Moj nalaz stigao-negativan jelte, cula sam se s doktorom, dogovor je da zelim odmah s iducim ciklusom dalje kako sam i rekla, taaako da navijam za svoju M da dode cim cim prije 🤞🏻
Jako mi je žao jer ipak smo se nadali nebeskoj intervenciji i čudu. Ali ipak ti se stvarno imaš čemu nadati 💗. Evo da ja imam još smrzlica mogle bi opet skupa 😂
Evo meni je to glupo, znam da dr ima barem 100 super embrica po koje nitko neće doći, ali oni će na kraju biti bačeni umjesto da nama kojima je svejedno da djeca budu biološki naša daju nama.
Meni je svejedno čije je dijete dok god ga ja rodim ili ne rodim ali moram biti iskrena da moj muž nije tako otvoren. Zbog njega nemamo ni psa ni macu jer sam valjda ja njemu kućni ljubimac i to mu je dovoljno 🐿️🤣🤣🤣🤣 jao, od suza sam dosla do smijeha
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Stigli su preostali nalazi.
Progesteton 23
Tsh 2.82
Ft4 12
Ne znam koja je referentna vrijednost za progesteron ali ni se čini da je nizak?
I ja gledam ,uz sve one utrice da je progesteron samo 23….osim ako je izrazen u nekoj drugoj vrijednosti pa je ok?
Pa ne znam koliki bi trebao biti.
Ovo sam vadila pa savjetu žene sa foruma 🙈 pa sad ne znam što sa tim 😂😂😂😂
Hej, ja sam ti rekla da izvadiš, tako sam ja dobila preporuku od nekoliko dr. I moj put kod dr L. je nažalost bio neuspješan no kad sam se prebacila u drugu kliniku, rečeno mi je da me nigdje ne bi pustili u postupak s TSH iznad 2. U stimuliranom postupku on se i poveća tako da ovi tvoji rezultati nikako nisu dobri ( tsh previsok, ft4 nizak, progesteron nizak ) I da sam na tvom mjestu, inzistirala bih na dodatnom progesteronu i terapiji za štitnjaču, naravno uz savjetovanje s endokrinologom. Ja sam se jako posvetila svom slučaju sa štitnjačom jer nakon svih pretraga, to mi je bilo jedino gdje sam vidjela da bih mogla imati utjecaj, a i dr R. mi je već na konzultacijama napomenuo da bi razlog mojih neuspješnih trudnoća bili hormoni štitnjače . Žao mi je zbog tvoje situacije, ali vjerujem da ćeš doći do svog cilja ❤
Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
On 49, oatz
1. Icsi- blighted ovum
2. Isci - ×
3. Fet - missed ab u 8 tj
4. Icsi - biokemijska
5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
Nifty uredan, curica 💕
16.11. Rodila se naša Marija ❤
10.04.24. Fet
Stella mi smo super, uživamo u svojem malom divnom čudu. Jučer smo preživjeli prvo cijepljenje. Isplakala sam se skup s njim. Strašno nešto. Ali evo, preživjeli smo. Teta Stella naša 😘 Da znate da je teta Stella prva osoba koja je vidjela Bornu u rodilištu 😀 igrom slučaja završile smo isti dan u Petrovoj i tamo se upoznale! 😘
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Stigli su preostali nalazi.
Progesteton 23
Tsh 2.82
Ft4 12
Ne znam koja je referentna vrijednost za progesteron ali ni se čini da je nizak?
I ja gledam ,uz sve one utrice da je progesteron samo 23….osim ako je izrazen u nekoj drugoj vrijednosti pa je ok?
Pa ne znam koliki bi trebao biti.
Ovo sam vadila pa savjetu žene sa foruma 🙈 pa sad ne znam što sa tim 😂😂😂😂
Hej, ja sam ti rekla da izvadiš, tako sam ja dobila preporuku od nekoliko dr. I moj put kod dr L. je nažalost bio neuspješan no kad sam se prebacila u drugu kliniku, rečeno mi je da me nigdje ne bi pustili u postupak s TSH iznad 2. U stimuliranom postupku on se i poveća tako da ovi tvoji rezultati nikako nisu dobri ( tsh previsok, ft4 nizak, progesteron nizak ) I da sam na tvom mjestu, inzistirala bih na dodatnom progesteronu i terapiji za štitnjaču, naravno uz savjetovanje s endokrinologom. Ja sam se jako posvetila svom slučaju sa štitnjačom jer nakon svih pretraga, to mi je bilo jedino gdje sam vidjela da bih mogla imati utjecaj, a i dr R. mi je već na konzultacijama napomenuo da bi razlog mojih neuspješnih trudnoća bili hormoni štitnjače . Žao mi je zbog tvoje situacije, ali vjerujem da ćeš doći do svog cilja ❤
Draga, kao što već rekoh tvoja je priča bas inspiracija 🥰 ma sljedeću ću doktoricu naganjati kao vrag svoju mater😈 ništa neću prepustiti slučaju. Ići ću svaki dan ako treba vaditi krv 💪
2/22 FET 2xmorula👎
Moj nalaz stigao-negativan jelte, cula sam se s doktorom, dogovor je da zelim odmah s iducim ciklusom dalje kako sam i rekla, taaako da navijam za svoju M da dode cim cim prije 🤞🏻
Jako mi je žao jer ipak smo se nadali nebeskoj intervenciji i čudu. Ali ipak ti se stvarno imaš čemu nadati 💗. Evo da ja imam još smrzlica mogle bi opet skupa 😂
Evo meni je to glupo, znam da dr ima barem 100 super embrica po koje nitko neće doći, ali oni će na kraju biti bačeni umjesto da nama kojima je svejedno da djeca budu biološki naša daju nama.
Meni je svejedno čije je dijete dok god ga ja rodim ili ne rodim ali moram biti iskrena da moj muž nije tako otvoren. Zbog njega nemamo ni psa ni macu jer sam valjda ja njemu kućni ljubimac i to mu je dovoljno 🐿️🤣🤣🤣🤣 jao, od suza sam dosla do smijeha
Koja si ti kraljica, na kraju jos izvuces na za**banciju 😎
Ja sam u moodu tipa il je skroz nase ili je skroz tude, pod tim mislim na posvajanje, ne bih koristila niti donirane js niti spermice, a niti embrije, kad bi znala da prirodno ne ide nikako otisla bih spasiti neko djetesce koje je ostalo samo.
A ja bi bas htjela roditi, pa da idem po svijetu i govorim "porod je najprirodnija stvar na svijetu, lakše mi se bilo poroditi nego ostati trudna 😛"
Ha ha ha. Ja si još mislim da bi ova moja situacija mogla izaći na dobro 🙈 kakve su smotace rodile...
2/22 FET 2xmorula👎
Nek te onda mazi i pazi ko ljubimca 😅🤣😂
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Linda drugim riječima trenutno imaš šok sobu 🤭🤣🤣 baš lijepo od mužeka što ti pomaže 🥰 dobro sam sutra počinjem raditi i vraćam se u svoju rutinu moram do soc ginića po uputnice, čeka me papa, vađenje krvi, endo, uzv (.)(.) drugim riječima još malo druženja s doktorima 🤣
Lucky čekamo m 🤞🥰🤗❤️
Miša moja lijepa bitno da ste svi skupa preživjeli cjepljenje, kako je to pišonja podnio? Ma Borna je predivan dečko imat će mama problema s curama🤭❤️❤️❤️❤️
MakiST hahahah ti si smijeh od žene 🤣🤣🤭❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Linda drugim riječima trenutno imaš šok sobu 🤭🤣🤣 baš lijepo od mužeka što ti pomaže 🥰 dobro sam sutra počinjem raditi i vraćam se u svoju rutinu moram do soc ginića po uputnice, čeka me papa, vađenje krvi, endo, uzv (.)(.) drugim riječima još malo druženja s doktorima 🤣
Lucky čekamo m 🤞🥰🤗❤️
Miša moja lijepa bitno da ste svi skupa preživjeli cjepljenje, kako je to pišonja podnio? Ma Borna je predivan dečko imat će mama problema s curama🤭❤️❤️❤️❤️
MakiST hahahah ti si smijeh od žene 🤣🤣🤭❤️❤️
Ko pravi muškić - puno je plakao 🤣
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Stella mi smo super, uživamo u svojem malom divnom čudu. Jučer smo preživjeli prvo cijepljenje. Isplakala sam se skup s njim. Strašno nešto. Ali evo, preživjeli smo. Teta Stella naša 😘 Da znate da je teta Stella prva osoba koja je vidjela Bornu u rodilištu 😀 igrom slučaja završile smo isti dan u Petrovoj i tamo se upoznale! 😘
Pozdrav Borni i mami ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Nek te onda mazi i pazi ko ljubimca 😅🤣😂
Pa i mazi me, češka 🙈 nekad i posprema za mnom.
🐒
2/22 FET 2xmorula👎