Gumbek da je tu u pitanju moj ili njegov brat, došli bi. Nije sad on baš nešto blizak s tim bratićem da mu je baš ono da mora doći. I drugi bratić mu se ženio isto tako usred ljeta, pa nije došao zbog sezone i nikad nitko nije ništa rekao.
A za krštenje da ne spominjem... Već su me barem 10 puta pitali gdje ćemo i kada, a ja bi najrađe to odradila sa 10 ljudi i kraj priče. Nikakve fešte za 100 ljudi i sa živom glazbom. Samo što tko mene šta pita, bolje da propadne selo nego običaji. Kog briga što je tu malo dijete u pitanju.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
39 Kg? Cekaj stvarno?
Mislim niska jesi, bez obzira na to mi 39 kg djeluje jako malo.
Daaaaaaa, hahah ma to ti na moju visinu ništa nije draga moja da me vidiš bila sam mršavko ali oke je izgledalo ;)
Ko curica 👧
Gumbekda je tu u pitanju moj ili njegov brat, došli bi. Nije sad on baš nešto blizak s tim bratićem da mu je baš ono da mora doći. I drugi bratić mu se ženio isto tako usred ljeta, pa nije došao zbog sezone i nikad nitko nije ništa rekao.
A za krštenje da ne spominjem… Već su me barem 10 puta pitali gdje ćemo i kada, a ja bi najrađe to odradila sa 10 ljudi i kraj priče. Nikakve fešte za 100 ljudi i sa živom glazbom. Samo što tko mene šta pita, bolje da propadne selo nego običaji. Kog briga što je tu malo dijete u pitanju.
Da, da, i nas su pitali gdje cemo za ovu bebu radit krstenje i KAD... Haha ja reko ajmo prvo docekat da se rodi, a onda cemo se bavit manje bitnim stvarima. Bas ja sad razmisljam kad cu radit krstenje, a ne znam ni kad cu rodit ni ocu ostat ziva.
Mozda se nada ovaj put ako ce biti musko da cemo onda radit festu po njegovoj mjeri haha kako ce se razocarat
Ita, gdje si zivjela ti prije?
Ja sam u Sesvetama zapravo vec 10 godina, prije toga 2 god u Zg, zapravo vec dugo nisam u Kutini. 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma mi razne ideje blize familije otepemo za cas, samo kratki i jednoslozni odgovori, kasnije se vise nitko nista ne usudi ni pitati 😂
Ne treba to elaborirati, onda im se samo daje sansa za dodatne komentare i pametovanje.
Tak smo i mi nedavno dobili komentar da cemo trebati ici na svadbu od lika kojeg se u xy godina moje veze s mm nije ni spomenilo nit sam ga ikad vidila. Samo sam rekla "ma naravno"
Gumbekda je tu u pitanju moj ili njegov brat, došli bi. Nije sad on baš nešto blizak s tim bratićem da mu je baš ono da mora doći. I drugi bratić mu se ženio isto tako usred ljeta, pa nije došao zbog sezone i nikad nitko nije ništa rekao.
A za krštenje da ne spominjem… Već su me barem 10 puta pitali gdje ćemo i kada, a ja bi najrađe to odradila sa 10 ljudi i kraj priče. Nikakve fešte za 100 ljudi i sa živom glazbom. Samo što tko mene šta pita, bolje da propadne selo nego običaji. Kog briga što je tu malo dijete u pitanju.
Da, da, i nas su pitali gdje cemo za ovu bebu radit krstenje i KAD… Haha ja reko ajmo prvo docekat da se rodi, a onda cemo se bavit manje bitnim stvarima. Bas ja sad razmisljam kad cu radit krstenje, a ne znam ni kad cu rodit ni ocu ostat ziva.
Mozda se nada ovaj put ako ce biti musko da cemo onda radit festu po njegovoj mjeri haha kako ce se razocarat
E pa tocno to! Imam jos 2 i pol mjeseca da rodim, a ne da vec razmisljam o krstenju. Sad su me obavijestili da planiraju doci krajem 6.mjeseca, da neće dolaziti prije... Mada mi se cini da ni od toga nece biti nista, da ce vidjeti dijete tek tamo na jesen kad mi dodemo kod njih.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Da, da, i nas su pitali gdje cemo za ovu bebu radit krstenje i KAD… Haha ja reko ajmo prvo docekat da se rodi, a onda cemo se bavit manje bitnim stvarima. Bas ja sad razmisljam kad cu radit krstenje, a ne znam ni kad cu rodit ni ocu ostat ziva.
E pa tocno to! Imam jos 2 i pol mjeseca da rodim, a ne da vec razmisljam o krstenju. Sad su me obavijestili da planiraju doci krajem 6.mjeseca, da neće dolaziti prije… Mada mi se cini da ni od toga nece biti nista, da ce vidjeti dijete tek tamo na jesen kad mi dodemo kod njih.
Budi sretna haha
Ja bi platila da mi se neki ne nakakaju odma na glavu cim dodjemo kuci.
A kaj ces, ne mogu biti djubre i htjet da moji starci bebeka vide prvi il drugi dan, a muzevim starcima reci da oni ne mogu. To bi jadno bilo.
Kad sam rodila curu zivjeli smo jos u Varazdinu, moji starci su u slavoniji i dogovor je bio da ce doci dan nakon sto me otpuste kuci, tata ce ostat jedan dan i vratit se, a mama ce po potrebi ostat koji dan duze ako cu ju trebat pa se vratit kuci busom. A kao svekrici su u zagrebu, oni ce doc taj prvi dan, taman kad mene otpuste oni se spreme i krenu, svekrva mi kao rucak donese bar za prvi dan. Ajd ok, progutam ja to. Mi smo s malom dosli kuci valjda oko 1,a svekrici su dosli u 6. Jer je svekar gledao film i jos prije polaska su nosili rucak i sogorici, kad se vec za nas kuhalo, eto onda odma i za nju da ne kuha.
Znate kako je divan pire krumpir napravljen u 11 sati, a vi ga jedete u 7.
Ma nemam nista protiv da dodu ni jedni ni drugi. Samo mi je malo glupo sto ce moji koji oboje rade uzet slobodno par dana da dodu, a njegovi koji ne rade nesto mudruju. Kilometraza je identicna i jednima i drugima. Moji su bili vec 5-6 puta u godinu i pol, navrate na vikend. Njegovi nijednom ni izrazili zelju da dodu. Ali dobro, tko sam ja da sad tu sudim previse, svatko ima svoje.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji