Povraćanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Švrćo
    04. Listopad 2014. 20:05

Cure, ne želim dizati paniku, ali ne mogu biti mirna jer mi je bebač (6 mj.) maloprije povratio dva puta veliku količinu tekućine. Danas je pojeo oko 2 kašicu (banana i jabuka), popio nešto čajeka i nacicava non stop zbog zubića. Drmuckala sam ga dosta prije spavanja sad da se umiri i pretpostavljam da mu se zato želudac dignuo?! Povratio je mlijeko i valjda slinu jer je toga bilo fakat puno. Nadam se da ste online....

• kukukaka
    04. Listopad 2014. 20:22

Ako bebo nema temperaturu i ne bude više povraćao u toku noći i sutra, mislim da nemaš razloga za paniku. Možda mu je sve to bilo previše, a još i drmuckanje, pa mu se zato vratilo. I moj je mali tako par puta povratio, ali nije se nastavilo povraćanje, pa ga nisam vodila doktoru. Znam da izgleda grozno, i ja sam bila uplašena tada ( i još sam), ali i njima nešto loše sjedne na želudac, kao i nama. Samo kad povrati, nemoj mu odmah davati jesti, jedno pola sata dok mu se želudac ne smiri. Tako sam čitala pa sam tako i radila kad bi povratio.

Švrćo
    04. Listopad 2014. 20:32

Ok, hvala ti!

Švrćo
    06. Listopad 2014. 15:26

Već mi drugi dan odbija kašicu, zapravo kao da se davi, ne znam zašto, dajem isprobano voće, probala sam rijeđe, gušće.. od svega mu se diže želudac. Dojim normalno. S obzirom da ima već 6 mjeseci i potrebna je dohrana :/ Savjet?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.