Pitanjce za mame. Znam da je i ovo jako individualno, ali cisto me zanima okvirno
Kada ste otprilike nakon poroda isle na neki tretman za sebe - farbanje, nokti, masaza, stogod?
Mene je tako uhvatila neka zelja za obnovom I inace mi je tako u proljece, a sad pogotovo jer se bas dugo nisam farbala i htjela bih na pramenove kad rodim, dodem k sebi i slicno
Baby P 03/21 💙
EmEn cestitam od srca na malom velikom djecaku! ❤
Ruzice, mislim na tebe, javi nam se. 😘
.
Dojenje - definitivno sam misljenja da je individualno iskustvo. Uvjerila sam se da to nekome ide od sale, a da neko ima ogromne probleme. Isto tako sam misljenja da nikakvi tecajevi, forumi, clanci vam nece pomoci ukoliko niste razgovarali zaista sa nekim tko je strucan i tko ce pomoci i vama i bebi. Barem meni 3 noci neprekidnog citanja nista nisu pomogle dok mi nije dosla sestra koja zna sto radi. I RODINA SOS GRUPA na fejsu mi je zakon... tamo su zene koje su educirane za dojenje i koje su strucne i na vasa pitanja daju temeljite odgovore i sto je najvaznije svakome pristupaju individualno, nikako ne dijele "opcenite" savjete.
Pitanjce za mame. Znam da je i ovo jako individualno, ali cisto me zanima okvirno
Kada ste otprilike nakon poroda isle na neki tretman za sebe - farbanje, nokti, masaza, stogod?
Mene je tako uhvatila neka zelja za obnovomI inace mi je tako u proljece, a sad pogotovo jer se bas dugo nisam farbala i htjela bih na pramenove kad rodim, dodem k sebi i slicno
E da... mene zanima depilacija nakon carskog? Ako neko ima iskustva. Kad bi mogla na depilaciju od - do? 🤭 strah me tog naprezanja zbog rane... 🤔
Upravo tako Palonkice! Nema smisla se zamarati unaprijed! Svako dijete je svoje!
Jučer sam objašnjavala kćeri o pupčanoj vrpci i kako se reže, suši i ostane pupak .. a moj muž ko s Marsa pao i kaže, jooooj da i taj pupak nas čeka! Hellou... 🤣
MareiKate tandem dojenjedrago mi je da se super oporavljaš, da se sve ostalo posložilo i da ste idući tjedan svoj na svome
EmEn čestitam i želim ti brzi oporavak…Lukasu sretno i bezbrižno odrastanje
Ružice nadam se da si i ti već sa svojom bebicom
Petra mislim da si ti pitala za trnce/oticanje u prstima…meni je to krenulo s jednim prstom sad mi je na obje ruke - ujutro ne mogu sklopiti šake nego ih razgibavam kad se god sjetim, do predvečer je malo bolje, ali po noći se opet vrati…pitala nekoliko puta dr. i svaki put kaže proći će kad se porodite, tako da ni oni nemaju neku savjetRidja ne zaboravi danas i do Arene
imaš li iscjedak?…meni stalno po malo sukrvica - imam neki osjećaj da će me sutra ostaviti u bolnici
Tema o kojoj smo pisale - ja sam pisala jer sam bila šokirana kako svekrva i ta osoba mogu oplesti po ženi zato što radi onako kako misli da treba…i žao mi je što nisam stala u obranu te žene, ali nisam htjela biti gruba da im kažem šta vas briga kako netko brine o svom djetetu, jer ja drugačije ne znam, pa sam šutila, najbolje ne stvarati tenzije
Za Ines nisam imala savjet, jer nemam iskustva, samo mogu reći Ines divna si majka čim brineš i radi kako misliš da je najbolje za Neu - dok ona napreduje i smješka ti se, nemoj sumnjati u svoje odluke, samo hrabro
Oh imam to na pameti od 7 ujutro 😂, sad sam u fazi slaganja svega i preslagivanja jos jednom 😁
Iscjedak imam svako malo onako, par puta klasicni bijelkasti, pa onda malo sukrvica i tako, uglavnom nesta je stalno 🤭
Šarafa me u leđima sa vremena na vrijeme i veselim se tome, kao to su kontrakcije koje otvaraju 😊
Joj nadam se da će se nešto pokrenut i dalje si mantram za sutra, danas je majki i sestri rođendan, pa da ih Jan ne zezne 😂☺.
.
EmEn dobro došao Lukas, želim Vam svu srecu svijeta!!
.
Cure dobro jutro/dan, sretno na pregledima 😊🥰
Pupetta, ja sam nakon babinja! Otišla kod gin na pregled pa kod frizera i u shopping!
AnaAn to ti je obican bris, sekunda, stavi onaj spekulum i uzme bris, na nalazu pise da nema gljiva, bakterija i to nest sta upucuje na streptokok. Dublje guraju prste nego taj stapic po mom iskustvu.
Blossom, nema trnce! Samo otečene prste na rukama navečer! To je normalno u mojim tjednima, al kako nisam oticalaa cijelu trudnoću, sad me smeta
Petra, ti si rekla da ides na jedrilicu ovo ljeto 🤩 Mrak, nece bebi biti nista, samo uzivajte! Ja nebi mogla odmah prve godine jer mi je prva beba i jos nista ne znam pa hocu bit blizu bolnica, doktora i sl., ali ti imas iskustva i kako kazu, ako je mama happy, osjetit ce i beba i svi budu happy. :)
.
Ja sam si pozeljela da dodje ranije jer je kao veci i sve je spremno, rekli su 34.tj.jos da se rodi da bi bilo sve ok. U 35.ne zaustavljaju trudove ako krene. I tak sam si ja mislila.. ja bi onda 21.3. 😂😂😂 i dodjem jucer na pregled a moja gin kaze, opa, evo glavice, otvoreni prst! Cep ispao. Sad bi htjela do tog 21.doc, lezim, guzica mi utrnula i ostat ce utrnuta do 21.
Sortiraj odgovore
Najstariji