Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    24. Veljača 2021. 15:25

Bubice- relax 😂 super je sto si se pocela otvarat..al to ti moze tak potrajat do termina...moze i ne mora...u svakom slucaju ako dobis trudove svoje bit ce to super...ja sam 1 prst otvorena u obje bila vec sa 37.. sa 38 2 prsta/cm...imalq sam brzo otvaranje...al to nije pravilo...tipa moja sogorica u 38 tj...1cm i tak do 39+4 ali kad je krenulo...trudovi no...od pola noci pa do 15h taj dan je trajalo...njezini trudovi do 7,pa busenje vodenjaka..pa drip i tak...al sve je to individualno...uzivaj sad jos ovo malo sto imas...bit ce sve ok 😊 
    Velicina bebe- meni je po uzv 10 dana veci od pocetka...al ja znam tocno u dan kad smo i kad je bila ovulacija..i ciklusi su mi na 28 dana...tak da ce bit samo veca beba...nije veca trudnoca...dok mojoj seki...ona ima cikluse od 32 do 40 dana i njoj je vec sad beba manja za 2 tjedna...i vodit ce ju po uzv...jer je i 1.trudnocu tako vodila..rodila po terminu od uzv-a a ne po zadnjoj m.

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

24. Veljača 2021. 15:25

NevaEva

Bubica - ja ti nemam pojma jer nemam iskustvo ali mi se ovak zdravorazumski cini da je dobro da si bar malo otvorena kad si u 37.tj. 🤣 Tvoja stalno sitna curka je sasvim solidne kilaze sad, zdrava je al nemoj nista forsati osim ak dr.kaze da ne treba. Ne znam zasto bi ovaj ubrzavao 😅 mozda si ipak tjedne nekak drukcije broji il nest. Nije dao nikakvo objasnjenje za inducirani porod?
    .
    Cure super su vam torbe! Meni je dosla uz kolica pa nisam o tome razmisljala ali pogledat cu danas da vidim jel bude ok. U paketu mi je jos to sve u kutiji. Kolica, autosjedalica i kolijevka.. ja se ne osjecam kao da cu uskoro rodit pa si mislim da ima vremena.
    U petak idem u trudnicku ambulantu upoznat dr.i vidjet malog. :)

Ko ti bude u Petak? Ja sam gledala,ali nema rasporeda vani za poslikat,samo dok zoves za narudzbu sestre imaju raspored

Petra982
    24. Veljača 2021. 15:27

Lipa torta!
    Moja se vodi po zadnjoj menstruaciji! Po utz su isti parametri. Za prvo dvoje sam točno znala kad mi je bila ovulacija, za ovog nemam pojma i očito je bila dupla.

Girl1234
    24. Veljača 2021. 15:32

Torta je super. Al prestanimo sa slanjem junaka 😂 odrekla sam se slatkoga! Tj. smanjila na 1x tjedno. A ovaj tjedan je vec to ispucano 😐

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    24. Veljača 2021. 15:33

Odoh kuhati rizoto s piletinom i tikvicama. 😊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Ivancica90
    24. Veljača 2021. 15:39

Hej cure, evo da se malo javim 🙂 Vidim da imamo poroda danas, pa sretno. I svima na pregledima isto 😊

.

Ne uspijevam vas pratiti jer već tri dana kurim, sad u Petrovoj već dva sata čekam da dobijem nalaz. Do pregleda me ništa nije bolilo dolje, nakon pregleda cijelo vrijeme peče. Nadam se da ću uskoro bit bolje pa da ću moći biti malo aktivnija.

Bubica1
    24. Veljača 2021. 15:42

Znači tak, nema onda pravila. E pa ništa, moram se onda psihički pripremiti da može biti bilo kad. Uf, panic attack! 🤣 Neka, neka, kad će gospođica htjet van, ko sam ja da ju spriječim? 😁
    NevaEva, nikakvo objašnjenje osim "s obzirom na moje godine (35) i IVF". Ali ja isto ne bi žurila s obzirom da je sve OK i s mjerama i protocima i plodnom vodom, osim što je ona mala mršavica. 😊 
    Lonmi, to ti je dr. Kolenko tak da znaš dok dođeš u TA da te ne šokira s prijevremenim porodom. 😁 Mislim, OK je ovak, nemam kaj reći, lijepo sve objasni i možeš ga sve pitati, ali njemu su očito mrak inducirani porodi, takav sam dojam dobila. ☺️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Jagodica125
    24. Veljača 2021. 15:42

Ivancice - drzim fige da budes dobro sto prije za svoga sincica, bas lijepo sto se javljas, kako Leo napreduje?
    .
    Torba za kolica - dolazi mi sa kolicima, dragi ce imat ruksak koji sam ja nosila prije, a dezenom podsijeca na kolica, tak da 👍
    .
    Ja pocela danas honorarno prevoditi sa njemackog neke materijale, gotova sam za danas, ubilo me sjedanje 🤣 idem na balkon uzivat u vrucoj buhtli 🤤

24. Veljača 2021. 15:44

Sooori girl 🙈🙈 Rizoto zvuci super. I ja se trudim u zadnje vrijeme vise ali eto.. ugledala sam tu sedmicu danas. Dakle dobila sam kilu od 16.2., sto je onak sad neki dan bilo.
    .
    Ivancica nadam se da nije nista ozbiljno ili povezano s porodom. Kak nam je mali Leo? Kak je s dojenjem?

Rita88
    24. Veljača 2021. 15:44

Ridja izgleda da su nam bebice giga 🤭 nadam se da bas nece prec 4 kile, kak cu je izbacit van 😅 

Cure koje su prosle mpo a i mozda druge cure znaju da mi obrazloze. Meni je kao termin 21.03. po zadnjoj mengi koja je bila 14.06. mislim tu mengu nisam ni imala nego sam se pocela pikat tad (tocnije 16.06.) a  jajna stanica je oplodjena  27.06. E sad po uzv mi je termin 12.03. jer mi je stalno bebica veca, ne znam jel se kuzite u to sta mi je onda mjerodavnije gledat? 21.03. Ili 12.03 ? Sori na zamaranju. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.