Jel planirate pocet pratit pokrete? Tipa neku aplikaciju za vodit evidenciju kad se beba javlja i to?
Jel normalno nakon tipa 24tog tjedna da beba koja se inace svaki dan javlja, koji dan se ne javi ili je to alarmantno?
Niš ja to ne stignem pratiti uz ovu moju bebu 🤣
A i bolje, prošlu trudnoću se izludila s time 🫠
Jen_dva mislim da se pokreti bebe, to brojanje pocinju pratiti kasnije od cca 30og tjedna, ali nisam sigurna. Jer je u ovim nasim tjednima moguce da ne osjecas da se mice iako se ona mice. Ja je inace dobro osjetim i sad na utzu kaze doktor super se namjestila mogu izmjeriti sve, ja kazem pa cini mi se da je bas mirna, kaze nije nije mirna krece se ali pomalo. Nisam je u tom trenu osjetila iako se ona kretala, al nije me valjda bas bombala da je osjetim. Dal te nesto brine ili pitas ovako?
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Isuse mozak mi je na rezervi, ova moja još ne spava kako treba noću, baš sam polu invalid... uglavnom se beba javi se svaki dan kad krenete osjetiti baš prave pokrete i udarce. I trebalo bi je osjetiti svaki dan.
Ma pitam eto, gledam jel bi trebalo to pocet sad nekad pratit ili smo jos ok.. inace i ja osjetim svaki dan po nesto, ili migoljenje ili neke udarcice al danas nista a vec je podne pa se sekiram, vjerojatno bespotrebno 😅
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Tera_ I prvi Ogtt u grupi obavljen . sad možemo čuti svježa iskustva.
Aribari odlične vijesti, vjerujem da će sve ostati kako treba još taj kratki period. Borbena curica
Jen_dva ja nisam imala u planu, baš se optereti čovjek s tim....znam da sam pred kraj baš paničarila oko pokreta i namještala se i čekala i brojala...posteljica bila naprijed, a dijete hipotono, pa jadnica nije imala ni snage lupati kako treba. Baš sam imala slabo pokrete. A sad se ova malena počela sve češće javljati, odnosno svaki dan, ne pratim baš u koje doba i koliko, važno mi je da barem jednom osjetim za sada. Nadam se da će ti se uskoro javiti i umiriti te
22.08. +
Jen_dva ma vazno da je osjetis svaki dan nes, al ne moras jos brojati, to se radi u kasnijim tjednima. Makar ja to nisam nikad strogo radila jer sam je stalno nes osjecala kad je bila velika.
Probaj pojesti nes slatko il pustit neku muziku malo glasnije pa se mozda javi, tako bi ja kad mi se neko vrijeme ne bi javila😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Da pojedi nesto slatko proskaci malo po stanu pa vidi ima li pokreta, ali to pracenje tek kasnije ide msm iza 30tj ja isto nisam pratila jer je beba bila jako aktivna i znala sam da je sve okej. Javi nam kad se javi bebusina 😊
Ja sam ozdravila znaci danas sam sortirala odjecu. Sortirala sam 4 kutije i 4 vrece. Od toga imam za poklonit 2 kutije i jednu vrecu, i vrecu cipela. I to jos nije sve sortirano. Imam osjecaj da nisam nista napravila a ubila se danas. Jos sam ispekla kolac i slozila musaku. Mislim da izgleda ko da nisam nista napravila jer su sve kutije jos tu. Tek kad ih odnesem i dobiram onda ce bit lakse disat u stanu
Uf cure ja citam zadnja dva sata, pokusavam vas stici. Mislim da sam bila zapela na 280. stranici 😂 jedva! Cestitam svima na dobrom pregledima, bas mi je neizmjerno drago da dobro nepreduju bebice. AriBari vjerujem da krv bila bome sokantan prizor. Drago mi je da je sve na kraju ispalo dobro. A eto i pouka svima da malo pripazimo sta radimo / dizemo / krecimo i tako dalje jer samo zato sto se osjecamo dobro, ne znaci da mozemo punom snagom sve hendlat kao prije. Meni je sljedeci pregled 27.12. i mislila sam u tom tjednu otici na OGTT privatno jer mi je laboratorij niti 10 minuta pjeske od stana a vidim cijena je oko 20ak eura. Kad se sjetim trazenja parkinga oko Petrove odma me znoj oblije 😩
Ja sam nosila i pelene, vlažne maramice i kremu jer je beba sa mnom non stop. Jednom dnevno ih samo odvode.
Isto i u Vk, jedino prvu noć su nam ponudili da bebe budu kod njih.
Tako i ovdje, samo im više neću dati. Dvoje su mi našopali da sam se 2 dana natezala s dojenjem
Sortiraj odgovore
Najstariji