Trudna sam 5tt i dobila sam od svog ginekologa za vadit komplet krv i urin ..kako sam to radila jutros moj doktor ce to viditi tek sutra a ja sam nalaz pogledala na portalu tdravlje di san vidila da mi je vrijednost tsh 3.950 i jakooo sam se uplasila jer nikad nisam imala problem sa stitnjacom a cula san da nikako nije dobro za trudnocu i strah me.Ako ima netko da se susreo sa slicnim iskustvom molim vas podilite malo me utjesite jer inace sam panicar i ovo me danas tako uzdrmalo i ne cini mi se bas malo poviseno?
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ispricavam se tsh mi je 3.590 krivo sam navela gore u postu
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ispricavam se tsh mi je 3.590 krivo sam navela gore u postu
Nista prestrasno moj je bio 6 najbolje otic kod endokrinologa ugl dobit ces terapiju eutiroxa 0.25 i to je to pit ces u trudnoci...inace ta vrijednost je super samo sto u trudnoci je pozeljna da je niza ispod 2 na pocetku a sto je trudnoca pri kraju i 3.5 je ok ....ugl poslije trudnoce vise nece biti potrebno.
Sretno😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ne brini, ništa strašno 🥰 kod mene je bilo slično. U 6tt otkrila sam tsh 4.1, tu negdje. Odmah mi je ginekolog napisao recept za eutiroks od 0.25 i to je to. Baš ću ga ubrzo ići opet prekontrolirati.
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
Hvala cure drage ja se nadam da cu i ja rjesiti danas svoj slucaj posli zovem doktora☺️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji