Razumna gle ovo.
https://www.worldometers.info/hr/
Pa moramo i mi upasti u ovo brojanje🤣🤣🤣🤣
Predobra stranica! Ne mogu prestati gledati.
Najviše me šokira broj pobačaja u ovoj godini preko 37 milijuna!Stela ja ležim i dalje. U subotu uzv. Nešto me danas bas slošilo. Prvo me uhvatila strašna mučnina a onda sam dobila užasan proljev. Doslovno je voda šikljala iz mene na anus - užas! Oprostite na izrazima! Mislila sam da je spontani jer me maternica cijeli dan šarafi i grči kao da je alien unutra 👽
Vjerujem da u grubu statistiku ulaze i spontani pobačaji i iz medicinskih razloga prekinute trudnoće..
Uh uh, To mi zvuči kao neka viroza 😬
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Awi molim te broj na koji se mogu naručit kod dr Turudić. Koje lijekove si dobila? Sretno i neka ovaj postupak bude dobitan 🤞☘️🥰
Evo broja, 013712109. A sad sam dobila Ovaleap, Orgalutran i Menopur. Bome je drugacije u odnosu na prvi put.
Hvala cure 💚
Hvala 🥰 možda je ovo dobitna kombinacija 🤞🤗
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️
1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔
Curke, evo ja od danas krećem sa bockanjem, dobila sam Ovaleap , doza 200. Ima li koja iskustva u vezi ove terapije??
Još mi nije jasno, trebam vaditi kks i eE2, e sad imam još jednu uputnicu za vadit krv E2, P4 i neznam jel i tu treću uputnicu sad odmah treba iskoristiti pri vađenju krvi ili samo KKS i E2. Molim vas iskustva u vezi vađenja krvi i ovih bockica . Nadam se da će ovo biti 3. sreća jer sam imala 2 neuspješna prirodna postupka.. 🍀🤞
Svima nam želim svu sreću svijeta ❤️🥰
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Curke, evo ja od danas krećem sa bockanjem, dobila sam Ovaleap , doza 200. Ima li koja iskustva u vezi ove terapije??
Još mi nije jasno, trebam vaditi kks i eE2, e sad imam još jednu uputnicu za vadit krv E2, P4 i neznam jel i tu treću uputnicu sad odmah treba iskoristiti pri vađenju krvi ili samo KKS i E2. Molim vas iskustva u vezi vađenja krvi i ovih bockica . Nadam se da će ovo biti 3. sreća jer sam imala 2 neuspješna prirodna postupka.. 🍀🤞
Oveleap je u penu i fakat je super za korištenje, iglice su tanke i ne bole kasnije će ti dr uvesti i drugu 💉 najčešće je to Orgalutran/Cetrotide 😁 ne ideš odmah sve uputnice ova za E2 i P4 pretpostavljam da je prije same aspiracije (nekako mi je logično da kasnije kontroliraš estrogen i progesteron ) ali najbolje pitaj svog dr, barem sam ja u postupku kasnije tijekom pikanja i kada su jajne stranice bile pred aspiraciju kontrolitala E2 I P4, javit će se još netko od cura pa će ti objasniti ako sam ja nešto krivo rekla 😁 sretno neka bude treća sreća 🤞🙏🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Anii208 znam da te tvoj amh stresira ali nažalost situacija je takva kakva je iz vlastite kože ne možeš van, kao niti jedna od nas, naravno da bi ti htjela da je veći i milsliš da bi imala neku možda sigurnost ali nažalost vidiš i sama da i cure s visokom amh imaju dugi niz godina borbe iza sebe tako da taj amh ništa ne znači potrebna je dobra stimulacija i dobar ciklus, mrva sreće i to je to... nemoj se dodatno stresirati i ići ga ponovno vaditi jer time nećeš ništa dobiti nažalost moramo prihvatiti situaciju takva kakva je, a svakako će te ginić naručiti na uzv da vidi broj antralnih, ne znači ako imaš nizak amh da je sve palo u vodu ali moraš biti spremna da nećeš imati hrpu jajnih stanica ali već smo vidjeli da vi cure s nižim amh imate kvalitetnija jajčeka nego mi s visokim, opusti se, smiri glavicu, uživaj u nadolazećim praznicima, boostaj se i bit će sve dobro 🤞🙏🙈😍🥰💪
JLo 🤗🥰😍😘
Lucky kako si? Kakva je situacija odn u kojoj si fazi? 🤗🥰😍
Razumna sretno sutra 🙏🤞🤗🥰😍
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Oveleap je u penu i fakat je super za korištenje, iglice su tanke i ne bole kasnije će ti dr uvesti i drugu 💉 najčešće je to Orgalutran/Cetrotide 😁 ne ideš odmah sve uputnice ova za E2 i P4 pretpostavljam da je prije same aspiracije (nekako mi je logično da kasnije kontroliraš estrogen i progesteron ) ali najbolje pitaj svog dr, barem sam ja u postupku kasnije tijekom pikanja i kada su jajne stranice bile pred aspiraciju kontrolitala E2 I P4, javit će se još netko od cura pa će ti objasniti ako sam ja nešto krivo rekla 😁 sretno neka bude treća sreća 🤞🙏🥰
Hvala puno na odgovoru, šaljem svu ljubav svijeta 🥰❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Hvala puno na odgovoru, šaljem svu ljubav svijeta 🥰❤️
Nema na čemu zato jesmo ovdje, malo smo vikendom ne aktivne ali će ti na eventualne nejasnoće uvijek netko odgovoriti 🤗🥰😍❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Stela_M hvala ti draga na riječima utjehe. Sve mi je jasno i svega sam svjesna samo taj amh mi je kao nekakakv sat koji otkucava🙈
Al da, boostam jajca, vjerujem svom doktoru, radim sve sto mogu da ishod bude pozitivan jednog dana.
I da, znam da nikad necu dobit 10 jajnih stanica😂 Evo ja bi potpisala za 5 😂
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Stela_M hvala ti draga na riječima utjehe. Sve mi je jasno i svega sam svjesna samo taj amh mi je kao nekakakv sat koji otkucava🙈
Al da, boostam jajca, vjerujem svom doktoru, radim sve sto mogu da ishod bude pozitivan jednog dana.
Ma kakav sat nemoj to tako gledati istih smo godina 😁jedino što možemo u ovoj cijeloj priči pripremiti se na sve i očekivati najbolje druge nam nema i ja sam bila optimistična kao imam ću puno jajčeka pa sam i dalje na čekanju i sve si nekako mislim da ću morati, da prostiš, jos govana jesti dok ne dođem do svog cilja, tako da ti to nema ništa pravila 🤣🥰❤️
Btw Rein članak je top pa cure obavezno kupite miss 7 mama i pročitajte članak o mpo putovanju 🥰❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Draga progledaj koliki je moj amh 😔, zadnjom jakom stimulacijom sam dobila 6 jaja od toga se 5 oplodilo, jedan 8stanični su mi vratili treći dan i jedan je došao do blastice koji se sad primio iz fet-a 🥰, a imam samo jedan jajnik. Nemoj se oko toga brinuti,, ja sam čisti primjer da to doista ne znaći ništa, dok god imaš antralaca i imaju ti šta punktirati. 🥰🙏🤞
👰42, 🤵51,amh0.25
3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji