Pozdrav drage zenice! 🤗🤗
Naime trazila bih vasa iskustva sto se tice inseminacije u poliklinici Ivf? Vodi me dr Maricic.
Najvise me zanima kakav je proces? I kolko je uspjesno? Isplati li se davati novce na inseminacije ili bolje odmah ivf?
spermiogram savrsen, svi nalazi dobri, amh povisen 50,8 (imam pcos), jace sam građe i imam 25 godina. Doktor predlaze AIH najvise zbog mojih godina, a kao problem navodi da nemam ovulacije zbog mojih policisticnih jajnika te bi uz pomoc Femare i par injekcija potaknuli ovulaciju. Hvala lp🥰
Jesi radila prohodnost jajovoda? Bez tog ti bacanje novaca na aih
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Rain hvala
Stella ja sam ciklu ubacivala u sokovnik sa jabukama u mrkvom i bila mi je ok
Prvi put sam je rendala sa jabukama i mrkvom trebalo bi mi sat vremena da to pojedem ali je pomoglo. Baš sam se smijala s dr kako se zdebljao
Ja čekam nalaze histero, skupljam ostale dokumente i čekam m sredinom listopada
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Stela da endo bude top, vidim da si krenula sa svime vec, a cikla je i meni bila uzasna 🙈
Aries draga jos malo i Mila stize, vrijeme je bas proletilo 😍 sretno i da sve prodje dobro 🙏❤❤❤Kacusha hvala sto pitas za mene, mucnine su nekako sa 13-14 tjednom jenjavale i nestale tako da sad sam super.. Kako si mi ti, kada kreces u novi postupak.. imala sam tu 15 str za procitati i pola sam zaboravila dok sam procitala..
Maki draga moja ❤❤❤❤ za tebe 💗😘 i samoj su mi objave trudnoca jako tesko padale i u potpunosti te razumijem. ❤❤ imas neki plan za dalje?
Sunny kako si 😘❤
Sani upratila sam nadam se dobro da cekas mengu i kreces
Panda koji je status kod tebe❤😘
Miss Ivy, Dom, Divna kako ste curke, vjerujem da uzivate s bebicama❤❤❤
________
Curke s negativnim betama zao mi je, odtugujte i onda u nove pobjede ❤ saljem vam puno ljubavi
Curke u postupcima, et, fet, i sve drugo, sretno 🙏🤞❤❤❤
________
Ja cu samo kratak update da ne gusim temu s info, obzirom da vise ne idem u IVF kliniku, presla sam kod druge doktorice, ona mi racuna trudnocu od zadnje M pa sam sada po tome trudna tacno 20 tjedana, sto odgovara i velicini bebica.. u ivf klinici racunali su mi od feta 🙈
S bebama sve je u redu, napreduju, 13.10 zakazan anomaly scan 💗🙏
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Stela, Iman idem 28. po terapiju, pa idem na put i mozak na pasu 🤣 morat cu se mozda bosti u busu ali toliko sam vec iskusna da mi ne smeta 😁 drago mi je da su mucnine prestale.
Ja sam ciklu pila od vise proizvođaca i domacu cjeđenu i odvratna mi je svakako, onda kao kroner eksiram pa mi se malo povraca poslije 🤮😁 je li sutra uzv? Drzim fige da je napredovao 👍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Stela da endo bude top, vidim da si krenula sa svime vec, a cikla je i meni bila uzasna 🙈
Aries draga jos malo i Mila stize, vrijeme je bas proletilo 😍 sretno i da sve prodje dobro 🙏❤❤❤Kacusha hvala sto pitas za mene, mucnine su nekako sa 13-14 tjednom jenjavale i nestale tako da sad sam super.. Kako si mi ti, kada kreces u novi postupak.. imala sam tu 15 str za procitati i pola sam zaboravila dok sam procitala..
Maki draga moja ❤❤❤❤ za tebe 💗😘 i samoj su mi objave trudnoca jako tesko padale i u potpunosti te razumijem. ❤❤ imas neki plan za dalje?
Sunny kako si 😘❤
________
Curke s negativnim betama zao mi je, odtugujte i onda u nove pobjede ❤ saljem vam puno ljubavi
________
Ja cu samo kratak update da ne gusim temu s info, obzirom da vise ne idem u IVF kliniku, presla sam kod druge doktorice, ona mi racuna trudnocu od zadnje M pa sam sada po tome trudna tacno 20 tjedana, sto odgovara i velicini bebica.. u ivf klinici racunali su mi od feta 🙈
Kako ti je s heparinom? On je meni bio uzas! Posebno modrice poslije. 😔
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Drage trudilice, evo mene nakon raznih peripetija ponovno s nekakvim nadama… Odradila histeroskopiju, dvije lpsc-e, uklonili tumor i jajnik i javodoe ibdobila pergoveris i krecemo. MM ima super spermiogram nakon zadnjeg oliga, pa se nadamo da je doqlo vrijeme za nas da se sad sve zvijezde poklope. Amh je niski, ali nada ostaje i pozitivna sam skroz… Sad moram nauciti bockalice i cekamo pocetak ciklusa za cca 2 tjedna…
Svima s negativnim betama zelim samo reci da ne odustajete, doci ce xiklus, nadam se vec iduci, kada ce se beta duplati i svi cemo zajedno skakati od srece!
Bome si svasta prosla 😔 pa ok ti je Amh za godine. Sretno u novom postupku 💪🍀🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Sunny kako si 😘❤
________
________
Kako ti je s heparinom? On je meni bio uzas! Posebno modrice poslije. 😔
Sretno draga ❤❤❤
Ma ja sam se sazivjela sa heparinom iskreno i ozbiljno to kazem, svakodnevnica.. A bude i oteknuto i modro, i svrbez, od 13 sedmice pikam se u noge i lakse mi je, nemam modrica uopce ali malo mi otekne mjesto uboda a svrbez je jedino meni ludjacki pa to onda hladim i tako.. ali mozes sve, zena si ❤❤❤ moje iskustvo je fkt ok tako da ne brini se 😘😘
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Jutro cure,
ribić sorry, mali mi je bio bolestan nisam stigla pisati jučer. Dakle, dva testa koja su dobila crticu za par minuta.
Očito je štoperica jučer bila još u tijelu.
Danas 6 dpt, test negativan, imam li se čemu još nadati?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Jutro cure,
ribić sorry, mali mi je bio bolestan nisam stigla pisati jučer. Dakle, dva testa koja su dobila crticu za par minuta.
Očito je štoperica jučer bila još u tijelu.
Danas 6 dpt, test negativan, imam li se čemu još nadati?
Ja mislim da ti je rano jos
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Iman čestitke na trudnoći
Zašto si otišla iz ivf?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖