Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivfka
    24. Listopad 2023. 16:23

Hope1982

Anchy - 15.11 idem. Ma sve je kod mene. Histero, kiretaza i mikrobioloska.
    Pepuska - juhu 👏 Cestitke 👏Brz oporavak
    Lulina - ne
    Ivfka - 5dnt
    Bubica - 🫶
    Luna - ako ne bude ovaj mjesec bit ce iduci 🫶Ja sam osobno pobornik stimuliranig FETa bas iz ovog razloga al to je moje misljenje. 🤷‍♀️
    mica - mislim da nema zene vise koja to nema. Bez panike. Ako krenu bolovi ili jace krvarenje odi na hitnu. 🫶
    Pe pe - svakako ponovi betu i nek se dupla to je bitno 🤞
    Faith - samo polako 😃 bit ce ti sve ok 🤞
    amalija - super 👏🤞
    sanjushka- odlicno 👏🤞

Hvala na odg, meni dns 7dnt, test neg (osjetljivost 25mlu) popodnevni urin.. nezz jel prerano ili... 😪

Stela_M
    24. Listopad 2023. 16:25

Ivka, Lotti hvala cure zapisala sam pa ću ovih dana do ljekarne da si barem navečer malo olakšam 😁
    Lotti kako si ti, jel tvoj prasac aktivan 🤭
    Mimi ne znam kakva im je to praksa ovdje se poslije neg bete prestaje sa svim lijekovima🤷‍♀️
    Npelica nadamo se dobrom partyu 😁🤞🤗
    Jurky jesi li se čula s dr, ky kaže za nalaze?
    Joka sve su ti cure rekle na Rebru se čeka najduže cca 2 mj 🧐 a pretpostavljam da ove druge bolnice šalju možda uzorke za Zg na analizu pa da se zato duže i čeka 🙄
    Bubice uživajte na druškanju 🤗🥰 ma ja inače imam problema sa želucem i izbjegavam lijekove ali mi nema goreg kada legnem a kiselina me hoće ugušiti pa sve si mislim da probam s nečim da barem mogu spavati ko čovjek, koliko je to moguće jel 🤣🤣🤣 ne znam kako ti, ali ja vapim za onim početnim stupnjem trudnoće kada sam spavala ko top 🤣🤣🤣
    Pbtab ja sam na 6 ili 7 dpt imala sjenu na testiću a na kraju je trudnoća započela kao blizanačka, ne ide to baš tako po ps-u da se embrij odmah primi kako kod koga, navijam jako 🤞🤗
    Pepuška čestitam vam od ❤️ tebi želim brz oporavak 😍😊🤗
    Ivfka nekome već na 5 dpt a nekome 6 ili 7 kako kod koga, sretno 🤞 inače su trakice iz Mullera puno osjetljivije nego tipa first sighn i ove iz Muller bace sjenu i na betu manju od 25, pokušaj još sutra sa jutarnjim urinom 🤞
    Luna nažalost stimulacija zna malo pobrkati naš prirodni ciklus zato je meni estrofem zakon onda nemaš bojazni oko ovulacije, držim 🤞 za idući mj 🤗
    Mica cica ako nema bolova nije ništa za uzbunu nažalost česta su krvarenja/smeđarenja na početku trudnoće, nadam se da će se smiriti, odmaraj se i bez naprezanja🤞🤗
    Amalija odlično baš mi je drago🤗🥰
    Pe pa vraćala si dvodnevne kud si požurila 🙈 sad nema druge nego pratiti betu, nadamo se najboljem ishodu🤞🤗
    Sanjushka odlično, držim 🤞 🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Razumna
    24. Listopad 2023. 16:28

PBTAB

NPelice super brojka 😍 bit ce to jedan dobar party danas u labu 🥳🤞❤️
    Razumna ginekolozi su dosta praćeni od strane komisije, ali mpo je jedna drugačija točka, meni je rekao moj gin da bez obzira sto je bolovanje otvoreno kao obicno, oni imaju napomene koje upisuju i dijagnoze te otpusna pisma po kojima se prate i sansa da pokucaju na vrata je gotovo nikakva. Komisija dolazi ako se pređe bolovanje do 42.Znaci do 42 dana te nece nitko dirati i da nisi bolesna.
    Evo npr.jedna moja kolegica je imala prometnu, proslo je 42 dana i firma je poslala komisiju da vidi sto je s njom.
    ——
    Hvala svima na lijepim zeljama, vidjet cemo sutra. Javim ako se odlucim raditi test ❤️

Žene, hvala na podršci i lijepim željama, sa vama je sve lakše 🥰💞
    Pbtab, hvala na odgovoru. Kako si ti? Jel šta osjećaš? Ja sam jutros osjetila pritisak u maternici i bole me malo leđa a to je možda od nošenja bebe.
    Ne osjećam se trudno i danas sam skuzila da nisam bila u mekdinisu 🍟nakon transfera 🤯

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• mica.cica
    24. Listopad 2023. 16:31

luna573

Evo mene s uzv-a, cini se da nista ovaj mjesec od prirodnog feta 😔 kaze da se ne vidi vodeci folikul i da je endometrij tanak, tako da vrlo vjerojatno ni nece biti ovulacije, ali da pratim s trakicama za svaki slucaj.. pa boze, imam osjecaj da odem jedan korak naprijed pa 5 unazad. Prije ovog svega sam imala redovne cikluse u dan i svaki mjesec ovulaciju po LH trakicama, sad sam na kraju dosla do toga da ni nemam ovulaciju.. mislim rekla je ona da su za ovo krivi oni i stimulacija, a ne ja, ali skroz mi je ovo demotivirajuce 😔 iduci mjesec je preporucila stimulirani fet

Ja isto imam psjecaj da nakon stimulacije njihove i svega nisam imala ovulaviju, oke ja sam imala i pobacaj ali i nakom insemimacije u 12 mjesecu i tih femara i svega kao da par mj nisam imala ovulaciju a inace sam pratila po trakicama prije i uvijek sam imala tocno 14 dan.. Ali mozda bolje stimulirani jer barem znas na cemu si i nekako imam osjecaj da brze sve ide.. Drzim fige za slj mj 

👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
    Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
    🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
    27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
    27.06.❤️ 11.07.💔
    9.10🐧
    11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
    06.11.6+3 UZV ❤️
    14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️

• mica.cica
    24. Listopad 2023. 16:59

luna573

Evo mene s uzv-a, cini se da nista ovaj mjesec od prirodnog feta 😔 kaze da se ne vidi vodeci folikul i da je endometrij tanak, tako da vrlo vjerojatno ni nece biti ovulacije, ali da pratim s trakicama za svaki slucaj.. pa boze, imam osjecaj da odem jedan korak naprijed pa 5 unazad. Prije ovog svega sam imala redovne cikluse u dan i svaki mjesec ovulaciju po LH trakicama, sad sam na kraju dosla do toga da ni nemam ovulaciju.. mislim rekla je ona da su za ovo krivi oni i stimulacija, a ne ja, ali skroz mi je ovo demotivirajuce 😔 iduci mjesec je preporucila stimulirani fet

Ja isto imam psjecaj da nakon stimulacije njihove i svega nisam imala ovulaviju, oke ja sam imala i pobacaj ali i nakom insemimacije u 12 mjesecu i tih femara i svega kao da par mj nisam imala ovulaciju a inace sam pratila po trakicama prije i uvijek sam imala tocno 14 dan.. Ali mozda bolje stimulirani jer barem znas na cemu si i nekako imam osjecaj da brze sve ide.. Drzim fige za slj mj 

👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
    Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
    🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
    27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
    27.06.❤️ 11.07.💔
    9.10🐧
    11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
    06.11.6+3 UZV ❤️
    14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️

• makud92
    24. Listopad 2023. 17:03

Pozdrav, cestitke svim 🤰i puno srece nama ostalima u borbi..🖤
    Ja sam ljetos obavila dijagnosticku histeroskopiju u sklopu koje mi je uzet bris endometrija i uzorak za phd analizu, svi nalazi uredni..dogovaramo FET za listopad, medutim klasika, meni menstruacija kasni, prvi dan ciklusa mi je bio 4.9....Petrova kaze da nema veze, da im se javim prvi dan ciklusa i da cu ici na stimulirani..mene to njihovo nema veze brine, jer uvijek nešto kod njih iskrsne pa me odgode ponovno za 2-3 mj...tako da je ovo zadnji pokušaj kod njih, što sam im i najavila te ću tražiti od povjerenstva preseljenje embrija u drugu ustanovu-privatnu..
    U međuvremenu sam išla istraživati i otišla izvaditi feritin i vitamin d..feritin mi je 29,4, a vitamin d 111,8. 
    Da li da uzmem nešto za feritin? Za vitamin d koristim better you sprej.

S obzirom da inače imam problem s zadebljanjem endometrija, di mogu pouzdano obaviti PRP ili scratching, što se vama pokazalo dobro ?

Hvala svima na odgovoru i podršci 😃

❤️: ciklusi 30-60dana, L. ovarij naznačen PCOM, DG- sterilitas primaria. AMH 55.5. 💉: gonal 150, orgalutran, decapeptyl
    6 mj.'22: aspiracija 12 oocita, odgoden ET, kriopohrana 3 blastociste 5.dan na 2 nosaca.
    FET '22. odgoden za '23. zbog renovacije Petrove.
    💙:Normozoospermia
    2 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
    5 i 6 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
    7 mj.'23: letrozol, 1 j.s. test ➖️
    8 mj.'23: dg histero ➡️🔝
    Jesen '23.: FET ?¿

bopsich
    24. Listopad 2023. 17:13

Pepuška čestitam i želim brz oporavak 💕🥰
    Ivfka meni je bio 5 dpt blastice, ali jedva vidljiv.. First sign je jako loš, uzmi onu običnu trakicu iz Mullera i probaj sa jutarnjim urinom. Sretno svakako 💕🙏
    Bubica sretno na pregledu, javi nam novosti. Baš lijepo da i muž ide, sigurno će biti presretan 🥰 
    Moj sljedeći ultrazvuk je 7.11. pa kad budeš opet radila listu da staviš 🥰
    Luna žao mi je što je tako ispalo, ali možda bolje da idete u stimulirani, nekako je onda sve sigurnije i jasnije..
    Mica.cica evo dosta nas je bilo s blagim tragovima krvi, i za sad je sve u redu. Koliko vidim to je dosta često, samo malo smanjiti aktivnosti i odmarati. 
    Pe pa koji je danas dan od transfera? 
    Amalija bas mi je drago da je sve ok 🥰 Tako su i meni rekli da ne vide vise tragove krvi i da ne znaju odakle je. Znači i tebi je 2 tjedna mirovanja 😅 Meni isto povremeno bude to zatezanje i nešto slično kao menstrualni bolovi. Ali nije stalno i danas puno manje nego jučer..
    Sanjuska odlične vijesti 🥰 Sretno 🍀
    Razumna takve bolove sam i ja imala, pa evo rezultata 🥰 Ali ti simptomi nakon transfera su nažalost toliko varljivi, da je jedino što nam preostaje čekanje 🙏
    ..
    Meni je danas opet bio jako slabi svjetli trag krvi kod brisanja i nakon toga više ništa 🤷‍♀️ Što mislite da odem sljedeći tjedan još negdje na pregled da vidim što kažu, s obzirom na ove 3 gestacijske koje je ginekologinja vidjela, a moj ginekolog koji je vodio postupak kaže da on po slikama vidi dvije 🤷‍♀️ Također sam se javila rođaku u Makedoniju koji je iskusni ginekolog i baš se bavi problemom neplodnosti, i on kaže po slikama ultrazvuka da vidi dvije vrećice.. Njih dvoje su ipak vidjeli samo slike, a ona je baš obavila pregled. Da li bi vi nam mom mjestu otišli na još jedan pregled kod nekoga na drugo mišljenje  ili da pričekam ta 2 tjedna i odem ponovno kad sam kod nje naručena? 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

bopsich
    24. Listopad 2023. 17:14

Zaboravila sam podebljati imena, žao mi je radi ogromnog zbunjujućeg posta 🙈🙈

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• amalija41
    24. Listopad 2023. 17:25

Bubica i ja imam 07.11. pregled😘

Bopsich meni je doktor rekao da sam pokrivena treapijom i da ima više smisla na tako mala krvarenja iscjedke odležati doma nego se vucarati autom i po čekaonicama sjediti, osim u slučaju jakih bolova i jakog krvarenja😘

41 god, sve ok, M 41
    2/23 aspiracija, 8 js, 6 blastocista, freeze all
    6/23 fet 2 bl, beta 9 dan 11, beta 14 dan 2,5
    10/23 fet 1 bl, beta 9 dan 82, beta 11 dan 250, 13 dan 831, qualified 360 uredan it'a girl 😍

ivkaa
    24. Listopad 2023. 17:25

Joka95

Pozdrav curke, nisam se odavno javljala jer sam bila u cekanjima rezultata. A još uvijek čekamo kariogram. Zanima me cure koje su čekale taj nalaz, koliko ste dugo čekale? Mi prije mjesec dana vadili,danas zvala kao mjesec ipo do dva mjeseca rezultati će biti gotovi… za izgorit

..

Ja sam ti isto radila u St, krajem 8. mjeseca. Evo jos cekam, da te utjesim🤣

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.