Pripreme za 'zimsku bebu'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rsmiljanic

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    ha, ha, ha, ovo je nevjerojatno!!!
    te sve fajlove “zimska beba” je moja zena pisala dok je bila trudna s prvim sinom (2006.), zato jer se ni ona sama nije snalazila u moru podataka i informacija koje zateknu prosjecnog roditelja u prvoj trudnoci. na kraju je ta kompilacija zavrsila sa 9 word-fileova, koje je slala svojim frendicama, novozatrudnjelima, koje se isto tak nisu snalazile ko ni mi, pa da im ne mora sve tumacit svakoj ponaosob, lijepo im salje ovo…
    culi smo vec iz par izvora da su neke zene to printale, uvezale u skriptu, ukoricile, fotokopirale, nosile sa sobom u sopinge…, al kak je to zavrsilo tu?!? da se o tim papiricima pise na internetu, da se o tome vode rasprave??
    nb., sve je to pisano 2006. i od onda nije updatirano. drage gospodje, imajte na umu da je dio informacija zastario (npr. kolica se vise ne mogu kupit u turbo-limacu…)

  • Tonka_81

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Bilo bi korisno kada bi netko na Klokanici omogućio i nama ostalima, koje se još ne snalazimo, pristup tim fajlovima :)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.