Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    02. Svibanj 2021. 22:34

Ertzui, ja sam po gatanjima trebala roditi prije 20.04. 
    Sve neka loša gatanja i procjene, fulanje termina... 
    Ma ne guram se, nek dodje kad hoće. Do 12.5. bude kakogod! 

Principessa🌺
    03. Svibanj 2021. 05:01

Curke,kaj znace ti menga bolovi i lagani grcevi ponekad (ali lagani su mi) ? Da se nekaj pokrece?

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Erika33
    03. Svibanj 2021. 05:53

Principessa🌺

Curke,kaj znace ti menga bolovi i lagani grcevi ponekad (ali lagani su mi) ? Da se nekaj pokrece?

Meni je tako bilo cca dan dva prije pravih trudova..... Stalno ti neka menga bolovi..... 

Principessa🌺
    03. Svibanj 2021. 05:59

Erika33

Principessa🌺

Meni je tako bilo cca dan dva prije pravih trudova….. Stalno ti neka menga bolovi…..

Onda cekam.. jos od jucer me to muci.. pa stane,pa opet.. evo nocas cijelu noc onak nekaj cudno🥴 

.

• Erika33
    03. Svibanj 2021. 06:01

Ps. Mi još u bolnici, danas ćemo znati idemo li doma....naime,kak ja imala onaj streptokok, a nisam zbog brzog poroda uspjela dobiti antibiotik, danas ga testiraju da nije kaj pokupio, pa sam malo nervozna.... Al nadam se dobrome....
    Inače smo super, samo doji, cice mi vec ko kamen, prepune, tak da sam happy kaj je odmah prihvatio kak treba....
    Drzte fige da je nalaz ok.... Trta me da sad nije kaj prešlo na njega.. 

J3ll3na
    03. Svibanj 2021. 07:56

Hvala vam curke na čestitkama ❤️
    Lunice, naravno da mislimo jedna na drugu, od pocetka se pazimo🥰 Sad ces i ti brzo, ne sumnjam🤗
    Dakle, da ne pisem u detalje.. Rodila sam u KBC Osijek i imam samo pohvale za osoblje, primalju, sestre, dvije doktorice koje su mi bile na porodu.. Divni su bili svi💕
    Dosla sam doduse prerano u bolnicu, otvorena 4-5 cm, s mojim trudovima koji nisu bili jako bolni. Negdje oko pola 8 me salju u predradjaonu i na klizmu koju sam mogla odbiti, ali nisam posto se navodno nikad mi ne mozemo prirodno toliko dobro ocistiti. U predradjaoni hopsam na pilates lopti, pustili mi meditativnu glazbu i cekam da se otvorim na 7-8cm da me puste u radjaonu. Posto su htjeli apsolutno sve prirodno bez dripa, malo smo se nacekali jer se ja inace jako sporo otvaram. Tek u 12h sam dosla u radjaonu, buse mi vodenjak i pocinju pravi trudovi, bolniji.. Ali ni blizu onima na dripu (koliko se sjecam s malom). Otvorena skroz u 15h i krece agonija spustanja bebe u porodjajni kanal.. Velika beba, licem prema trbuhu, krivi položaj.. Ali ide i trajalo je vise od sat vremena. U 16h krece izgon, ali ja nemam dovoljno jake trudove na ledjima pa moramo na bok. Vec sam iscrpljena jer je trajalo i trajalo. Na kraju sam uspjela sama i na zadnjem trudu su mi ubrizgali jedan drip u braunilu i on je bio takvo olaksanje jer je mali odmah izletio😌 
    Primalja mi je stalno masirala medjicu i rekla je da ne bi ni radila epiziotomiju, al da je vidjela da se patim pa je malkoc zarezala da mi olaksa da izadje beban od preko 4kg. Nisam popucala nigdje, sluznica citava. Posteljica isto malo teze isla, ali izasla u komadu, uredna. 

J3ll3na
    03. Svibanj 2021. 08:01

Poslije su me pustili da se mazim s njim u radjaoni nekih sat vremena, sikili smo odmah i onda su ga vozili na pedijatriju, a mene u sobu. Otusirala se odmah, doveli bebu i mazenje ❤️🥰 osoblje zasad odlicno, al sutra idemo kuci ak sve bude ok, a trenutno je.
    Ovo za Os pisem jer je Danica blizu poroda, pa eto jedno iskustvo iz prve ruke 😊

• ertzui
    03. Svibanj 2021. 08:51

Zezam se Petra. 😉 kad dode, dobro dode. Al te vozaju s tim terminom. 🙈 
    .
    Principessa mozda su lazni, a mozda se nesto pokrece. 😊
    .
    Erika drzim fige da sve bude u redu. 🙏🤞
    .
    Jellena lijepo iskustvo. Uzivajte u mazenju i dojenju. 🥰

[/ url

Petra982
    03. Svibanj 2021. 08:52

Jutro curke!
    Erika, držim 🤞 da sve bude ok i da idete kući!!! 
    Jelena, drago mi je na pozitivnom iskustvu!!! Sad uživajte u maženju! 
    Lussi, mene ti bolovi love već neko vrijeme, priprema maternice na porod, neš se definitivno pokreće. 
    Moja noć je bila obilježena s 4 piš pauze, srećom odmah bih zaspala, žgaravica, bebo lupa i gore i dole, kao da kraul pliva... Potomci otišli u školu, a ja se vratila u krevet. Vani neko trulo vrijeme pa mi se ne šaplasti kako sam planirala. 
    Svima lijepi dan želim i brz porod ako krene!

Principessa🌺
    03. Svibanj 2021. 08:52

CURE MOJEEE
    NALAZI SUPEERR!!!! IDEM DOMAAAAA

.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.