Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    16. Studeni 2022. 17:45

Loorna41

Raazumnaaa di siii?

Ležim na lijevom boku i gledam Gilmorice. 
    Čitam forum. Čestitam svim ženama sa pozitivnim betama 💙 i žao mi je zbog negativnih 💚

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Suncicaa
    16. Studeni 2022. 17:52

Nadja81

Pozdrav svima. Već dugo nisam ništa pisala ovdje jer se kod mene situacije stalno vrte u krug i uz odgađanja postupaka zbog covida te drugih, po meni nepotrebnih, razloga u Petrovoj sam odradila dva stimulirana postupka. Sada sam trebala ići u treći jer uskoro navršavam 42 godine i samo su mi javili da si pronađen novu bolnicu jer oni na godinu dana zatvaraju. Planiram se prebaciti na Sveti Duh kod dr. Turudić. Molim vas budite ljubazne i napišite mi vaša iskustva (saznanja) sa navedenem bolnicom i doktoricom?

Nadja81 ja isto planiram na Sveti Duh u postupak kod dr Turudić, također ću uskoro 42 navršiti. Imaš možda neki broj za narudžbe? I mene zanima da li se čeka dugo, ja sam sad na nekoj terapiji pa mogu u postupak tek u 2mjesecu pa ne znam kolko ranije se moram naručit 🤷

👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
    KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
    10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
    2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
    FET🐧10/22❌
    Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
    3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
    4/23 prc, nije bila dobra stanica
    Repromed/Hilarus
    9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
    11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
    5/24 7🥚, 2 bc❄️
    1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔

Loorna41
    16. Studeni 2022. 18:20

Razumna

Loorna41

Raazumnaaa di siii?

Čitam forum. Čestitam svim ženama sa pozitivnim betama 💙 i žao mi je zbog negativnih 💚

Kaj ta serija još se prikazuje negdje.
    Ja sam naručena 1.12. na briseve, papu i pregled pa super to obavim prije FET.
    Jel te boli šta? Kak se osjećaš?

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• ancica.plavooka
    16. Studeni 2022. 18:28

Dobra večer svima…
    Imam par pitanja za iskusne…
    Na žalost orva trudnoća je završila spontanim u 11 tjednu. No tad barem što ja znam od početka trudnoće nitko me nije provjeravao betu. Sigurna sam da na nalazima krvi koje sam radila to nisam radila. Čitajući tu postove vidim da često betu kontrolirate. Pa me to zbunjuje… da pitam ginekologa kod buduće teudnoće ili da sama odem privatno radit taj nalaz…

Drugo… nakon spontanog koji je bio krajem lipnja, evo odvažili smo se krenuti raditi ponovno na bebi. Od tog spontanog su mi ciklusi pobrkani i neredoviti. Pa zadnja dva mjeseca nismo uspjeli. Zadnja M je bila 15.10. A nova nije još došla. Radila sam test u nedjelju i bio je negativan. Nisam ga još ponovila…  možda da me ne bedira minus na testu… imate li kakav prijedlog kako pratiti plodne dane ako su ciklusi neredoviti (sluz ne pomaze)? Valjaju li one trakice za ovulaciju što se mogu kupiti? I kada napraviti test ako je ciklus neredovit?
    Hvala na svakom savjetu 😇

Točkica 89
    16. Studeni 2022. 18:41

ancica.plavooka

Dobra večer svima…
    Imam par pitanja za iskusne…
    Na žalost orva trudnoća je završila spontanim u 11 tjednu. No tad barem što ja znam od početka trudnoće nitko me nije provjeravao betu. Sigurna sam da na nalazima krvi koje sam radila to nisam radila. Čitajući tu postove vidim da često betu kontrolirate. Pa me to zbunjuje… da pitam ginekologa kod buduće teudnoće ili da sama odem privatno radit taj nalaz…

Drugo… nakon spontanog koji je bio krajem lipnja, evo odvažili smo se krenuti raditi ponovno na bebi. Od tog spontanog su mi ciklusi pobrkani i neredoviti. Pa zadnja dva mjeseca nismo uspjeli. Zadnja M je bila 15.10. A nova nije još došla. Radila sam test u nedjelju i bio je negativan. Nisam ga još ponovila… možda da me ne bedira minus na testu… imate li kakav prijedlog kako pratiti plodne dane ako su ciklusi neredoviti (sluz ne pomaze)? Valjaju li one trakice za ovulaciju što se mogu kupiti? I kada napraviti test ako je ciklus neredovit?
    Hvala na svakom savjetu 😇

Mi u MPO vodama vadimo betu jer je ona prvi konkretni pokazatelj trudnoće kada se plod jos ne vidi u maternici jer je jako mala tockica koja se ne moze vidjeti ultrazvukom.. nama je to bitno da odmah nakon 2 tjedna znamo je li nam uspio postupak ili nije.. u trudnocama koje su izvan MPO -a se ne vadi beta jer obicno kasni menstruacija i jednostavno to kod spontanih trudnoca ide jednostavnije.. najcesce nema menstruacije, pa na kasnjenje se napravi test na trudnocu i odmah brzo se ide na ultrazvuku, a tada je vec dosta toga vidljivo.. beta je samo znak jesi li bio trudan pa je bila biokemijska, jel mozda vanmaternicna trudnoca ako se pravilno ne dupla beta te ako se pravilno dupla da je plod u maternici.. Beta je samo hormon trudnoće... Svaka trudnica ga ima... 🧡
    Kod mene je bila obrnuta sitacija nakon pobačaja su se mene izregulirali ciklusi jer su mi prije bili neredoviti.. međutim sad su mi počele rasti ciste, a to je znak da nema ovulacije.. moj savjet je posjetiti ginekologa i posavjetovati se s njim..možda je slično kao meni.. 😞sretno.. 😊

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

Razumna
    16. Studeni 2022. 18:44

Loorna41

Razumna

Loorna41

Raazumnaaa di siii?

Znači ti si sva u pripremama. 
    Seriju sam našla na netflixu, ne možeš je gledati i biti loše volje 😄.
    Povremeno imam menga grceve koji bas rasturaju, ali od kad mirujem ne smedarim. Bas mi smeta kretanje. I dok stojim osjećam ogroman pritisak u trbuhu. Psihički sam ok,i stvarno se nadam čudu da će srce pokucati u subotu. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Luana
    16. Studeni 2022. 19:30

Hvala vam, poduplala se, ali ipak sam na prvu očekivala vece vrijednosti.

Gledam po forumima, imale su trudnice i nize vrijednosti u ovim danima...
    Hvala što ste tu... Sve redom... 😘😘😘😘😘😘

👮 36 oligoazstheno...
    👩41 2019. biokem, 2020 spontani
    6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
    7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
    11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
    03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
    10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
    ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
    10dnt, beta 104
    12dnt beta 205
    UZV 28.11

Loorna41
    16. Studeni 2022. 20:08

Razumna

Loorna41

Razumna

Loorna41

Raazumnaaa di siii?

Znači ti si sva u pripremama.
    Seriju sam našla na netflixu, ne možeš je gledati i biti loše volje 😄.
    Povremeno imam menga grceve koji bas rasturaju, ali od kad mirujem ne smedarim. Bas mi smeta kretanje. I dok stojim osjećam ogroman pritisak u trbuhu. Psihički sam ok,i stvarno se nadam čudu da će srce pokucati u subotu.

Znaš sta iskreno se nadam da će mi reći kad se javim u 1 mjesecu da idemo tad na FET.
    A pripreme samo redovni servis. 
    Više sam u pripremama za Bozić, ukrasi, lampice, Pepco mi je slaba točka.🤣🤣🤣🤣
    Čekam da muž ode u Slavoniju na kolinje da pokupujem što mi još fali i sakrijem😁😁😁
    Ja vjerujem da hoće i to ne jedno nego dva. Zaslužila si da prokucaju oba. Vjerujem da će Bog čuti tvoje molitve.
    Danas je rodila prijateljica koja je iz 4 pokušaja uspjela ostati trudna. Beta joj je prvo bila 25, 50,75 i tako sporo rasla dok nije došla do preko 1000 s time da je 2 i 3 put srčeko prokucalo i onda prestalo. 
    Ima nade za sve nas. 🙏🙏

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    16. Studeni 2022. 20:09

Luana

Hvala vam, poduplala se, ali ipak sam na prvu očekivala vece vrijednosti.

Gledam po forumima, imale su trudnice i nize vrijednosti u ovim danima…
    Hvala što ste tu… Sve redom… 😘😘😘😘😘😘

I od bete 25 bude bebica a ta se bebuška danas rodila 

👱‍♀️41 - amh 7.8

Vjeverica81
    16. Studeni 2022. 20:56

Moj test od danas 7dpt je pozitivan 🥰, ponovit ću ga opet dan prije bete da se ne bih negativno iznenadila, za sad ću iživati u ovom saznanju 🙈🙏🥰 (stavila bih i sliku ali me znam 🙊).
    Iskra, Luana.. Čestitam na betama 💕🥰

👰42, 🤵51,amh0.25
    3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
    2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
    5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
    8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
    Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
    1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
    4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
    11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.