Lonmi malo po malo, rastegni to peglanje.. stignes🥰
Hvala Petra na info za sesirice❤️
Ridja vidis da se Jan priprema🙈 malo proseci pa cucanj pa sim pa tam i nikad ne znas
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Mom ja imam osjecaj da bi krajem 4.mj mogla roditi 😂😂. Neda mi se cekati 40 tt, meni 38 taman.
Razumijem te, ti imas vec djecicu i moras i oko njih, a meni prvo i ja samo hocu sve pripremiti da to sve gledam jer imam osjecaj da ce prije proletiti jos ovih par tjedana ako mi je sve pod nosom 😂.
To ce sve oprano u komodu i nek ceka bebolinu 😊
Joooj za wc ti vjerujem ja se stalno bojim da s necim opet tu probavu ne usporim. I ovo za hodanje ti vjerujem
Petra onda ih kuham 😊. Ja kupila za svaki slucaj nek se nađu, ne smetaju u ladici, a tko zna kako ce moje grudi podnijeti dojenje. Puna sprema kod mene 😂.
Lonmi malo po malo, rastegni to peglanje.. stignes🥰
Hvala Petra na info za sesirice❤️
Ridja vidis da se Jan priprema🙈 malo proseci pa cucanj pa sim pa tam i nikad ne znas
Samo moram dasku i peglu ostaviti u pripremi inace stalno nekog gnjavim daj mi digni, donesi, postavi 😂
Ridja ti sad ustvari cekas da krenu kontrakcije jelda? Hoce to sad negdje, drzimo fige 🤞
Ridja and na kauč, knjigu u ruku ili neki dobar veseo film (ja gledam Bridget Jones 2 večeras) i relax!
Skreni misli, brže će proći...
Ja usisala dio stana, skinula veš i stavila sušiti novi i trebam pauzu... Skuhala kavu i samo češljam po tom netu di bi prije što kupila... Ajme!!! Sama sebe nerviram! Bolja sam kad spavam 🤣🤣☺️
Cure ja eto 3.put odspavala danas na otprilike 1h. Nemoguce sam umorna i pospana. I beba i ja. Nakon sto me ritao zadnjih par danas nenormalno, sad je miran i samo spavamo. Kad se ja probudim za par min se i on rasteze, rice par min i mir i meni samo dodje da opet odem spavat. Nisam inace cijelu trudnocu spavala po danu, ni u onim tjednim kad bi cijeli tjedan po noci bila budna. Nocas spavala u komadu od pola 1 do jutra, bila budna 1h pa zaspala i onda sad opet. 🙎♀️
Rita, sutra u ovo vrijeme drzis malog u rukama, pogledaj sezonu prijateöja il nest, mislim da ti je Petra super savjet dala i naruci si nest fino sta ti se jede.
Mom of 4 to je sve normalno, pogotovo kad se skupi svega. Ja se dobro drzim (al nemam jos djece ), pa sam maloprije pustila suzu dok sam rucala, ne znam ni sama zasto. Veselo sve u svemu
Ridja pokrece se pomalo, neka neka. Drzim fige da to bude sutra jer si tako i sama zelis
Ruzice nadam se da je sve pod kontrolom
Petra najbolje da ubijes oko, zasluzila si
Baby P 03/21 💙
Pupetta,bih ja rado, al danas sam neuobičajeno budna i neće san na oko. Bila sam se trudila svim silama, al šipak!
Btw, ne sjećam se tko je spomenuo one nastavke za grudnjak! Thnx, super su! Grudnjaci iz svijeta mama će se ipak iskoristiti 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji