Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    12. Travanj 2021. 10:36

Jutro cure!
    Pitanje vezano uz pedijatra - kad ste mislile prijaviti bebu? Ide li to prije ili kasnije? I za mame iz Ri - imate li kakvu preporuku?
    Ja za sad naginjem ped. Branki Obersnel u centru ili Ivoni Brbori s Viškova 😊

Ja sam pitala par pedijatara samo da li imaju mjesta, receno mi je da se javim nakon poroda 😊
    Mislim da ti to brzo ide, nazoves, das podatke, ako sta treba saljes na mail i dogovoris termin 😊
    Tako su mi bar rekli 😊

Lonmi
    12. Travanj 2021. 10:39

Bebeto

Lonmi

Luckyme8

Taman se ocu pozalit kak se nemam kak narucit na pregled i bris jer je kod nas u ordinaciji raspasoj i nema sestre svaki dan,nego ne tek sutra kad ja i trebam to rjesiti i zove me patronazna da me otisla upisati jer nema sestre i da dodem sutra to rjesiti,da se nis ne brinem, ma duuusa od zene❤️

Zbilja je divna 😊❤️
    U mene ima sestre ali moras dezurati na slusalici cijeli dan ponekad da ti se netko javi. U zadnje vrijeme su bar vrata od doma zdravlja bila otključana pa se moglo samo doci unutra u cekaoni dok si stigla na pregled i javiti se, dok su zakljucana onda stojis ko budala ispred i nazivas da dođe po tebe jer ne dolazi ona nonstop po pacijentice kad smo svakak narucena, po 3,4 u isto vrijeme. Ahh uzas.
    Nemam pojma dal mi je sad u sri zadnje kod moje ginicke. Rekla da ce bris uzimati u 37 tt, a meni sad 36 🤷‍♂️. Pa necu valjda jos samo na bris za tj dana ic.
    Dok pise uputnicu za TA onda ih treba zvati i naruciti se, jelda? Mozda i rodim prije nego dođem na red 😂

Kad se uopće kreće u TA?Ja ništa ne znam, a evo i mene u 36.tjednu.Isto naručena tek u Utorak sljedeći, ako ne rodim do tad😬. S tim da sve lijekove u dalje pijem 🤷🏻‍♀️

Pa neke zene krenu ranije, tam od 34,35 tt. Mene moja bas drzi kod sebe 😅
    Mislim slusa otkucaje srca kod sebe i sve provjeri, tj. u sri ce prvi put slusati, kaze da me ne muci dolje po tim guzvetinama u bolnici.
    A sad... hoce li u sri napraviti bris i dati mi uputnicu ili ce me jos jednom zvati k sebi.... po tome ako bi me opet uzela k sebi za 2 tj ja cu biti 38 tt i jos uvijek kod nje 😂😂😂😂. Znaci ako idem do termina dat ce mi termin u bolnici za prvi pregled u 41 tt 😂😂😂😂😂 nedaj Boze, ali tako izgleda dok razmislis 😂

• Bebeto
    12. Travanj 2021. 10:44

Lonmi

Bebeto

Lonmi

Luckyme8

Taman se ocu pozalit kak se nemam kak narucit na pregled i bris jer je kod nas u ordinaciji raspasoj i nema sestre svaki dan,nego ne tek sutra kad ja i trebam to rjesiti i zove me patronazna da me otisla upisati jer nema sestre i da dodem sutra to rjesiti,da se nis ne brinem, ma duuusa od zene❤️

Zbilja je divna 😊❤️
    U mene ima sestre ali moras dezurati na slusalici cijeli dan ponekad da ti se netko javi. U zadnje vrijeme su bar vrata od doma zdravlja bila otključana pa se moglo samo doci unutra u cekaoni dok si stigla na pregled i javiti se, dok su zakljucana onda stojis ko budala ispred i nazivas da dođe po tebe jer ne dolazi ona nonstop po pacijentice kad smo svakak narucena, po 3,4 u isto vrijeme. Ahh uzas.
    Nemam pojma dal mi je sad u sri zadnje kod moje ginicke. Rekla da ce bris uzimati u 37 tt, a meni sad 36 🤷‍♂️. Pa necu valjda jos samo na bris za tj dana ic.
    Dok pise uputnicu za TA onda ih treba zvati i naruciti se, jelda? Mozda i rodim prije nego dođem na red 😂

Kad se uopće kreće u TA?Ja ništa ne znam, a evo i mene u 36.tjednu.Isto naručena tek u Utorak sljedeći, ako ne rodim do tad😬. S tim da sve lijekove u dalje pijem 🤷🏻‍♀️

Pa neke zene krenu ranije, tam od 34,35 tt. Mene moja bas drzi kod sebe 😅
    Mislim slusa otkucaje srca kod sebe i sve provjeri, tj. u sri ce prvi put slusati, kaze da me ne muci dolje po tim guzvetinama u bolnici.
    A sad… hoce li u sri napraviti bris i dati mi uputnicu ili ce me jos jednom zvati k sebi…. po tome ako bi me opet uzela k sebi za 2 tj ja cu biti 38 tt i jos uvijek kod nje 😂😂😂😂. Znaci ako idem do termina dat ce mi termin u bolnici za prvi pregled u 41 tt 😂😂😂😂😂 nedaj Boze, ali tako izgleda dok razmislis 😂

Meni ovo sve ispada preblesavo majke mi 🤣🤣🤣

Principessa🌺
    12. Travanj 2021. 10:56

Lonmi

Luckyme8

Zbilja je divna 😊❤️

To je naajgore.. kad zoves i nista.. bez brige,dozivjela sam dok cekam da mi isprinta papire nakon pregleda, telefon zvoni a ona flegma, budem se javila,kaj tolko zovu
    Tak da vjv je i  kod tvone tak..
    I to kaj se vani ceka, bar su vam vrata otkljucana.. nasa dode van s vremena na vrijeme po nas..ono bio snijeg a ja vani na vjetru i snijegu cekam 40 min jer je ona taman prije nego kaj sam stigla pokupila prvu turu pacijentica... I sad nemoj poludit😅
    Pa nek ti naoravi bris preksutra,ja sam sutra na brisu, a 34+5 budem🤷🏼‍♀️ i sutra mi daje papire za porodiljni i uputnicu za TA, ne znam kak ide u Vz, trebas se naruciti da.. valjda se ne budemo porodile prije prvog pregleda u TA 🤣 meni pise preporuka naruciti se u TA za 2-3 tj😅 valjda budu uzeli to u obzir
    U Kc se zove i narucuje..
    Thera, Jagodice, Mateja91, kak je u Vinogradskoj? Jeste zvale il mailom slale za narudzbu?

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• thera
    12. Travanj 2021. 10:59

Ja sam se u vinogradskoj prvi puta narucila online,odgovorili su mi drugi dan i dobila sam termin. Kasnije ima je sjecam se valjda pao sustav pa se online vise nije moglo,ali sad se ionako narucujem u vinogradskoj kad dodjem. Tu ide jako brzo ako ti je usput,naravno

• thera
    12. Travanj 2021. 11:00

A guzva danas za poludit. Vec sat i pola sam tu,nisam obavila bas nista

• thera
    12. Travanj 2021. 11:02

Inace,ja sam prvi puta u TA zavrsila s 38+3. Tako da imate jos vremena😊

• ertzui
    12. Travanj 2021. 11:06

Moram se malo izjadati...danas sam bas nekako tuzna. Opcenito sam jako placljiva zadnje dane. Curica se gura, rasteze, lupa jace nego prije pa dosta boli..najgore je kad me po preponi zvizne - sve zvijezde vidim. Nekad dok se mice ko da ju u guzi osjetim, jel tako i kod vas? 🤔 jutros sam imala neki mlijecni iscjedak, nakon sto sam jedva sjedecki popila caj i nakon toga lezala jer me zatezao/grcio trbuh. Grudi mi se cine vece, bradavice me boluckaju.. Znam da je to sve normalno, druga mi je trudnoca ali svejedno imam sad jos veci strah da ce ranije porod krenut - od pocetka imam neki takav osjecaj, a sad je jos veci. Jedva cekam srijedu i pregled pa se nadam da ce sve biti ok i da cu se malo primiriti. 
    .
    Sretno danas curama koje imaju pregled! 🌹

[/ url

Principessa🌺
    12. Travanj 2021. 11:15

thera

Ja sam se u vinogradskoj prvi puta narucila online,odgovorili su mi drugi dan i dobila sam termin. Kasnije ima je sjecam se valjda pao sustav pa se online vise nije moglo,ali sad se ionako narucujem u vinogradskoj kad dodjem. Tu ide jako brzo ako ti je usput,naravno

To imaju onaj obrazac prek stranice? 
    Meni nije usput🙈 probat cu preko interneta dok dobim uputnicu.. i tak me ne budu jos narucili nego dok prodem 37tt,ali da znam kad moram doci..
    Sretno💖 nadam se da ne budes jos dugo cekala🤞🏼🤞🏼

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• thera
    12. Travanj 2021. 11:18

Da,kad odes na njihovu stranicu ima bas online narucivanje. Probaj,ako ne bude radilo onda mozda nazvati. Hvala ti,ja se nadam da necu jer mi je sve utrnulo od sjedenja😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.