Lussi oprosti stvarno bi trebale prestati s tom hranom, mogu si misliti kako je vama koje ne smijete, a onda vas jos tu mamimo.
NevaEva doc cu i ja na 10kg, opasno se približavam 😂, nije sad da s necim pretjerujem, ali ne stoje mi kile. Zna me uhvatiti faza junaka i bez slatkog nebrem zivjeti 😂😂. Jos sam dobra koliko se izlezavam.
Meni posao uopce ne fali 😂, ja cu plakati kad cu se morati vratiti.
Maa ne smetaa meni to hahaha samo mi odma dode zelja🤣🤣 isla sam s muzem u Lidl,isao je kupit nekaj i pasla sam oci na krafne🤣🤣🤣🤣🤣
Svaka cast, ja bi poludjela da ih vidim, a ne smijem 😂.
Ja samo takve stvari hocu jesti u zadnje vrijeme, mislim samo o junacima 😂. Ujutro sam 2 pojela i onda mi je bilo zlo od toga slatkoga na prazan zeludac 😒. Realno sve je slatko, i zitarice koje jedem ujutro inace.
.
Skuzila sam da se toliko natiskam na ovom jastuku za dojenje na lijevu stranu da me boli ispod lijeve cice na koju sam oslonjena i ruka mi trne 🤦♂️
Ja nemam anaAn 😂😂 ti to od bolnice vuces jos, sjecam se da si ih htjela pogusit tamo 😂
.
Moja mala zvjezdica u ovome izlazi iz bolnice.
https://ibb.co/PNJ9HKv
Kupila sam danas u apoteci sto mi je falilo i sad jos samo treba slozit krevetic, treba stic madrac i kolijevka, torba za bolnicu mi treba i to je to.. jos cca 10 dana i gotove su pripreme kod mene.
AnaAn hahaha, skoro cjelu trudnocu mucim muku s vjetrovima...sad zadnje vrijeme bi rekla da se to malo smanjilo 🙈🤣🤣
.
Cure kukajte, izbacite iz sebe sta imate i bit ce vam lakse. Kao i kad djelite srecu bilo da je rijec o pregledu koji je super prosao, kolacu koji ste napravile, krafne koje ste pojele, odjecu koju ste kupile sebi ili bebi, i sve ostale stvari..tu smo da djelimo dobro i lose, nasa iskustva i da si budemo podrska. Ja ne komentiram puno ali vas pratim kako stignem, najgore je kad mi se nakupi hrpa stranica.. 🙈😂.. ugl svima vam zelim srecu i sto god imate izbacite iz sebe jer bit ce vam lakse i nakon toga bit cete mirnije. 🌹🤗
.
Ivancice sretno sutra i cekamo lijepe vijesti! ❤
[/ url
Ivancice, sretno sutra. Čekamo s nestrpljenjem sretne vijesti 💕💕
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
NevaEva preslatko je! 😍 jos malo i ti si spremna...ja cu se jos nacekat, ja moram obici dm i kupiti neke stvari za bebu i sebe, oprat svu odjecu i platnene pelene i kupiti koji zenskaski (😆) kompletic, a ducani se tu i dalje ne otvaraju minimalno do 7.3. 😖😒 jos cu cekati ali ako se previse oduzi morat cu online naruciti. Ugl imam od sina dosta neutralnih boja pa ne moram puno kupovati za sad. Ergobaby Aura i Freda baby su kupljene, jos 2 plahtice moram kupiti i jaje za auto. Nemam nista puno, samo sad cekam da prode jos koji tjedan da se primim pranja i peglanja robice i slaganja u ormar, koji prije moram presloziti. 😊
[/ url
Cure moje da vidite mene i moje mirovanje.Znaci moram mirovati zbog smanjenog cerviksa.U dnevnom boravku sam uglavnom cijeli dan.Ujutro ide doručak (pravim se da sam u nekom hotelu).Sobu zovem putovanje u nepoznato( jer svasta sanjam noću).Imam točno određeno šta se gleda u koliko sati.Ono najbolje šetanja po stanu pet minuta od vrata do kauča(najdraži dio)🥳🥳U 18:15h mi je ljubav osvetnika , a do tad na youtubu gledam dodjele oscara, putovanja po svijetu Itd..Nakon toga u 19:15h ide spa tretman (tuširanje od pet minuta) i na kraju serije na RTL2.Zaručnik mi je rekao da mi ne gine psihijatrija za par mjeseci🤣🤣✌🏻😘
AnaAnn,NevaEva,Zara,i ako sam jos nekog zaboravila,hvala na savjetima.❤️ Cula sam se s gin,dobila sam neke tablete za anemiju,a za ostale vrijednosti je rekla da su ok za trudnice. Znate li mozda smijemo li mi piti sok od aronije? Googlala sam ali misljenja su svakakva. Prirodan je,prijateljica ga radi sama.
Lidl-na kraju ipak nisam otisla. Imala sam puno obaveza danas a i nije mi se dalo gurati,iskreno. S obzirom na velicine kosarica grudnjaka nije mi zao,za mene tamo stvarno nema broja😂
Ivancice-zelim ti puno puno srece sutra. Svi s nestrpljenjem cekamo da nam se javis🤗
NevaEva,jako mi se svidja kompletic😊 Gdje si ga kupila?
Bebeto,ma zaaakon😂 Ovako kad citam skoro pa sam ljubomorna😊
Hvala Lussi i EmEn9, sutra vam naravno javim sve.
.
Bolnička torba naaaapokon spakovana😆
.
Forum…tu smo jedna za drugu u brizi, a i u veselju.
.
AnaAn....ovo je pretužno za reći, ali ja sam počela sanjati da imam normalnu stolicu. Ne Pavlovu, niti krafne, baš to. Izgleda moj jadni mozak pokušava riješiti taj problem kroz snove. Nažalost, ništa od toga , a muke se nastavljaju. 🤷🏻♀️
.
Našoj Ivančici sretno sutra i da sve prođe i najboljem redu.
Cure samo da vas pozdravim, cijeli dan radim po stanu leđa mi OTPADAJU!
..
I moram vam ovo staviti da pročitate, predivno je 🥰
https://ibb.co/cYwxZ3X
Sortiraj odgovore
Najstariji