Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    23. Travanj 2021. 12:15

AnaAn divno...bravo za pregled...sad mozes opusteno docekat svog princa 😍😍😍💙 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Erika33
    23. Travanj 2021. 12:19

kety992

Erika33

kety992

Palonkice- ja na ledima nikako…ni u jednoj trudnoci…odmah slabo…nemam zraka…uzas..
    Ja dns od jutra u nekim bolovima 😶😶 kad lezim intenzitet boli je jednak…nisu trudovi pravi…al mi bolje odgovara dok secem pa cu dns ja mislim cijeli dan setat 😂😂 donji dio leda…trtica…ma milina 🤣🤣 al ako Ruska kaze da je takva situacija…na Merkuru je kaos za radanje pa se nadam da necu jos 😂😂🤪 neka boli…al bez trudova 🤨

Kak mislis kaos za rađanje? Nemoj me plašit😀😀😀
    Kod mene se nis ne desava… Imam neke bolove Al nis spomena vrijedno…. Znam kak zgledaju trudovi 😀
    Oprala sve podove danas i prozore…. Tko zna… Mozda nocas rodim…. Nemrem vise….

😂😂😂 bila sam prisutna kad su zatvorili petrovu i dolazile rodilje od tamo…rađale bi i po hodnicima…🙈🙈 jedna u box…rodi…van na hodnik ona 2h…druga unutra…i tak u krug…zato kazem kaos 😂😂 aj ti pricekaj sutra 😝😝 kod mene svaki dan nesto…al nis konkretno…želim bit doma jos ovaj vikend…kad je konacno sunce 🥳🥳 a onda mogu polako 🤣

Jao meni..... Imam osjećaj fakat da bih mogla ovaj vikend....
    Sad da me potrefi da na hodniku rodim... Onak... Hahahah... Novo iskustvo 🤣🤣🤣

kety992
    23. Travanj 2021. 12:24

Erika - ma otvorit ce oni do navecer il sutra ujutro pa nece bit guzva..tak da si mirna 😅 
    Znam da su se u Merkuru bas ljutili sto tako dugo zatvaraju radaonu...kao dezinficira se za 2-4h...sto im treba tako dugo...ugl..

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• thera
    23. Travanj 2021. 12:25

Palonkice,ja sam imala velikih problema s lezanjem na ledjima. Odmah bi mi se zacrnilo. Cak si posebno i u radaoni pazili na to. Kad sam rodila prestalo

• Bebeto
    23. Travanj 2021. 12:30

anaAn

Mateja zao mi je sto imas problema s uhom. Jednom sam imala upalu uha, uf to je grda bol.
    Ruska draga, zelim da ti sto prije krene to kako treba.
    Mar i Nikac sretno cure ako krene 🥳🙏💖💙Moj pregled dzaba, tlak tamo skace. Dr vidio nalaz krvi rekao sve ok… Proteina nema u urinu, tako da taj moj tlak je ocito unutarnji stres. Pregled je prosao super, moj maleni sin ima 2800g 🙏💙 Hvala ti Boze 🤗
    Glavicu ne moze izmjeriti, jer je u zdjelici. MIROVANJA VISE NEMAAA!!!!!!!!!! Nakon pregleda sam odmah osla zahvaliti u crkvu sv.Ante koja se tamo nalazi. 🙏🙏🙏💙💙💙
    Tri mjeseca lezanja… Suza… Sad samo cekam svog malog sincica💙🙏🤗😍🥰
    Sretno svima tko jos ide na pregled ili na porod 🙏💙🤗😘

Čekam tvoj pregled kao sudnji dan!Baš sam sretna zbog tebe 🥳🥳🥳🥳😘😘❤️😘❤️😘

Sunflower! 🌻
    23. Travanj 2021. 12:32

AnaAn, Lussi ima problema s uhom, ne ja 😁 Cestitke ti na zabrani mirovanja i na konacno dobrom pregledu 🤩🤩🤩🤩🤩
    Lonmi, meni je sluzni otisao u par navrata prije tjedan dana nakon pregleda plodne vode, trudove imam dosta cesto i dosta jake ali totalno neredovite, kao krene pa stane i tak... od ostalih tegoba imam bolove za raspast se, pogotovo kad me krene mlatit, al dobro to je normalno 😅
    Tak da nista, cekam da ti trudovi pocnu kak se spada 🙄
    Ruska pa ovo je za ne povjerovat vise kod tebe 😅 SRETNO!!

mom_of_4
    23. Travanj 2021. 12:42

Ušla sam da vidim sta kaze anaAn i sad sam mirna odoh dalje gurat kaučeve i tepihe  🙏🏻🥳🥳🥳🥰 vcrs sve citam

• NeverEver
    23. Travanj 2021. 12:58

Mom kamo guras kauc pred porod? 😂😂

• Mar93
    23. Travanj 2021. 12:58

Cure, iden na carski u 14 h, dijastaza simfize je! Javim vam sve kad dodjen sebi! Ekipa, ja san mama za 2 h!!! 🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍 

Lonmi
    23. Travanj 2021. 13:05

Mar93

Cure, iden na carski u 14 h, dijastaza simfize je! Javim vam sve kad dodjen sebi! Ekipa, ja san mama za 2 h!!! 🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍

Jaooo jel to znaci da je dijagnoza po googlu bila dobra 😬😬. Rijetko kad ali eto.
    Steta da neces docekati prirodno, a super si otvorena i sve, ali bitno da imas bebuuuuuuu za koji satic 😊❤️
    Sretno nek ti sve bude super draga ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.