Povisen tsh u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    22. Listopad 2024. 18:45

Trudna sam 5tt i dobila sam od svog ginekologa za vadit komplet krv i urin ..kako sam to radila jutros moj doktor ce to viditi tek sutra a ja sam nalaz pogledala na portalu tdravlje di san vidila da mi je vrijednost tsh 3.950 i jakooo sam se uplasila jer nikad nisam imala problem sa stitnjacom a cula san da nikako nije dobro za trudnocu i strah me.Ako ima netko da se susreo sa slicnim iskustvom molim vas podilite malo me utjesite jer inace sam panicar i ovo me danas tako uzdrmalo i ne cini mi se bas malo poviseno?

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    22. Listopad 2024. 18:47

Ispricavam se tsh mi je 3.590 krivo sam navela gore u postu

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Mareeeee3112
    23. Listopad 2024. 01:33

petrucika

Ispricavam se tsh mi je 3.590 krivo sam navela gore u postu

Nista prestrasno moj je bio 6 najbolje otic kod endokrinologa ugl dobit ces terapiju eutiroxa 0.25 i to je to pit ces u trudnoci...inace ta vrijednost je super samo sto u trudnoci je pozeljna da je niza ispod 2 na pocetku a sto je trudnoca pri kraju i 3.5 je ok  ....ugl poslije trudnoce vise nece biti potrebno. 
    Sretno😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• donna9
    23. Listopad 2024. 02:09

Ne brini, ništa strašno 🥰 kod mene je bilo slično. U 6tt otkrila sam tsh 4.1, tu negdje. Odmah mi je ginekolog napisao recept za eutiroks od 0.25 i to je to. Baš ću ga ubrzo ići opet prekontrolirati.

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
    05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️

petrucika
    23. Listopad 2024. 07:04

Hvala cure drage ja se nadam da cu i ja rjesiti danas svoj slucaj posli zovem doktora☺️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.