Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Ožujak 2021. 09:29

Šaljem veliku pusu iz predrađaone. Ctg obavili, trudove imamo, sad idemo dalje. Imam vremena dok cekam pregled, pa samo da Vam se javim. Držite fige za što brže i bezbolnije rađanjee. 
    ❤🥳

16. Ožujak 2021. 09:29

A sad mi krivo sta nisam u petak Lussi! 😔 A znas i sama, ak se nude dva termina dok je beba u pitanju, mi trudnice valjda uvijek uzmemo raniji 😂
    .
    Ja sam imala 3, 4 dana bolove u preponama, trbuhu.. cak sam se splasila da su trudovi. Danas opet faza kad ni ne znam da sam trudna. Odmorena, bez bolova, bez laznih ili oravih trudova. Kod mene to u naletima ocito ide u ovom zadnjem dijelu. Fale mi tjedni do 28/30 kad mi nije bilo nist 😂😂 
    Zelim vam svima ugodan dan bez boli :)
    .
    Pitanje - ako bi morala stavit canesten kremu ili vaginaletu, u mojim tjednima vise ne smijem aplikator koristit? Samo prsticem gurnut?

mom_of_4
    16. Ožujak 2021. 09:40

Palonkice je cula sam da carski ne drze 7 dana ako je sve ok a vaginalno prije koje su mi rodile 12/1 mj sve puštene doma 3 dan ni casa ranije 🤭 imam mi sad rodica 1.4 termin bas cu vidit situaciju s njom..ti prati svoje pa javljamo jedna drugoj 

mom_of_4
    16. Ožujak 2021. 09:43

Bdw sad kad  sam skontala da me preksutra na kontrolu momentalno me na wc potiralo ajmeeeeee 😬😬😬😬Bdw dole me boli uzas ova “rupa bez dna” doslovno tako imam
    Osjecaj kad se brisem nakon mokrenja da ce me ugrist za  ruku ka ona  biljka svezderka,pocela sam je se plasit nesmin niti ogledalu  pric s njom da nemam moćne more

Girl1234
    16. Ožujak 2021. 09:45

Blossom, čestitam, uzivaj uz bebicu 🥰🥰🥰
    Ridja, sretnooo
    Mi danas okruglih 36. 🙊🎉🎉

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Lonmi
    16. Ožujak 2021. 09:50

AnaAn ma mogu si misliti, i ja imam pripreme za okretanje s boka na bok, uopce ne znam kako bi, pogotovo dok sam dugo u jednom polozaju, a dok sijevne ona bol zamraci mi se. 
    Hodam doslovno danas ko pingvin, 10min sam silazila kroz stepenice. Nista od peglanja danas. Ne zna moja majka sta ju ceka 😂
    Meni nije nist od toga zabranjeno ili nesto, ali sjediti ne mogu jer mi je pritisak jako, osim na necemu mekanom, a onda se doma pazis i stedis, a tamo u cekaoni provedes po 2h na onom kamenu, kako nece boljeti, pogotovo nas koje se nismo bas kretale, koma.
    Sad sam se pojadala i idem van na sunce da se malo osuncam 😂

Principessa🌺
    16. Ožujak 2021. 09:50

NevaEva

A sad mi krivo sta nisam u petak Lussi! 😔 A znas i sama, ak se nude dva termina dok je beba u pitanju, mi trudnice valjda uvijek uzmemo raniji 😂

Bar znam da je u petak u TA doktorica Kolarevic,cim ti je nudila taj termin😎 nema veze, znam kak ti je,uvijek uzmemo raniji,nekak logicno🤭🥰

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Principessa🌺
    16. Ožujak 2021. 09:51

Ridja

Šaljem veliku pusu iz predrađaone. Ctg obavili, trudove imamo, sad idemo dalje. Imam vremena dok cekam pregled, pa samo da Vam se javim. Držite fige za što brže i bezbolnije rađanjee.
    ❤🥳

Sretno❤️❤️❤️❤️❤️

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Rita88
    16. Ožujak 2021. 09:52

Dobro jutro cure 🌞☕
    Ridja sretnoo, jel osjetis trudove ili? Sve nam javljaj! 🥰
    Kreativka dobro nam dosla, cure su ti sve vec objasnile, pa se necu ponavljat, uzivaj u cavrljanju s nama 💃
    Nikac sliku ne mogu vidjet 🤷‍♀️😏 al vjerujem da je lijepo! Uzivaj na porodiljnom i u zadnjim tjednima trudnoce🙃 
    Porodiljni provjeravala sam na e gradjanima i nije mi nista jos sjelo, vjerojatno onda oko 20-og! Bitno da mi je MUP poslao poruku da mi registracija istice 2.4. samo neki troskovi 💆‍♀️
    Sinoc sam super spavala, Ena se jos neda vanka, bit ce da joj je lijepo kod mene , bas me zanima danasnji pregled i dal sam otvorena ista s obzirom na sijevanje kroz pipicu/gospodju.
    Baba Spar je fulala prognozu, ona mi je rekla 15.3. pih ni te babe vise nisu ko sto su nekad bile 🤭
    Cure koje danas isto imate pregled sretnoo 💃🤸

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Lonmi
    16. Ožujak 2021. 09:52

Mom biljka svezderka 😂😂😂😂😂
    Popravis mi dan, odmah me manje sve kosti bole cim procitam tvoj post 😂😂😂😂
    .
    Ridja neka bude brzo i cim manje boli 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.