Povraćanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Švrćo

    Švrćo

    Broj poruka: 86

    Prijavi adminu

    Cure, ne želim dizati paniku, ali ne mogu biti mirna jer mi je bebač (6 mj.) maloprije povratio dva puta veliku količinu tekućine. Danas je pojeo oko 2 kašicu (banana i jabuka), popio nešto čajeka i nacicava non stop zbog zubića. Drmuckala sam ga dosta prije spavanja sad da se umiri i pretpostavljam da mu se zato želudac dignuo?! Povratio je mlijeko i valjda slinu jer je toga bilo fakat puno. Nadam se da ste online....

  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Ako bebo nema temperaturu i ne bude više povraćao u toku noći i sutra, mislim da nemaš razloga za paniku. Možda mu je sve to bilo previše, a još i drmuckanje, pa mu se zato vratilo. I moj je mali tako par puta povratio, ali nije se nastavilo povraćanje, pa ga nisam vodila doktoru. Znam da izgleda grozno, i ja sam bila uplašena tada ( i još sam), ali i njima nešto loše sjedne na želudac, kao i nama. Samo kad povrati, nemoj mu odmah davati jesti, jedno pola sata dok mu se želudac ne smiri. Tako sam čitala pa sam tako i radila kad bi povratio.

  • Avatar Švrćo

    Švrćo

    Broj poruka: 86

    Prijavi adminu

    Ok, hvala ti!

  • Avatar Švrćo

    Švrćo

    Broj poruka: 86

    Prijavi adminu

    Već mi drugi dan odbija kašicu, zapravo kao da se davi, ne znam zašto, dajem isprobano voće, probala sam rijeđe, gušće.. od svega mu se diže želudac. Dojim normalno. S obzirom da ima već 6 mjeseci i potrebna je dohrana :/ Savjet?!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.