Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Erika33
    28. Ožujak 2021. 16:39

https://ibb.co/52SznYk

Ja radila lungic sa sljivama, ubili se.... 😀 

Lonmi
    28. Ožujak 2021. 16:52

Erika33

Ja radila lungic sa sljivama, ubili se…. 😀

Njamiii... izgleda odlicno, ja sam ga ga znala pripremati u umaku od sljiva.
    Jedno vrijeme smo ga toliko jeli da nas je sad pustio, stalno smo ga rostiljili ili odreske ili cijeloga u komadu pa smo se zasitili.
    Uglavnom izgleda jako fino 😊

Lonmi
    28. Ožujak 2021. 16:54

Cure ja razmisljam da odselim ovih zadnjih par tjedana 😂, moja cijela kuca ima miris kao u mjesaoni boja. Nemoguce je proluftati, sve zivo smrdi po bojama dan i noc ju udisemo 🤮🤮🤮🤮.
    Toliko me taj miris smeta vise ne znam di da pobjegnem, zeludac mi se okrece 🤮

Petra982
    28. Ožujak 2021. 17:06

Erika33

Ja radila lungic sa sljivama, ubili se…. 😀

Izgleda jako jako fino! 

Elly94
    28. Ožujak 2021. 17:13

anaAn

Zara jednake su mi debljinom, svrbe me kad stojim, ali kad hodam toga nema.
    Evo jos jedne slike
    https://ibb.co/Bc3qsvT

AnaAn meni su tak u trudnoci bili dlanovi identicno.. Al nisam reagirala. Povuklo se pa pojavilo i tak. Valjda nije tebi nista strasno. 

Petra982
    28. Ožujak 2021. 17:27

Imaš fore Thera da se pokrene i samo od sebe. 
    Ja htjela pizzu za ručak, al moj dragi je inzistirao na juhici, zelenjavi, light mesu... Sad razmišljam o nekom orah biskvitu s kremom od vanilije. 
    Ajme samo bih jela! 

Lonmi
    28. Ožujak 2021. 17:32

Petra982

Imaš fore Thera da se pokrene i samo od sebe.
    Ja htjela pizzu za ručak, al moj dragi je inzistirao na juhici, zelenjavi, light mesu… Sad razmišljam o nekom orah biskvitu s kremom od vanilije.
    Ajme samo bih jela!

Ja samo slatko trpam u sebe i bas me privlači junk u zadnje vrijeme. Vec sam imala takvih faza i evo je opet 😵. Kolaci neki lagani kremasti me privlače, najrađe bi isla praviti neki cheescake ili nesto, ali ne mogu jer se osjecam umorno i sve me boli 🥴

• Bebanomoje
    28. Ožujak 2021. 17:41

Cure da se javim. Obavila pregled u radjaoni, tj.ctg i uzv, sve ok. Ctg ne pokazuje trudove,  mala ima dosta plodne vode i dogovor je da dođem sutra ujutro na odjel i da krenu pripreme za indukciju. Ne znam dal da idem citati uopće ili bolje ne, jer znam da postoji više opcija kako će to izgledati sutra. 
    Sinoć su me od pol 12 do pol 2 sarafili užasni bolovi, ja glupaca bila sretna jer se nes desava kao možda kreće prirodno. I tako je to stalo.. budući da danas na ctgu nije bilo trudova, nisu htjeli gledati da li sam otvorena. Tako da ja ne znam situaciju dolje i da li su sinocnji bolovi imali neku korist 😃 
    Malo sam zbunjena, umorna od bolova sinoc i tih 4 sata koje sam provela u bolnici danas, čak nemam volje ni za čistiti niti išta pripremati...

Što se tiče iscjetka, meni jače curi zadnjih par dana, moram češće mijenjati dnevni, a eto kažu da plodne vode ima dovoljno.  Tako da mislim da je to normalno jer su bebe veće i sve nas više pritišće...

Lonmi
    28. Ožujak 2021. 17:46

Bebanomoje

Cure da se javim. Obavila pregled u radjaoni, tj.ctg i uzv, sve ok. Ctg ne pokazuje trudove, mala ima dosta plodne vode i dogovor je da dođem sutra ujutro na odjel i da krenu pripreme za indukciju. Ne znam dal da idem citati uopće ili bolje ne, jer znam da postoji više opcija kako će to izgledati sutra.
    Sinoć su me od pol 12 do pol 2 sarafili užasni bolovi, ja glupaca bila sretna jer se nes desava kao možda kreće prirodno. I tako je to stalo.. budući da danas na ctgu nije bilo trudova, nisu htjeli gledati da li sam otvorena. Tako da ja ne znam situaciju dolje i da li su sinocnji bolovi imali neku korist 😃
    Malo sam zbunjena, umorna od bolova sinoc i tih 4 sata koje sam provela u bolnici danas, čak nemam volje ni za čistiti niti išta pripremati…

Što se tiče iscjetka, meni jače curi zadnjih par dana, moram češće mijenjati dnevni, a eto kažu da plodne vode ima dovoljno. Tako da mislim da je to normalno jer su bebe veće i sve nas više pritišće…

Nemoj citati, svako iskustvo je drugacije.
    Bit ce sve super. Sretno sutra draga ❤️
    Gle moguce da se nesto pokretalo dolje cim su bili prisutni bolovi, jos bolje bit ce sutra brze 😘

Petra982
    28. Ožujak 2021. 17:56

Bebanomoje

Cure da se javim. Obavila pregled u radjaoni, tj.ctg i uzv, sve ok. Ctg ne pokazuje trudove, mala ima dosta plodne vode i dogovor je da dođem sutra ujutro na odjel i da krenu pripreme za indukciju. Ne znam dal da idem citati uopće ili bolje ne, jer znam da postoji više opcija kako će to izgledati sutra.
    Malo sam zbunjena, umorna od bolova sinoc i tih 4 sata koje sam provela u bolnici danas, čak nemam volje ni za čistiti niti išta pripremati…

Što se tiče iscjetka, meni jače curi zadnjih par dana, moram češće mijenjati dnevni, a eto kažu da plodne vode ima dovoljno. Tako da mislim da je to normalno jer su bebe veće i sve nas više pritišće…

Slažem se, ne čitaj ništa. Prepusti se trudovima, skoncentriraj se na trudove i misli pozitivno! Bit će sve ok! 
    Sretno!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.