Potpomognuta trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    J_h
    29. Travanj 2025. 22:16

Pozdrav, trebala bi pomoc oko odabira klinike za potpomognutu oplodnju.
    Naime, partner i ja se vec par godina ne pazimo i nikako da ostanem trudna.
    Ja imam sindrom policisticnih jajnika te mi se javila vodena cista od 2 cm na jednom od jajnika koja bi trebala samostalno puknut, doktor navodi da trenutno nisam bas ‘plodna’.
    Medutim, partneru je nalaz isto dosta los te je doktor rekao da je vrijeme da krenemo sa terapijama za potpomognutu oplodnju.
    Naveo je da mogu birati izmedu sveucilisne klinike vuk vrhovec i vinogradske u Zagrebu.
    Zanimaju me iskustva ukoliko je netko imao iskustva od jedno od te dvije bolnice.
    Koja je bolja? Kako se odluciti? Kako postupati dalje, kako je tekao postupak i sl.
    Malo me strah toga, ni sama ne znam sto da radim odnosno koju ustanovu da odaberem.
    Svjesna sam da nas ceka jos malo borbe ali se nadam da ce na kraju mala bebica biti na putu.

Hvalaaaa unaprijed ❤️

27yo
    3 godine pokusavanja.
    Imam PCOS, trenutno vodenu cistu na jajniku od 2 cm.
    Partnerov spermiogram loš.
    Doktor je proglasio trenutnu neplodnost te savjetovao MPO.
    Savjetovano je da odem na Vuk Vrhovec ili Vinogradsku.
    Jos nismo poceli s procesom.

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.