Prihodi u trudnoći i nakon poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
 • Najnoviji
 • Najstariji
 • Avatar Mala_huckica

  Mala_huckica

  Broj poruka: 70

  Prijavi adminu

  Pozdrav svima!

  Nova sam, upravo se registrirala, iako sam tražila i našla već savjete na forumu (i umirila brige).
  Pokušala sam nać već otvorenu sličnu temu, al bezuspješno, tako da mi skužajte ako već postoji.

  Naime, partner i ja čekamo bebu, točnije trudna sam 7 mj., a termin je početkom 2.mj. Oboje smo presretni i jedva čekamo njezin dolazak, kao i djedovi i bake. No, problem je u tome što smo oboje nezaposleni. To je tako već neko vrijeme, i nekako smo se snalazili (živimo kod mojih, što i nije najidealnija situacija, financijski nam pomažu njegovi, a i oni su već na iskapu snaga). Već 7 mj. si razmišljam da će se pojavit nešto, on traži i traži al nitko ništa. Ja sam mag. psihologije i nakon završenog staža jedino sam našla volonterske poslove. Vrijeme ide, mala buba samo što nije izašla, al i dalje je sve isto. 

  No, nisam tu da se sad vama svima žalim (iako mi dođe da plačem od muke = hormoni), već da vas pitam da li znate za neke mogućnosti zarade od kuće? Tipa unos podataka, il pretipkavanje, nebitno, samo nešto što mogu od doma radit barem do poroda i mjesec dva nakon, a da je sigurno i da budu neki prihodi. Znam za porodiljnu naknadu i da općine znaju isto dat neki novac, al to je sve nakon poroda, a do onda ne zna kako kupiti ostale potrebne stvari za bebu.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.