Pozitivan test a nisam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea
    18. Studeni 2016. 15:45

Pozdrav mamama i koje će tek postati!
    Moj problem je ovaj!
    Muž i ja smo planirali bebu i mislili smo da smo uspjeli u tome.
    Menstruacija mi je kasnila 10 dana što mi nikad nije toliko, točna je ko sat. Simptomi su bili tu mučnine, pojačan osjet mirisa, glad pa temperatura 37.
    Napravila sam 5 testova na trudnoću koji su bili pozitivni i sva sretna kažem muzu i njegovim roditeljima da bi u 5tj. dobila užasne bolove i prokrvarila. Otisla sam u bolnicu gdje su mi rekli da  da je bila rana trudnoća i da ništa ne vide.
    Da bi me nakon tjedan dana poslali da vadim betu i moj ginekolog mi kaže da uopće nisam bila trudna! Šok! Ne kužim kako 5 testa mogu biti pozitivni a da u krvi ne pokaze ništa. Zbunjena sam totalno!

mono1111
    18. Studeni 2016. 17:43

Vjerovatno je bila biokemijska T, kod koje je beta niska i pada i kad su vadila vise nije bila pozitivna.

• SofijaM
    20. Prosinac 2022. 22:38

Ja sam isto imala pozitivan test pa negativnu betu. Ne znam koliko često se to događa? Nastavili smo pokušavati i sada opet imam plus i očekujem betu. Obzirom na predhodni iskustvo ne znam koliko se mogu veseliti dok beta sve ne potvrdi. Vidim da na forumu svi plus na testu smatraju kao sigurnu potvrdu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.