Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marttina
    11. Rujan 2022. 17:55

Gajicica8

Marttina

Eto ja uspjela 💉 To kako san se počela trest, pa nikako da grene lijek neću niti pričat. Ja stišćem, ono ne mrda. Al bitno da san sredila. 😂😅

Nego sta nego ces uspeti. 😊 Meni je bockanje bilo ok prvih dana, dok mi stomak nije postao burence pa mi je onda bilo malo teze zavuci iglu. Jedino su me dve stop inekcije na kraju isfrustrirale, bolele su i napravile blago crvenilo sa plihovima i svrabom. Ali sve i da se desi, ne brini nista, samo hladne obloge preko toga i prodje za pola sata.

Nemoj me sad strašit. 😁 Prvi put mi je i svjesna sam da će bit nekih simptoma. Samo se nadam da ću moć pikat jer i ovako moram potegnut malo jače jer nema baš špekeca. 😅😂

👱🏼‍♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
    👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
    1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

• Gajicica8
    11. Rujan 2022. 18:00

Sani88 🙏🍀🤰💕

Pandapanda to sto pijes su samo prenatalne tablete koje u sebi sadrze kombinaciju vitamina nedovoljnu za boostanje stanica, dobro ih je piti uz ostale pojedinacne suplemente. Sto se tice cijene kad sve saberem dodjem do cifre 500- 600kn mjesecno za sve sto uzimam( prenatal, cq10, omega, mg, vit D,vit C), fakat je to sve skupo ali nadam se da ce pomoc pa ni ne gledam cijenu kad narucujem 🤷‍♀️
    Iman predivne vijesti, uzivajte sada ❤💙
    Gajicica8 i ne postoji coq10 od 600mg vec najveca doza je od 200mg, pa uzmes tri tablete kroz dan, ili 6 kom od 100mg. Ja sam max uzimala 400mg.
    Za FET nisu bitni suplementi jer oni sluze za jacanje js. Za FET jedino mozes provjerit vitamin D i podizat ga ako je nizak, i naravno prenatal, folnu…

Hvala Sani88. Polako cu krenuti sa pretragama i priremama pa je dobro znati. Uglavnom dr mi nista posebno od toga nije preporucuo, osim folne, pa se ucim ovde. 🙃

👩 31 Sve u redu za sada.

🧒 32 Azospermija

-27.07. Mikrotese u Istanbulu/ Pronadjen veci broj spermatozoida, deo njih je i zamrznut.
    27.07. Aspiracija jajnih celija i oplodnja svezim materijalom.
    Od 20, 13 zrelih jajnih celija, 10 oplodjene/ 8 blastocista zamrznutih.
    - Cekamo na FET. Planiramo februar ako mi se fisura sredi do tada.

Razumna
    11. Rujan 2022. 18:02

Lucy08

Razumna

Lucy08

Sunny_🐣

Cure želim svima puno srece u postupcima 😊🥰❤️ oce netko piskit neki testic uskoro? 😁🤞
    Garawa ❤️ žao mi je. Želim vam puno srece i ljubavi i da na kraju ipak dodete do vaseg cuda na ovaj ili neki drugi nacin. Grlim ❤️
    Martina pikanje na kraju bude najzabavniji dio 🙊 vidjet ces za par dana i smijat se sama sebi 😊 sretno 🤞
    DOMLeon stize Juliaaaa 🥰🥰🥰 sretnooo 😊 i javi nam kad stigne mala princeza 🤗
    Svima curama 👋👋 od nas dvije👩‍👧

Hvala draga Sunny , pozdrav tebi i bebici 🤗🥰
    Ne smijem radit test , u utorak 12dpt vadim betu 🤞
    Imam simptoma i nadam se da nisu od ovih umjetnih hormona . Imala sam jaku kontrakciju u maternici na 6dpt, stalno doli imam neki osjecaj ne znam kako ih opisat kao neko zatezanje, napetost, blage grceve al povremeno. Od 8dpt su mi dojke postale osjetljive sa strane ispod pazuha i povecale se . Pocela sam imat zelucane tegobe… svasta nesto imam i poludit cu od nestrpljenja do bete 🤯😅

Draga, meni to zvuči kao da si trudna 🙏💕🤞.
    Ja sam u trudnoćama osjećala zatezanje u maternici i imala sam neki čudan grč kao da mi netko busi rupu na jajniku ili maternici .
    Mislim da možeš biti jako optimistična jer mislim da si trudna.
    Ja sam do sad imala 6 transfera i u 2 sam se osjećala kako ti opisujes. Sad na zadnjem sam točno znala da se o trudnoći radi i bila sam bas jako sretna i uzbuđena, a prvi put kad sam ostala trudna ti osjećaji su me izludili jer su mi bili nepoznati i novi.
    To što osjećaš je skroz normalno 💚

Puno ti hvala na odgovoru, uljepsala si mi dan 😊❤️

Baš mi je drago 😃 i jako sam sretna zbog tebe. Kod mene su ti simptomi bili pokazatelj trudnoće. Možeš se opustiti i uživati. Ja ti poslje transfera kad me nešto bode ili još bolje zateže uživam sva sretna, pa tako i ti uživaj 🥰
    Iman čestitke za seku i bracu. Stvarno prekrasna vijest 💗

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Gajicica8
    11. Rujan 2022. 18:05

Marttina

Gajicica8

Marttina

Eto ja uspjela 💉 To kako san se počela trest, pa nikako da grene lijek neću niti pričat. Ja stišćem, ono ne mrda. Al bitno da san sredila. 😂😅

Nego sta nego ces uspeti. 😊 Meni je bockanje bilo ok prvih dana, dok mi stomak nije postao burence pa mi je onda bilo malo teze zavuci iglu. Jedino su me dve stop inekcije na kraju isfrustrirale, bolele su i napravile blago crvenilo sa plihovima i svrabom. Ali sve i da se desi, ne brini nista, samo hladne obloge preko toga i prodje za pola sata.

Nemoj me sad strašit. 😁 Prvi put mi je i svjesna sam da će bit nekih simptoma. Samo se nadam da ću moć pikat jer i ovako moram potegnut malo jače jer nema baš špekeca. 😅😂

Taman posla da te hocu uplasiti, svako kroz stimulaciju prolazi manje-vise drugacije, ali to je moje iskustvo. Jaoj, kad sam se bockala uglavnom sam pevala, eto anegdote, a sva se preznojim od nervoze. 😁Ja sam npr bas osecala jajnike, kao loptice, bila sam u blagoj hiper, a inace sam evo do skoro bila kao hodajuce burence. 😁 Tek posle prvog ciklusa sam se stesala. 😆

👩 31 Sve u redu za sada.

🧒 32 Azospermija

-27.07. Mikrotese u Istanbulu/ Pronadjen veci broj spermatozoida, deo njih je i zamrznut.
    27.07. Aspiracija jajnih celija i oplodnja svezim materijalom.
    Od 20, 13 zrelih jajnih celija, 10 oplodjene/ 8 blastocista zamrznutih.
    - Cekamo na FET. Planiramo februar ako mi se fisura sredi do tada.

MalaG
    11. Rujan 2022. 18:14

DOMLeon🤰🏽⏳️❤

MalaG

DomLeonubrzo stiže curka.🥰🤗 Nek sve prođe super do kraja i da bude što bezbolnije🥰🤗🤞🤞🤞❤️
    Imansuper vijesti! Iskrene čestitke!🤗🥰❤️❤️❤️
    JLomeni je test 17.09., a beta će biti 19.09. 😉🤗
    Lucyto zvuči super! 😍😍😍 Samo što će ti sada biti još teže i dulje dočekati utorak.🙄😩
    Anči sretno sa preseljenjem i novim početkom! Vjerujem da ćete se brzo uklopiti i da će brzo sve sjesti na svoje.😉🤗🤞🤞🤞 Ako smijem pitati, gdje ste preselili?🤭

Budes test radila prije bete nisam upratila oprosti ako si pisala 🤭

Rekli su mi test napraviti 17.09. (prvo test), a onda ako bude pozitivan budem i betu 19.09. 🙈 

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Asli 🌱
    11. Rujan 2022. 18:39

Anči 💕

Iman draga predivno 🥰 braco i seka ❤️💙
    Sunny gledam tvoju trakicu i ne vjerujem da je već proletilo 🤭🥰
    Ribic i Rain i vaše trakice me uvijek razvesele 🥰🤭
    ….. . . . . .. . .. . . . . . .
    Sretno svim curama u kojim god fazama bile, da vas ne nabrajam jer ću sigurno nekog preskočit..saljem pusu i zagljaj svima ❤️ mislim na vas, ali vas ne stignem pratit jer smo se preselili u inozemstvo, novi posao, nova okolina, pa se još prilagođavamo 🙈

Anči nek vam je sa srećom 😘😘
    Pozdrav svim borilicama, trudnicama i mamicama❤️❤️

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    11. Rujan 2022. 19:11

MalaG

DOMLeon🤰🏽⏳️❤

MalaG

DomLeonubrzo stiže curka.🥰🤗 Nek sve prođe super do kraja i da bude što bezbolnije🥰🤗🤞🤞🤞❤️
    Imansuper vijesti! Iskrene čestitke!🤗🥰❤️❤️❤️
    JLomeni je test 17.09., a beta će biti 19.09. 😉🤗
    Lucyto zvuči super! 😍😍😍 Samo što će ti sada biti još teže i dulje dočekati utorak.🙄😩
    Anči sretno sa preseljenjem i novim početkom! Vjerujem da ćete se brzo uklopiti i da će brzo sve sjesti na svoje.😉🤗🤞🤞🤞 Ako smijem pitati, gdje ste preselili?🤭

Budes test radila prije bete nisam upratila oprosti ako si pisala 🤭

Rekli su mi test napraviti 17.09. (prvo test), a onda ako bude pozitivan budem i betu 19.09. 🙈

Drzim fige na rukama i nogama 🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Johica
    11. Rujan 2022. 19:38

Iman čestitam od srca i da sve prođe bezbrižno 💝

Marttina ja sam isto tako prva dva puta stres i napetost kako cuja to, gledala se u ogledolo ko u filmovima kao da ja to vidim sa svih stana da sam ja to dobro, e onda je poceo zivot pa sam si davala na benziskoj vracajuc se s pregleda, u wc-u na poslu , u shoping centru, pa u uredu na poslu, u svatovima u wc-u sve sa sređajem. I sve je dobro prošlo, modra sam i ja bila ali proslo je brzo. Opustit ces se s vremenom vidjet ces.

Dage cure svima sretno sto čekate bete i sto ste u bilo kojem procesu! ✨✨✨

👩🏻 1990. AMH 12 , HSG = neprohodan desni jajovod, ostalo 🔝
    🧑🏻‍🦱1989. Retrograndna ejakulacija (isključivo moguć ICSI zbog dijagnoze)
    TTC 09/2019
    1. IVF / ICSI ( Femara, Gonal F, Cetritide) dobili 6js = 5 blastocita (Freeze all)
    - 08/22 FET 2 blastice - beta 0,44
    - 11/22 - Planiran FET
    Čekaju nas ⭐️⭐️⭐️

La3arica
    11. Rujan 2022. 19:39

Hej cure, je l’ imao tko kakvih nuspojava od menopura? 2. i 4. dan stimulacije sam osjetila blagu vrtoglavicu, vise kao da sam osamucena. A danas mi je 6. dan menopura i 2. dan cetrotida i bas me osamutilo maloprije, vrti mi se vise nego prethodnih dana. 😵‍💫😵‍💫

👩🏻41. Amh 5
    🧑🏻41. Oligoasthenozoospermia
    1. 4.’22. Petrova -> 💉Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 2 js oplodjene i vracene 3. dan, 12dnt 🩸, beta 0
    2. 9.’22. Petrova -> 💉 Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle, 2🥚, 2 js oplodjene i vracene 3. dan, 13 dnt 🟤, beta 0

MalaG
    11. Rujan 2022. 19:40

Asli pozdrav i tebi!🥰🤗 Kako ste ti i bebač?🥰🤗
    Domleon hvala ti draga.🥰🤗❤️❤️❤️ Puno znači podrška svih vas ovdje! Stvarno dajete vjetar u leđa i neopisivu dozu pozitive!❤️❤️❤️

Cotton draga kako se ti držiš? 🤗🥰
    Stela nadam se da si uspjela odmoriti i predahnuti kroz vikend!🥰🤞🤞

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.