova za 1min.
HVALA!!!! znaci potegla sma jednom jer to imam kod kuce, i sve je otislo odmah. sve sam sastrugala dolje. sad sam stavila sve za ciscenje u wc nek se opusti pa cu oribat wc. Cistim ga redovito al taj kamenac me toliko smetao da sam ludila.
Dobrodosla little baby, cestitke na petoj bebi! 🥰
Evo ja sam jutros odradila OGTT, i jos neka vadenja krvi usput, sve je proslo ok, nije fina tekucina al nije me ni zvalo na povracanje 😅
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Moina drago mi je da sam pomogla . Ja sam skoro htjela mijenjati školjku od očaja
.
jen_dva super da si se i ti "riješila" ogtt-a.
22.08. +
Moina drago mi je da sam pomogla. Ja sam skoro htjela mijenjati školjku od očaja
.
jen_dva super da si se i ti "riješila" ogtt-a.
Znaci oribala sma sve, postrugala to, wc skoljka izgleda toliko divno. Ja sam ju redovno prala al sad moram redovno ulit ocat u nju jer je ocito kamenac problem i ne zelim da se skupi opet.
Jao ja imam OGTT za par tjedana, nije mi tekicina problem vec vadenje krvi. Imam toliko uzasne vene i ima samo jedna iz koje se moze krv vadit. Zadnji puta su me 3 puta u istu venu pikali, bolila me ruka tjedan dana. I jos kazu ta vena je zaribana jer ide u koso nekako a ne lijepo ravno. Jendom sam isla na hitnu i 5 puta su me pikali da bi izvukli malo krvi. Nisu nigdje mogli nac da krv ide iz vene. A nemam strah ni problem sa tim, jednostavno imam ocajno lose vene.
Kad sam rodila prije 2.5 godine imala sam kanilu u ruci, taj dan sam trazila da mi ju maknu jer me cijela ruka bolila od vene u koju su stavili. Onda su stavili u drugu i onda ista stvar, sve me bolilo i nateklo, morali su maknut. Reklis u da se nadaju da ne moram hitno dobit infuziju ili nesto jer bez kanile to predugo traje. Reko na vlastitu odgovorinost skidam i mici to iz mene, boli me.
Moina tako je nekako i kod mene s venama, probaju na jednoj ruci pa onda kada upiknu pomiču iglu lijevo desno i nabadaju, ne bi li pogodili, pa onda na drugu ruku....užas...razumijem te. Ja sam navikla na to, nije ugodno, ali ajde preživi se sve. I točno znam koliko si sretna zbog uklanjanja kamenca, meni je to bio pravi uspjeh i sreća
22.08. +
Moina ista stvar i kod mene. Krv ide samo iz lijeve ruke iz jedne jedine vene. Iz desne NISTA. Svaki put molim da probaju iz desne i svaki put me ubode sestra i gleda u cudu kako nista ne ide, tako da se na kraju svaki put zavrsi s bockanjem te jedne jedine vene na lijevoj ruci koja je sad vec toliko velika i vidljiva da izgledam kao nekakav junkie. Vec mi je muka kad pomislim na ogtt i bockanje tri puta u istu venu...A za kamenac sam ti htjela napisati da je meni jedna cistacica savjetovala malo solne kiseline politi po kamencu, ali vidim da si srecom uspjela 😄
Cure evo i mene malo, nasmijala sam se kad sam vidjela kakvo je odusevljenje nakon ociscenog kamenca🤣minnieus dobar savjet😊
Carrie dobro došla😊
Jen_dva super za ogtt. Ti imas i pregled danas il sam ja to nes krivo zabiljezila😅?
Mama_ana, Minnieus, Moina meni se ovo trazenje vene jednom desilo u zivotu i tad mi je doslo slabo. Al sad uvijek bude ok, i ja uvijek pazim da mijennam ruke jer cesto vadim😅 al nisam neki fan vadenja krvi, nikad ne gledam i uvijek sestru pitam da li je krenulo🤣jer imam fobiju od tog da ne mogu naci venu😅i nosim hranu sa sobom ako moram bit na taste pa cim izadem jedem😅 ja ogtt planiram u sri al nes gledam da mozda i sutra odem, vidim😅
Moina ti si bome aktivna😊
Ja sam evo danas prvi put odvela malu u vrtic od one epizode krvarenja, dobro ona je velika pa ude i izade sama u sjedalicu. I malo sam aktivnija sad pomalo, gotova sam s utrogestanima, a i doktor je rekao da se pomalo vracam normali, bez pretjerivanja😅popodne mi dolaze frendice s klincima na cajanku i igranku😅
Kakav vam je trudnicki mozak? Moj radi puno parom, jucer sam posijala mobitel, sve ok nasao se, danas sam uspjela torbicu ostaviti i doc u ducan bez novaca😅i tako stalno nes, uopce mi nije upaljen, sve mi je ravno kao da sam uslagirana cijelo vrijeme😅
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Bas nam gledam ovaj popis, pa sam primjetila kako nam nekih cura jako dugo nema - MandM, Daja, Žuži, Blackie, Omerta i jos nekih da ne nabrajam😊, nadam se da je kod vas sve ok i da cete se javiti kad stignete😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Sortiraj odgovore
Najstariji