Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    12. Ožujak 2021. 14:00

Ridja drzi se i nedaj se,najlipsi period ti tek slijedi ..sve je u redu to je najbitnije a ma njih se ne obaziri ... nadam  se da ce se pokrenuti porod sam od sebe i da ces cim prije imati svoju bebu u rukama 🥰

Petra982
    12. Ožujak 2021. 14:00

Ridja draga 🤗🤗🤗
    Samo se ti nama izjadaj! Svatko bi otišao ako osjeti curkanje, a čep zaista niš ne mora značiti. Ako je isključeno da curi plodna voda, ok si! 
    Lijepo udah, izdah, stavi neš veselo na tv i kad krene štrecat kak spada, kreni. Vjeruj mi, bolje ti je bit čim više doma. Osim ako ne procuri onak filmski... 
    Meni na svakom utz varira datum, al moja gin se drži zadnje menstruacije.

mom_of_4
    12. Ožujak 2021. 14:07

Jagodice ja to kazem pa opet trtaros sto je očiti dokaz koliki sam nevjerni Toma..Puj sram me bilo..ma ja sam trtaros zivota sutra maloga vodim na sistematski ovaj sportski zbog nogometa pa ono ka nije mi svejedno a to pizdarija tako da suvišno je o meni ista pričati..
    Palonkica  Ehh svaku vecer se molim sv.Josipu uzela sam sad tridesetodnevnicu i ustrajna sam..nemam ni
    Ja bas vremena previse trtaros biti ali kad me mazne u glavu mazne,ja ako ne mislim o jednom jesam o drugom ko da sam u začaranom krugu...ako se prestanem bojati tlaka bojim se kolestaze,kada se prestanem bojati nje eto proširen pijelon kada malo se skuliram s tim eto opet mislim o sindromima a brate mili daj mi mira...ocito onaj nevaljali zna Di sam najtanja pa udara svim snagama a ja ga pustim da me plasi .. zalosno je sta sam svjesna tih nekih stvari i opet si dozvolim da me zamrači.. Ah idem na krizni put danas na svaku
    Postaju cu ostavit jade svoje i vase nema druge..🙏🏻

• Bebeto
    12. Ožujak 2021. 14:08

palonkica

Znam ženu, čijoj sam djeci pomagala oko škole nešto, ima 4 djece, a u svakoj trudnoći bi se otvorila u 21tt, tako mi je rekla, i onda strogo mirovanje do kraja. Plus terapija.Samo su joj u zadnjoj napravili serklaž. I izgurala bi do termina, sad ne znam je li baš do 40tt, ali do termina. Sad su to sve velika djwca, najstarije 25, a najmladje 11.
    Tako da AnAn i Bebeto samo hrabro. Premda je užasno teško mirovat i onda isključit svoj mozak da ne misli na sto stvari. Mislim na vas🙏

Hvala ti❤️

Ruska1986
    12. Ožujak 2021. 14:08

Bebeto

anaAn

Palonkice - cula sam da injekcija za pluca vrijedi samo 2 tjedna?🥺
    Sto me dosta zacudilo!
    Moramo Bebeto i ja izdrzati to do kraja 🙏 Ali, psiha je zajebana stvar. Lezanje ubija.

Baš ubije ovo ležanje, ništa me ne boli.Vjeruj mi da sam na zadnjem pregledu lagala da me bole jajnici, mislila sam da će me ostaviti u bolnici na nekoj terapiji, kad šipak 🤣 Poslali me kući sa istim tabletama.Ne znam kad potpuno nestane cerviks koliko tjedana se tako izdrzi.Joj imam sto pitanja, a nitko odgovore dati.Idem od doktora do doktora privatno i ništa.Samo je bitno da su rekli u sljedećoj trudnoći vas odmah treba zašiti😂😂😂 a ja molim boga da doguram ovu bar do 35.tjedna.

Kod tebe se bas skratio... Mojoj onoj frendici, kad se smanjio na 16mm, odma su digli paniku, ostavili ju u bolnici i zasili. Al je dogurala do 37 tt 😊 Nadam se da ces ti dogurat ma bar do 36 tt. 🙏🏻🙏🏻 A  i bit ce tako! Lezi, lezi i lezi, nema druge. Drz se 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Bebeto
    12. Ožujak 2021. 14:09

Ruska1986

Bebeto

anaAn

Palonkice - cula sam da injekcija za pluca vrijedi samo 2 tjedna?🥺
    Sto me dosta zacudilo!
    Moramo Bebeto i ja izdrzati to do kraja 🙏 Ali, psiha je zajebana stvar. Lezanje ubija.

Baš ubije ovo ležanje, ništa me ne boli.Vjeruj mi da sam na zadnjem pregledu lagala da me bole jajnici, mislila sam da će me ostaviti u bolnici na nekoj terapiji, kad šipak 🤣 Poslali me kući sa istim tabletama.Ne znam kad potpuno nestane cerviks koliko tjedana se tako izdrzi.Joj imam sto pitanja, a nitko odgovore dati.Idem od doktora do doktora privatno i ništa.Samo je bitno da su rekli u sljedećoj trudnoći vas odmah treba zašiti😂😂😂 a ja molim boga da doguram ovu bar do 35.tjedna.

Kod tebe se bas skratio… Mojoj onoj frendici, kad se smanjio na 16mm, odma su digli paniku, ostavili ju u bolnici i zasili. Al je dogurala do 37 tt 😊 Nadam se da ces ti dogurat ma bar do 36 tt. 🙏🏻🙏🏻 A i bit ce tako! Lezi, lezi i lezi, nema druge. Drz se 💜❤

Hvala ti❤️

Ruska1986
    12. Ožujak 2021. 14:10

Ridja

Eto me nakon što su me toliko smorili da sam more suza izlila do sada. Ali više eto psihe radi.
    Dođem tamo, stave na ctg, okej, dođem u ambulantu, vec u kabini imam osjecaj kao da me se zele rijesit, ono ctg je uredan pa kao gledani ste u srijedu, sigurno nista ne osjecate od stezanja jelda, pa da vas naruce opet u ponedeljak, ja govorim okej, ali samo da naglasim da mi ispada čep, aha veli meni sestra onda se skinite pa dodite, ja to napravi, raskrecim se na stol, doktor pak pa ctg okej, trudova nemate, gledani prekjucer, zasto ste na stolu, ja govorim raspada mi se cep, on govori nema veze to je normalno, ja kazem ali eto mokre su mi i gacice, nesto curka stalno, ne slijeva se ali curka, na sta kaze on meni, Vi baš želite taj pregled i ja sad zbunjena onako pa dobro nemorate, samo Vam govorim sta je. I ajde ide gledat, o pa da, neke tekucine i ima, sluzavo je ali nesto i curi. Mislim si, ne ono, izmisljam jer mi se bas kreci tu na stolu. Kaze ajde sacekajte pola sata, kao test da vide jel plodna voda, ako je, onda zapocinje porod. Sjedim izmorena tamo 1h, zovu unutra, nije plodna voda, sve okej, samo neka eto tekucina, mozete doma, dodite u ponedeljak. Izadem, cekam papire, zovu opet unutra, kad krece prica, e neka dva UZV na samom pocetku su pokazala da je trudnoca 5 dana mlada i netko je to "profulao" reć, sa obzirom da je ON jedan od dr.koji je radio UZV, pa da možemo gledat da mi je zapravo termin 5 dana kasnije i da ja zapravo uopće još nisam trebala rodit i da nemoram ni dolazit svaka 3 dana, pa eto dođi ti za tjedan dana ako se ne kreneš porađat prije. Cure na rubu sam bila, sacekala muza ispred suza suzu stize. Pa 9 mj mira i gustanja u trudnoci, ovi zadnji dani za poludit, ma joj, neznam sta bi rekla vise. Uglavnom ja imam osjecaj da ce se danas sutra samo pokrenut jer me i sada steze, ovo curka i dalje i ono.
    Ispricavam se na jadikovkama, ali evo, morala sam. Hvala puno na lijepim rijecima i bodrenju, lakse mi je kad znam da tu mogu sve napisat ❤🤗

❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Girl1234
    12. Ožujak 2021. 14:11

Ajme Ridja, ma tu smo se da se izjadaš. Katastrofa... 
    Probaj se umiriti i strpiti, brzo ce doci tvoje dugoočekivano sunašce 🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Bebeto
    12. Ožujak 2021. 14:14

anaAn

Ridja strasno… Bit ce to sve ok, cura koja je sa mnom bila u sobi, u srijedu joj ispao sluzni cep. Non stop nakon toga imala smede krvarenje, bila u 41 tt. I onda samo odjednom krenule kontrakcije, neki blago trudovi, mislim da je subota bila. Ne brini se, sve ce biti ok🙏
    .
    Bebeto nemas probadanja u rodnici kao da ti papu uzimaju taj neki cudan osjecaj? Jel tvoja beba nisko ili? Draga, lezi. Samo wc i krevet, nema druge. Kad su svi idioti sa svojim nekim razmisljanjima, uvjerila se dva puta u bolnici, svatko svoju politiku vodu. Drzi se draga 🙏
    Sjeti se da imas priju u Zg koja istu muku prolazi

Imala sam to probadanje noćas ,lagano kao da se rasteže nešto.Nisam cilu noc oka sklopila.Beba je nisko, ali ne toliko tako je doktor rekao.Drži se i ti 😘❤️😘

Ruska1986
    12. Ožujak 2021. 14:16

Ridja

Eto me nakon što su me toliko smorili da sam more suza izlila do sada. Ali više eto psihe radi.
    Dođem tamo, stave na ctg, okej, dođem u ambulantu, vec u kabini imam osjecaj kao da me se zele rijesit, ono ctg je uredan pa kao gledani ste u srijedu, sigurno nista ne osjecate od stezanja jelda, pa da vas naruce opet u ponedeljak, ja govorim okej, ali samo da naglasim da mi ispada čep, aha veli meni sestra onda se skinite pa dodite, ja to napravi, raskrecim se na stol, doktor pak pa ctg okej, trudova nemate, gledani prekjucer, zasto ste na stolu, ja govorim raspada mi se cep, on govori nema veze to je normalno, ja kazem ali eto mokre su mi i gacice, nesto curka stalno, ne slijeva se ali curka, na sta kaze on meni, Vi baš želite taj pregled i ja sad zbunjena onako pa dobro nemorate, samo Vam govorim sta je. I ajde ide gledat, o pa da, neke tekucine i ima, sluzavo je ali nesto i curi. Mislim si, ne ono, izmisljam jer mi se bas kreci tu na stolu. Kaze ajde sacekajte pola sata, kao test da vide jel plodna voda, ako je, onda zapocinje porod. Sjedim izmorena tamo 1h, zovu unutra, nije plodna voda, sve okej, samo neka eto tekucina, mozete doma, dodite u ponedeljak. Izadem, cekam papire, zovu opet unutra, kad krece prica, e neka dva UZV na samom pocetku su pokazala da je trudnoca 5 dana mlada i netko je to "profulao" reć, sa obzirom da je ON jedan od dr.koji je radio UZV, pa da možemo gledat da mi je zapravo termin 5 dana kasnije i da ja zapravo uopće još nisam trebala rodit i da nemoram ni dolazit svaka 3 dana, pa eto dođi ti za tjedan dana ako se ne kreneš porađat prije. Cure na rubu sam bila, sacekala muza ispred suza suzu stize. Pa 9 mj mira i gustanja u trudnoci, ovi zadnji dani za poludit, ma joj, neznam sta bi rekla vise. Uglavnom ja imam osjecaj da ce se danas sutra samo pokrenut jer me i sada steze, ovo curka i dalje i ono.
    Ispricavam se na jadikovkama, ali evo, morala sam. Hvala puno na lijepim rijecima i bodrenju, lakse mi je kad znam da tu mogu sve napisat ❤🤗

Ali ovo: bi bas zelite pregled! Da, stvarno sigurno uzivas u svakom 🙄🤬

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.