Predviđanje spola(za zabavu)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little sunshine
    19. Svibanj 2015. 16:39

Hej mamice i trudnice!Nova sam na forumu pa vas prvo želim sve lijepo pozdraviti
    Iako sve mi najviše želimo da nam bebice budu zdrave i trudnoća uredna,nijedna od nas ne može sakriti želju da zna kojeg je spola to maleno biće koje nosimo ispod srca.. Zanima me jeste li probale napraviti koji kućni test za otkrivanje spola koji se može pronaći na internetu?? 

There's so many beautiful reasons to be happy..

megi16
    22. Svibanj 2015. 12:24

Hey,dobrodosla :)
    I ja sam se nedavno pridruzila na forumu..

Dosta sam citala o tome koji su znaci da nosim curicu,a koji da nosim deckica..Po tim testovima je bilo da nosim curicu, ali na pregledu je beba pokazala da je pravi maleni decko.. Tako da ne treba previse vjerovat testovima i pricama :)

cipelica
    22. Svibanj 2015. 12:30

evo jedan testić sa sodom bikarbonom: popiškite se u plastičnu čašicu i u to ubacite žličicu sode...ako pjeni dečko je, ako ne pjeni curica je

radi se iza 9tt

Lollypop
    22. Svibanj 2015. 12:39

Meni onaj kineski nacin pogodio :D

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

dillb
    22. Svibanj 2015. 13:11

meni je kineski ovaj put fulao, kaže da je cura. doktorica kaže dečko 

Baby1
    22. Svibanj 2015. 15:24

Meni je ovaj s Klokanice pogodio.  Ja sam i imala žarku želju da bude dečko.

little sunshine
    22. Svibanj 2015. 15:45

Ja sam taj sa sodom probala i kaže da je cura,po onome šta sam čitala dosta je točan..kineski kaže cura i test sa lančićem i prstenom se vrti u krug što opet znači da je cura.. a sad ćemo vidjeti šta kaže uzv

There's so many beautiful reasons to be happy..

Capi_3
    22. Svibanj 2015. 20:10

joooj ja sam nekako sva u osjecaju da je curica.. pa cemo vidjet vara li me osjecaj :DD
    kada ste vi saznale??

🙎🏼30 oligotheratozoospermija
    🙎‍♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
    2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
    2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
    4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
    10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
    ➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
    09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap

Doris7
    22. Svibanj 2015. 20:50

Imala osjecaj od pocetka da je decko i gin. u 20tt potvrdio decka 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.