Elly94 pre pre meden je!!!!!! Čestitam ti od srca, a malom Lukasu želim sretno i bezbrižno djetinjstvo! Hvala ti što si nam javila! 🌷🌷🌷🌷
Elly čestitam ti 🎉🎊🎉🎊 Nadam se da je brzo prošlo i želim ti što brži oporavak. 🤗 Nisam ni znala da imamo isto ime 🙂🙂🙂Tvoj Lukas je prvi stigao. Presladak je 🤗🤗🤗🥰😍🤩😘
Elly94 čestitke, presladak je 🥰 Nadam se da si imala lijep porod i da je sve prošlo uredu.
.
Mom kasnim, ali sretan rođendan, torte izgledaju prefino 🎂
.
Elledanse ja sam Lea brisala s mokrom krpicom svuda osim po pupku. Tako nam je rekla patronažna, a prvo kupanje je bilo dok mu je otpo i osušilo se. A dojimo kako kad, ležeći, sjedeći, u turskom sjedu, s jastukom za dojenje. Kad dođeš doma iz bolnice vidjet ćeš što će ti odgovarati.
.
Fancy ja sam imala spinalnu i opet bi ju uzela. Nisam imala nikakvih nuspojava, a i mislim da je oporavak lakši nego nakon opće, barem po onome što sam vidjela u intenzivnoj.
.
NevaEva ja nisam osjetila kako me režu, ali ne mogu reći da nisam osjetila ništa. Donji dio trbuha nisam imala osjet, ali iznad pupka sam osjećala ko da me povlače i stišću, nije ništa bolilo i nije ni bilo neugodno, samo se osjetilo pa sam bila svjesna da nešto rade.
https://ibb.co/qmV0cyH
Rodio se Mali Lukas prije termina… 3400g 51cm
Pisem o porodu sutra cure ♥️♥️
Čestitam 🥳🥳🥳 miš mali, kako je uranio 🥰 puno zdravlja, sreće i da više ne straši tako mamu, a tebi čim brži i lakši oporavak, nadam se da nije bio strašan porod 😊
https://ibb.co/qmV0cyH
Rodio se Mali Lukas prije termina… 3400g 51cm
Pisem o porodu sutra cure ♥️♥️
💙💙💙 Elly odmori, savrsen je 😍
Vidim ima nas budnih 🦉
Elly cestitke od srca, maleni je presladak, uh i ja sam u tvojim tjednima, tko zna sta mene ceka 💆♀️
Bubice bas nevjerojatno kak si u radjaoni a trudove ne osjetis, vjerojatno budes osjetila kad ces bit vise prstiju otvorena. Ocekujemo i tebe danas s bebicom 🤗
Lonmi vrati nam se brzo, malo odmori, tako sam i ja znala otic pa se vratim, kak ti pase tako napravis 🙃
AnaAn drago mi je da izlazis iz bolnice, sad doma miruj i cekaj svoju bebicu 😊
Ja sam danas bila malo u gradu s curama, isle na kolac uzivale na suncu, dosla doma, sve zivo me pocelo bolit, sinusi, tijelo,bas sam bila strgana, popila sam efferalgan (paracetamol) i muz me natace cajevima. Opet sam imala pokoji lazni trud zato i jesam budna. Pusaa svima 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Znaci... Nemrrm spavat od uzbuđenja 😂
Ono kad sam rekla da idem u bolnicu zbog krvarenja i da ostajem tako je i pocelo.. Znaci prekjucer.. Menstrualni grcevi.. Krv.. Ctg apsolutno nije nis ocitavao pa i cak na porodu tek pred kraj..
Jucer popodne pisem svojima kak se super osjecam.. Hrana mrak..sestre mrak.. Doktorici mrak.. Znaci odnose se prema tebi predivno!!!
Da i tak sam se ja super osjecala dok opet nisam pocela krvarit.. I sarafili me menstrualni bolovi da sam zvijezdice vidjela..
I nis..oni mene na pregled.. Bam 6cm otvorena.. I rekli posto je ctg uredan da mogu vecerat... I da nis.. Da cekam ak bude neizdrzljivo da ce me spremit u rodiliste...i tako je bilo.. 10min nakon vecere dosli po mene.. Babice mi obavile klizmu koja fkt nije strasna.. Dali mi da se otusiramcsve to obavim.. I nakon toga rađaona.. Ctg i cekanje...zene su pricale samnom.. Bodrile me.. Nudili pilates loptu.. Pa da idem klecat...masirale mi leđa ma sve.. Bas prava potpora.. I jos jeedna babica dodje..ma meni to nije posao.. Meni je to nesto za sta zivim.. Ma ono da njih nije bilo izludila bih... Ugl.. Brzo sam se otvorila al bebina glava se nije spustala tak su me na drip spojili da sto prije izađe..necu lagati.. Boli.. Fkt boli al sam sve prodisala.. Komentirale su kak nissam beknula.. I da svaka cast..stvarno mi je pomoglo jako disanje i taj izgon mi je bio tezak.. Pol odjela se skupilo i bodrilo i navijalo... Hahahaha..ja sam samo reklac u jednom trenutku da nemogu vise... I nakon par jakih trudova i tiskanja izasla je moja sreca najveca.. Rezali me nisu.. Popucala jesam.. Sivali me al nis nije bolilo.. Lukas je bio na meni cijelo vrijeme.. I svijet mi je staooooo!!!
Probali su na ciku posto je cuclao moj prst.. Al nismo nesto uspjeli.. Budemo sad pokusali kad mi ga donesu.. Jedva cekam...
Svaka cast bolnici MERKUR.. Sokirana sam da je osoblje ispalo stvarno divno
.predivno... I da sretan nam rođendan i meni i Lukasu malom♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️emocije su mi na 823736382929 lvlu.. Jos nisam dosla ksebi da je dosao na svijet... Ufff..evo sad mi suze idu... Neopisiv osjecaj.. Pruzit cu mu sve sto ja nisam imala u zivotu... ♥️♥️
Mali Lukas od rodenja po svom 😂 cestitam i njemu i mami, brz oporavak
Fancy sretno, bubice mislim da nema smisla vise zelit srecu jer vjerojatno vec drzis u rukama svoju bebicu.
Da ste sve sto prije doma sa svojim srecicama 🥰🥰
Sto se doktora tice, nebi se cudila ni da smo dvije kod istog gin, a razlicito nas tretira. Bilo kako bilo, ja svome vjerujem i kako mi kaze, radim. Nije ni svaka zena ista, ni trudnoca.
Jucer dok sam bila na sv duhu dosle dvije zene, obe kazu trudovi na 7min. Prvorotku poslali doma ako zeli, jer ima jos vremena, a drugoj je treca beba pa je primili odma.
Kao sto sam vec napisala, meni ovaj forum pomaze, i podrske i savjeti i iskustva. Nije ni meni svejedno kad bilokoja ima problem, al ne mislim da cu ga ja odma imat. Mazit, pazit svoje smizle. Nakon ishoda prve trudnoce mi je iznimno drago da ja svoju bebicu osjetim svaki dan, pa znam da je sve u redu. Al isto tako sad vidim da to nije pravilo svima
Znaci… Nemrrm spavat od uzbuđenja 😂
Ono kad sam rekla da idem u bolnicu zbog krvarenja i da ostajem tako je i pocelo.. Znaci prekjucer.. Menstrualni grcevi.. Krv.. Ctg apsolutno nije nis ocitavao pa i cak na porodu tek pred kraj..
Jucer popodne pisem svojima kak se super osjecam.. Hrana mrak..sestre mrak.. Doktorici mrak.. Znaci odnose se prema tebi predivno!!!
Da i tak sam se ja super osjecala dok opet nisam pocela krvarit.. I sarafili me menstrualni bolovi da sam zvijezdice vidjela..
I nis..oni mene na pregled.. Bam 6cm otvorena.. I rekli posto je ctg uredan da mogu vecerat… I da nis.. Da cekam ak bude neizdrzljivo da ce me spremit u rodiliste…i tako je bilo.. 10min nakon vecere dosli po mene.. Babice mi obavile klizmu koja fkt nije strasna.. Dali mi da se otusiramcsve to obavim.. I nakon toga rađaona.. Ctg i cekanje…zene su pricale samnom.. Bodrile me.. Nudili pilates loptu.. Pa da idem klecat…masirale mi leđa ma sve.. Bas prava potpora.. I jos jeedna babica dodje..ma meni to nije posao.. Meni je to nesto za sta zivim.. Ma ono da njih nije bilo izludila bih… Ugl.. Brzo sam se otvorila al bebina glava se nije spustala tak su me na drip spojili da sto prije izađe..necu lagati.. Boli.. Fkt boli al sam sve prodisala.. Komentirale su kak nissam beknula.. I da svaka cast..stvarno mi je pomoglo jako disanje i taj izgon mi je bio tezak.. Pol odjela se skupilo i bodrilo i navijalo… Hahahaha..ja sam samo reklac u jednom trenutku da nemogu vise… I nakon par jakih trudova i tiskanja izasla je moja sreca najveca.. Rezali me nisu.. Popucala jesam.. Sivali me al nis nije bolilo.. Lukas je bio na meni cijelo vrijeme.. I svijet mi je staooooo!!!
Probali su na ciku posto je cuclao moj prst.. Al nismo nesto uspjeli.. Budemo sad pokusali kad mi ga donesu.. Jedva cekam…
Svaka cast bolnici MERKUR.. Sokirana sam da je osoblje ispalo stvarno divno
.predivno… I da sretan nam rođendan i meni i Lukasu malom♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️emocije su mi na 823736382929 lvlu.. Jos nisam dosla ksebi da je dosao na svijet… Ufff..evo sad mi suze idu… Neopisiv osjecaj.. Pruzit cu mu sve sto ja nisam imala u zivotu… ♥️♥️
I da tracker krivo pokazuje. Oni suc iz racunali 36+3 al dobro xD... Da zaboravih 3400g i 51cm..zezali me da sta bi bilo da sam rodila na termin.. Skoro 5kg hahaha
Eto elly potvrdila jos jednom sto su mi rekle sve zene koje znam da su rodile. U trenu kad vidis to malo cudo i stave bebu na tebe, zaboravis kak se zoves i sve ostalo je nebitno. Divno nesto 💜💜💜💜
Brz oporavak ti zelim 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji