Povišen fibrinogen i d-dimeri

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sjelen10
    25. Prosinac 2015. 09:01

Molim za pomoc,
    u 34tj  sam trudnoci i odjedanput me poslao ginekolog da izvadim fibrinogen i d dimeri. Fibrinogen mi je 4.4 i reko mi doktor da je to za trudnicu normalo inace je interval 3.5. A d dimeri je inace do 0.55 za trudnice je normalan  do 1.5 a ja imam 1.9 reko mi je da je povisen ali nije alarmatno da neke tablete pocnem piti.Dosad su mi nalazi bili uredni i zadnji sam vadila 4.12. Funkcije jetre i bubrezi uredni, kolestarola nemam niti triglicerine isto ne. Trombociti su mi 234 malo hemoglobin koji je 115 ali to pijem zeljezo te stitnjaca tsh mi je bio normalan nalaz to je sto se tice krvi i urin mi je ok samo malo bakterije i nizak krvni tlak imam. Beba mi ima 2300kg veli da je sve uredu. Ali po netu citam svakaj nikad nisam imala probleme sa trombozom ili tak nesto cak sam bila 2014 na color doppler noge vrat ruku i naravno sve bilo uredu. Molim za pomoc ako ko zna nesto vise i bolje. Brinem se da nebi dijetetu bilo nesto podkraj a sve bilo uredno.

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.