Bebanomoje & Zara sretno! Mislim na vas, hrabre mamice Jos malo i drzite svoje srecice u rukama 🥰❤ Cekamo vas s dobrim vijestima!
Baby P 03/21 💙
Sretno Bebanomoje i Zara, mi smo tu za sve poruke, samo nam pisite!
Nemojte mene zaboraviti. I ja sam brzo na redu, ali ko zna kad cu 🙈.
Laku noc cure 🌙
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Drage zene, samo da vam prijavim. Ja rodila!
Bolovi krenuli oko pola 12, intenzivno na 5 min, nisam vjerovala da su pravi trudovi jer mi je rano, a i to su skoro pa prvi menstrualni bolovi u trudnoci. Krenula sam da hodam i pakujem kofer i bilo je kao manje intenzivno, medjutim oko 1:15 sam pocela obilnije da krvarim, svjeza krv i sluz. Od doma smo krenuli u 1:35, tad su bolovi vec bili na dva minuta i počela sam osjecat nagon za veliku nuzdu. Na prijemu glavica vec krenula, pravac sala. Beba se rodila u 2:15. Nisu me rezali, malo sam pukla, imam jedan sav.
Pozdrav od nas iz rodilista 😍
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
I vodenjak je vjerovatno pukao putem, kad sam se skinula na prijemu ulozak je bio natopljen blijedo crvenom tecnoscu, kao voda i krv
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Jutro 🦉🦉
Prvi put me probudila sila pisat, pa sad i grcevi u nogama, budna od 2, bit ce dug dan
Curke koje su danas u bolnici sretno
Nadi cestitam, zvuci kao porod iz snova, mantram svima tako, bez problema, bolova, forsiranja i sto krace 🤞🤞🤞
Vau Nadi zvuci kao divan porod, cestitam od srca! ❤️❤️❤️
U kojem tjednu si rodila i da li je curica ili decko?
To ti je prva trudnoća?
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Bebanomoje drzi se i samo hrabro, samo si korak do cilja 💪🥰
Zara u dobrim si rukama, okruzena ljudima od povjerenja i sve ce to biti super, mislimo na tebe i malu Riu 🥰💕
Ja evo budna jer me moj dragi budilica hrkalica probudio i ne mogu zaspat...
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Zara i bebanomoje sretnoooooo ❤️❤️❤️❤️❤️
..
Nadi pa ovo je vrh, čestitammmm 😍
Hvala svima na cestitkama, bilo je kao u filmu.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Sortiraj odgovore
Najstariji