Premijera predstave Eko Eko

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tanja32

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Gledali smo premijeru predstave Eko EKo. Moram priznati da smatram da nije primjenjena djeci mlađe (vrtičke) dobi, ako i za one malo starije. Naime, u predstavi ima puno neprimjerenog sadržaja kao oblika edukativnog. Svađa između djevojčice Vesne i blizanaca prikazana neprimjereno, ucjene , ružne riječi (đubre, smrdiš/smradu… moglo je blažem obliku biti izrečeno), fizička nasrtanja, podvale, baba mlati djeda i policajce metlom..Dijete me u jednom trenutku pitalo zar se policija smije tuči metlom!?!!?  Redovito smo u kazalištu, moj sin je veliki obožavatelj kazališta, idemo od njegove 2. godine, al moram priznati da me ova izvedba šokirala kao i večinu roditelja koji su gledali tu predstavu. Smatram da bi je trebali  prilagoditi uzrastima. Osobno smatram da nije u redu djeci predstavljati ponašanje koje je neprimjereno kao normalno ili prihvatljivo. Mnogi roditelji su izašli usred predstave sa svojom djecom.. Mala djeca će teško shvatiti poantu priće, ali će lako zapamtiti prikazano na način kakav je. Nakon predstave sam sa sinom imala razgovor gdje sam mu objasnila, ponukana njegovim pitanjima, kako neka ponašanja u predstavi nisu primjerena i da su se malo šalili….

  • vanja40

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ja ne znam koju si ti predstavu gledala?
    moj klinac od 5 godina normalno gledao. nisam vidjela da su masovno van izlazili. 
    predstava je super… i ima poantu totalnu drugu što očito neki “kazališni” ljudi ne mogu shvatit….

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.