Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Deb

Broj poruka: 70

Prijavi adminu

sanjushka

Sanii ma znam, ja sam htjela sutra zbog mira, mužu više paše subota zbog posla pa s obzirom da je rekao da je apsolutno svejedno onda sam dala njima da definiraju dan.. Preživili smo sve i svašta, preživiti ćemo još i tih dan i pol..
    A za tu izjavu, ma nasmijao me. Kaže muž pa dobro ti je čovjek i rekao, šta si očekivala.. 😂
    Lunolina pa ja bi možda radije dvije kad bi bile. Ali opet, kako nisam sigurna i kako vjerujem da oni znaju bolje onda bi se držala njihove preporuke.. 😬
    Ne bi se ja žalila na blizance, odmah sve lijepo riješimo u jednoj turi 😂😂

Meni je bilo smiješno kad su mi objašnjavali da nikako neće vraćati dvije, blizanačka trudnoća je rizična, još se može i podijeliti pa šta ćemo onda.. ja si mislim pa ne mogu zatrudnit nikako, kakvi blizanci, najradije bih da mi tri vrate pa da se barem jedan primi.

2023. 2x IUI❌️❌️
    2024. 6.mj ET ❌️
    9.FET❌️
    1❄️

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 556

Prijavi adminu

jabukica

Čokoladica 🍀

Cure, hvala svima. Evo mene sa pregleda, imamo srčeko ❤️ naravno da sam se rasplakala na stolu, jadan doktor… A sta mu ja mogu 🥰🤣🤷🏼‍♀️
    Čestitam! Baš mi je dragooo ❤️❤️❤️❤️ neka te prati uredna i dosadna trudnoća 🤞🏼🍀
    Dr. G je duša od čovjeka, tako da ne brini za plakanje 💕💕 ja sam kod njega vodila trudnoću dok nisam j nosnicu krenula ❤️

Jabukice kako si kombinirala dr G i svog soc. ginekologa? Jesi morala ici i kod soc ili si mogla ici privatno, a tvoj dr ti je samo pustao uputnice?

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

💜Medenko

Broj poruka: 390

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Cure, hvala svima. Evo mene sa pregleda, imamo srčeko ❤️ naravno da sam se rasplakala na stolu, jadan doktor… A sta mu ja mogu 🥰🤣🤷🏼‍♀️

Yes,yes,yes🥳🥳🥳❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

• Ivy19

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Aaaaa🥰....cijeli dan te cekam...cestitam ti od ❤️....bas mi drago...😀😀

👱🏻35-sve ok
    👱🏻‍♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻‍♀️
    2014 u mpo vode
    2015,2016 AIH-❌
    1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
    11.17.stim.FET-2 blastice❌
    05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
    2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
    02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
    09.21-stim.FET,2 blastice❌
    04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
    3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
    3xstim.FET❌
    04.24.-FET uz Femaru⏳

Molly8

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Toooo 🎊🥳❤️

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih

loli2020

Broj poruka: 256

Prijavi adminu

Čokoladice 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻 mazite se i pazite. 🥹🥰
    Vi reci da sam ja kao baba neka dosadna,ali meni je doktor rekao da uzimam cyclogest do 9.10.meni to nesta dugo. Ili?! Gdje je naša forum doktorica da mi pojasni 😅😂 kao da mi je prošli put rekao još par dana i čekam ciklus. Možda sam ja prebrijala nešto 🤷🏻‍♀️

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

jabukica

Broj poruka: 215

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

jabukica

Čokoladica 🍀

Čestitam! Baš mi je dragooo ❤️❤️❤️❤️ neka te prati uredna i dosadna trudnoća 🤞🏼🍀
    Dr. G je duša od čovjeka, tako da ne brini za plakanje 💕💕 ja sam kod njega vodila trudnoću dok nisam j nosnicu krenula ❤️
    Jabukice kako si kombinirala dr G i svog soc. ginekologa? Jesi morala ici i kod soc ili si mogla ici privatno, a tvoj dr ti je samo pustao uputnice?

Ja nisam kod soc.gin. bila uopće, sve sam išla kod dr.G, a onda mi je soc.gin. puštao uputnice prema nalazima dr.G i nikad nije radio nikakav problem 😊

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
    Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
    1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
    10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
    26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak

djetelina13

Broj poruka: 190

Prijavi adminu

Kawa, da to mi je i doktor kod kojeg radim folikulometrije rekao da postoji mogućnost da se u slucaju previse folikula ili odustane ili ide na ivf jer me dr.Maricic pripremio kao za ivf. Iako nisam ja to tako shvatila da je, jer citam šta sve cure uzimaju pa mi nije baš jasno jer mi se ovo čini preblaga stimulacija za ivf. Ne znam, sve mi je to još friško i novo pa ne znam sta je blaga a sta jača stimulacija. I da, ja ni en znam jesu li mi prohodni jajovodi jer sam na zadnjem nalazu brisa cerviksa imala jos malu dozu bakterije e.coli pa je rekao doktor da ne moram na HSSG nego da idemo na blef jer nema smisla da se brinem dal ce se bakterija prenijeti. 
    Lunolina citala sam da ti folikuli mogu biti i prazni pa da se zato ne dogodi oplodnja a kao mislimo da imamo vece sanse sto ih je vise u igri. Prava lutrija.

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    *prvi spermiogram: 20.2.2024. oligoasthenozoospermia
    *drugi spermiogram: 26.4.2024. asthenozoospermia
    *treći spermiogram (16.7.) asthenozoospermia
    19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle)

Libo1415

Broj poruka: 294

Prijavi adminu

Ej curke. Tek sam sad uspjela pročitati sve od danas.
    Čokoladice čestitam 🤗❤️ 
    Sanjushka, Lunolina bit će sve ok I od subote ste trudne 🤗😘
    Super za cure koje su imale punkcije i cekale rezultate oplodnje,sorry što nisam zapamtila sve nadimke, danas sam sva smusena ( trudna sam 😉🤞) sretno dalje ❤️
    Slee sretno sutra 🤞 i kad si odlučila da ces se bockat?
    Lunolina ja ti imam pai mutaciju i rekao je da prvo neću dobivati heparin jer po njemu netreba. Ali jučer s obzirom na situaciju s embrijima mi je rekao da idemo sa svime što može pomoći 🤷‍♀️ 

Ja 34 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    Idemo dalje...🤞

sanjushka

Broj poruka: 1080

Prijavi adminu

Čokoladica joooj super, čestitam na ❤️! 🥰🥰❤️
    Lunolina hahaha to bi bilo divno 🥰😂😂..
    Deb pa to, borimo se da se ta jedna uhvati, di smo mi od blizanaca.. 🙄😁
    Libo ❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.