Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamek
    20. Listopad 2022. 09:22

Danas sam vadila 2.betu i sa 407 je porasla na 711...to je samo 75% u 48h. Jel to premalo...tj.sta mislite?

👩-1987. endometrioza,adenomiza,hashimoto
    🧒🏽- 1985. sve ok
    Pokušavamo od 2020.god

2019.operirala endo

11/20 1.IVF (Petrova) ovaleap,orgalutran,ovitrelle 13js, 1 transfer ❌️
    10/21 2.IVF (Petrova) menopur,orgalutran,ovitrelle13js, 4 smrzlica
    03/22-05/22 - Decapeptyl depot 💉
    06.10. - FET - 1.beta 12dnt 407

tinčica1703
    20. Listopad 2022. 10:06

Curke, pozdrav Vam svima. 
    Nisam dugo tipkala, bila sam slomljena u najmanju ruku. Naime, bila sam na prirodnom ciklusu bez ikakvih lijekova, samo sam si dala stop inekciju. Kad sam otišla na aspiraciju poslije zahvata mi javljaju da nije bila uspješna aspiracija 😓.
    Obzirom da sam ispucala 2 prirodna postupka, sad čekam mengu i ponovno u novi postupak, ovaj puta stimulirani. 
    Možda je 3. sreća 🍀
    Ono što me užasno stresira je što na poslu čekam razgovor sa direktoricom jer je navodno neizvjesna sudbina mog posla zbog bolovanja 😭
    Tugaaa i neizmjeran stres. Samo da to sve prođe i da iduća aspiracija bude sa što više 🥚. Ovo će biti 3. aspiracija po redu 😔
    Idemo jako 💪💪
    Curke koje čekate bete šaljem vam pozitivne vibriće i svu sreću svijeta, cure sa negativnim betama idemo dalje bez odustajanja. Hvala vam svima na predivnoj podršci ❤️

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Leeloo101
    20. Listopad 2022. 10:13

koka007

Pozdrav curke, nije me dugo bilo na forumu jer sam cijelu ovu godinu zbog drugih problema izgubila sto se tice ivfa. Sad smo konacno opet u postupku, vadila sam nove nalaze i amh mi je od prosle godine s 10 pao na 6. Bas me to pogodilo. Mislim da nisam ni svjesna koliko godine nose svoje. A kad sam dr rekla kako se nadam da cemo iz ovog postupka dobiti sto vise js i da se nadam smrzlicima, odmah mi je rekla da ih kod nas nikad nece biti. Isla sam doma sva jadna i od kad je to rekla nekako sam izgubila svu nadu da cemo ikad doci do bebe

Dok nismo krenuli u sve to, nekako mi je bilo svejedno imali mi djecu ili ne, ali kad smo jednom odlucili da idemo probati bome mi se misljenje skroz promijenilo i svaki poraz me bas dotuce. Ovo nam je tek treci pokusaj, ali osjecam kao da smo vec godinama u tome bez uspjeha.

Znam da ovdje ima i gorih slucajeva, da za nas jos nije sve izgubljeno, no ne mogu se nikako okrenuti pozitivi.

Ima li ovdje netko tko jetrenutno u postupku u betaplusu?

Baš me naljutila 🤬🤬🤬👺👺
    Kako to može znati
    Kokoska
    A i da zna 100% zasto ti to tako reći
    Nadam se da si na suplemetima.. 
    Ja sam sa svojih 40 dobila jednog smrzlica, i to bez suplemenata  sad im se opet nadam, a boostam se samo mjesec dana. Ne znam zašto ne bi i ti.
    Iako i bez smrzlica možeš uspjeti, ali znam što misliš...

Sad bi posla je vikati samo mi kaži koja je😵‍💫🧐😵‍💫

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    20. Listopad 2022. 10:19

tinčica1703

Nisam dugo tipkala, bila sam slomljena u najmanju ruku. Naime, bila sam na prirodnom ciklusu bez ikakvih lijekova, samo sam si dala stop inekciju. Kad sam otišla na aspiraciju poslije zahvata mi javljaju da nije bila uspješna aspiracija 😓.
    Obzirom da sam ispucala 2 prirodna postupka, sad čekam mengu i ponovno u novi postupak, ovaj puta stimulirani.
    Možda je 3. sreća 🍀
    Ono što me užasno stresira je što na poslu čekam razgovor sa direktoricom jer je navodno neizvjesna sudbina mog posla zbog bolovanja 😭
    Tugaaa i neizmjeran stres. Samo da to sve prođe i da iduća aspiracija bude sa što više 🥚. Ovo će biti 3. aspiracija po redu 😔
    Idemo jako 💪💪
    Curke koje čekate bete šaljem vam pozitivne vibriće i svu sreću svijeta, cure sa negativnim betama idemo dalje bez odustajanja. Hvala vam svima na predivnoj podršci ❤️

Ne znam kakva je direktorica, ali ja bih otvoreno pričala. Ionako nemaš što izgubiti, ako nema razumijevanja ionako ti neće pomoći.
    Možda misli da zabusavas, pa ne želi da se drugi ugledaju.
    Ja sam sa mojim sjela (dva muska) i u suzama (jer tada još to nisam bila prihvatila da se meni dogada) i rekla situacija je takva i takva. Ja ću raditi koliko mogu, ako nešto ne mogu reći ću.
    Prihvatili su i poželjeli svu sreću. Nitko osim njih u firmi ne zna. 
    Po meni nemaš se što stresirati, jer ako te ne cijeni ionako je samo pitanje razloga da te se riješi...a tebi je važnije biti mirna.
    Držim fige da te razumije🥰💓💞💕

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Razumna
    20. Listopad 2022. 10:26

tinčica1703

Možda je 3. sreća 🍀
    Idemo jako 💪💪

Draga žao mi je zbog svega a pogotovo jer te jebu na poslu zbog bolovanja. Ako te itko razumije to sam onda ja jer sam u 8mj popila otkaz zbog bolovanja. U početku mi je to bio veliki šok ali sam im rekla ajmo se razići kao ljudi, dajte mi otkaz kao tehnološkom višku da mogu ostvariti naknadu sa burze i na kraju je tako i bilo. Sa mužem sam se dogovorila da ću neko vrijeme biti bez posla (radim fuseve kad mi se radi) i da ću se posvetiti ivf i zdravlju općenito. 9mj mi je bio koma a sad sam već opuštena jer sam si posložila prioritete u glavi. Realno imam još ako 4 godine za roditi a raditi moram još 25g sa tim da imam 12g staža.
    Dakle stignem se na raditi a beba je beba.
    Nadam se da ti je moje iskustvo pomoglo da vidiš da nisi sama da ima i drugi kao ti i da si zapravo jaka. Ne daj se zajebavati 💪

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Inna_92
    20. Listopad 2022. 10:33

Tamek dobra ti je druga beta, čestitam!🥳
    Flowerson jako lijep testić, čestitam🥰
    Sani i ostale cure, jako držim fige da uspije🤞❤️
    Što se tiče ostalih parova koji nisu prolazili ovo... Svakim danom sve više shvaćam kako sam bila u pravu kad sam rekla mužu: "Nešto tu ne štima, mi moramo na pretrage, imam predosjećaj da ćemo morati na MPO." Naime, ovo ljeto su ostale trudne 2 cure iz ekipe koje nisu ni poznavale svoje dečke/muževe u vrijeme kad smo moj i ja počeli raditi na bebi. Jedna od njih nam je rekla ove god u 6. mjesecu da se zaručila i sad počinju raditi na bebi. Krajem 8. mjeseca bez beda je objavila da je trudna 7 tjedana.😄 Samo sam doma rekla mužu: "Jel ti sad jasno zašto smo mi morali u taj postupak?" 

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙

• inesss
    20. Listopad 2022. 10:38

Uh kako je tesko to s poslom i sve,sreca pa sam ja uspijela organizirati sve bez bolovanja,otisla radit nakon transfera i aspiracije jer nisam smjela reci,nego eto u mene je islo glatko stvarno ni boli ni nicega nije bilo ,al kad sam ostala trudna sam nakon tri mjeseca vec isla na komplikacije i nije mi zao,ima vremena za radit.Je Inna ja sam odma znala kad drugo nije uspjelo nakon dva mjeseca da nije dobro jednostavno sam znala kako su me uvjeravali svi da umisljam,sretno cure svima

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    20. Listopad 2022. 10:39

inesss

Uh kako je tesko to s poslom i sve,sreca pa sam ja uspijela organizirati sve bez bolovanja,otisla radit nakon transfera i aspiracije jer nisam smjela reci,nego eto u mene je islo glatko stvarno ni boli ni nicega nije bilo ,al kad sam ostala trudna sam nakon tri mjeseca vec isla na komplikacije i nije mi zao,ima vremena za radit.Je Inna ja sam odma znala kad drugo nije uspjelo nakon dva mjeseca da nije dobro jednostavno sam znala kako su me uvjeravali svi da umisljam,sretno cure svima

Iako su me uvjeravali svi, mobitel ispravlja 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    20. Listopad 2022. 10:41

inesss

inesss

Isto tako vjerujte nezeljena trudnoca je isto uzasna,npr nama je sok i plakanje negativan test dok drugima isto nepravda pozitivan test,nemojte nikada misliti da je drugima divno i krasno.

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Razumna
    20. Listopad 2022. 10:54

inesss

inesss

inesss

Isto tako vjerujte nezeljena trudnoca je isto uzasna,npr nama je sok i plakanje negativan test dok drugima isto nepravda pozitivan test,nemojte nikada misliti da je drugima divno i krasno.

Ovo za neželjenu trudnoću je istina. Moja susjeda je 3 put trudna a već je išla na abortus. Koma je, puši na stubištu, nadrkana je, abortirala bi i ovaj put ali kad je doznala bila je 13tt. Popričamo koji put na stubištu kad se sretnemo i ona je užasno nesretna jer se jedva brine o dvoje starijih, kaže da se konačno riješila pelena i počela normalno spavati....

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.