Pozdrav lavice,
Pratim Vas vec dvije godine i uz Vas sam naucila sve,ama baš sve.
Sani koja nesebicno daje svaku informaciju,uz tebe sad sve hendlam svaki nesupjeh i daj Bože da te nagradi cim prije uspjehom jer zaslužujes najjviše(naravno i sve ostale lavice,da ne uvrijedim nekoga pa i ja sama)
E sad me razveselila vijest Srculence što se dokorica Lana Zlodi vrača k Škvorcu jer bili 3puta tama i doktorica je top mada nismo uspjeli ona i dr.Skvorc su ok.
Sada sam u B+ i sutra vračam jedan dvodnevni zametak pa me zanima ima li tu šanse,jel ko vračao dvodnevne?
🥹❤️ Pozdrav i dobrodošla 🤗. Ja kažem da svaka žena koja je ikad zakoračila i jednom nogom u mpo zaslužuje bit nagrađena ❤️.
Drago mi je ako su moji savjeti pomogli ❤️.
Kad se spomene vraćanje dvodnevnih odma se sjetim naše Rainbow 🤗 koja je u zadnjem transferu vratila dvodnevne i rodila❤️, tako da naravno da postoje šanse, ako je embrij dobar nije bitno u kojem stadiju se vraća. Jel bila stimulacija il prirodni, koliko ste dobili/oplodili js? Sretno danas 🤞🙏
Bebolina za navedene pretrage ti ne treba uputnica za dnevnu bolnicu niti boravak u dnevnoj bolnoci, nego obična uputnica za dijagnostiku A3. Markeri se rade u Zavodu za transfuzije Petrova 3, a sve ostalo u kbc Petrova 13, btw sve te pretrage možeš u kojoj god hoćeš bolnici napravit..
Sretno svima 🤞
Bila je stimulacija,dobili smo 4 jajne stanice i samo se jedna oplodila i sad sam još u strahu valjda nas bude dočekala danas kad stignemo.
👱♀️87 Amh 6,3
🧒84 oligo,loša morfologija
Poliklinika Škvorc
1ICSI 05/22 1blastocista beta0
2ICSI 10/22 1blastocista i 1 morula beta0
3ICSI 03/23 1morula beta0
Poliklinika BetaPlus
04/23 konzultacije
09/23 histeroskopija
4ICSI 10/23 dvodnevni-biokemijska
Poliklinika Škvorc
5ICSI 08/24 morula 14dnt 418 16dnt 1072
Jucer ja odem na konzultacije kod dr.V kad ono šok. Kada je vidio moje nalaze pitao me šta uopce ja radimu u ivfu i tko mi je rekao da krenem s tim. A ja vec 5 stimuliranoh iza sebe.. Ugl imam kroničnu inzulinsku rezistenciju i endometrij mi pritisce misic maternice i to je uzork mojoj anemicnosti i obilnim i bolnim menstruacijama. S obzirom da ja uredno ovuliram unatoc pcos-u on je uvjeren da ako se prehranom riješim inzulinske rezinstencije cu ostati prirodno trudna.
Homa IR index mi je 4.7, insulin na taste 112, nakon 2 sata glukoze 499 i nitko do sada nije reagirao! Nitko od svih koji su me pregledali mi nikada nije rekao da imam adenomiozu. Meni je to nevjerojatno.
Sad moram promjeniti kompletnu ishranu kako bi se rijesila IR. 😬
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika
Jucer ja odem na konzultacije kod dr.V kad ono šok. Kada je vidio moje nalaze pitao me šta uopce ja radimu u ivfu i tko mi je rekao da krenem s tim. A ja vec 5 stimuliranoh iza sebe.. Ugl imam kroničnu inzulinsku rezistenciju i endometrij mi pritisce misic maternice i to je uzork mojoj anemicnosti i obilnim i bolnim menstruacijama. S obzirom da ja uredno ovuliram unatoc pcos-u on je uvjeren da ako se prehranom riješim inzulinske rezinstencije cu ostati prirodno trudna.
Homa IR index mi je 4.7, insulin na taste 112, nakon 2 sata glukoze 499 i nitko do sada nije reagirao! Nitko od svih koji su me pregledali mi nikada nije rekao da imam adenomiozu. Meni je to nevjerojatno.
I meni jučer rekli da mi je maternica nepravilnog oblika i da imam žarište adenomioze. Isto mi je interesantno što sam sad u ovoj godini bila ne znam koliko puta na UZV radi postupka, isto tako i prije sam bila redovna u praćenju stanja pa mi nikad nisu ništa našli na UZV i uvijek sve u redu. Sretno da uspijete i prirodno. Dr. V je jako hvaljen pa vjerujem da čovjek zna što priča.
.
Saniii hvala na odgovoru. Ja sam mislila da mogu sve u jednom vađenju krvi obaviti u Petrovoj 3 ali ipak moram dva puta u red i čekati. Drago mi je da sam pitala tako da si znam planirati gdje ću hormone riješavati. Sreća da ova grupa postoji 😘
.
Sretno svima 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
Ciao! Vidim da su ispisane stranice i stranice, ali ne znam otkuda krenuti pretraživati…
Dobili smo uputnicu za humanu reprodukciju. Danas sam zvala VV, rečeno mi je da nema klasične liste čekanja nego zovem prvi dan menstruacije i dobivam za par dana termin za prve konzultacije. Od nalaza imamo spermiogram, ja briseve i papu (trenutno pijem doksiciklin i stavljam macmiror vaginalete radi ureaplasme i gardnerelle, partner također dobio antibiotik).
Kakva su vaša iskustva što se tiče potrebne medicinske dokumentacije, ima li još nešto što će nas tražiti da obavimo, je li moja trenutna terapija je problem da se odmah krene na postupak? Kako ste došli do postupka kojim ćete probati, ide li prvo uvijek pokušaj inseminacije ili ovisi o našim nalazima? Imam puno pitanja pa pišem kako mi nadođe,.. i da, još jedno, moramo li biti u braku ili imati ovjerenu izjavu biljeznika da smo u vanbračnoj zajednici ako želimo u postupak? Pišite sve šta znate i dakako sva iskustva su dobrodošla :)
Je li VV dobar izbor ili imate preporuku za neku drugu bolnicu? Jesu li gužve ili ide to u razumnim terminima?
Ja sam bila na VV i jako sam zadovoljna, samo je sad sigurno veća gužva zbog obnova drugih bolnica. Ostala trudna iz 3 pokušaja. Nadam se da i vama bude brzo uspjelo😀😀
Ja sam u zadnjem postupku bila u 1 mj, onda su bilo 3 doktora,
Dr.Pavan Jukić, dr.Kardum i sad treća doktorica nemogu se sjetit kak se zove
Mislim da spremiogram budete morali raditi kod njih ponovno.
Ovjeru budete morali imati ali to vam budi dali oni kad krenete u postupak.
Ako još kaj trebate pitajte
Imas iskustva s dr Kardum mozda? Njega razmatram za pracenje trudnoce i eventualni porod jer je komba radi privatno/Merkur? Hvala
Da, ja sam kod dr.Kardum hodala i privatno on mi cjelu trudnoću pratio ali u Varaždinu u plikliniki Adarta, jako sam zadovoljna s njim, i kod njega privatno sam radila anomaly sken 2 puta.
Merkur je trenutno još zatvoreni ali je u Vinogradskoj, tak da jedino ako ti nije daleko Varaždin pa da tamo na privatne preglede odeš. Utorkom i petkom popodne radi u Varaždinu
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43
27.2 1ult 5+4 💗
Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
23.10 stigao mali Ivan
3/25 novi postupak
Ketxy kod koga si bila na konzultacijama? dr.Vrcica?
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Jutro 👋🏻
Evo mene sa folikulometrije, sve je ok. Folikul 19mm i endo 10mm. Primila štopericu i FET je 20.10.
Nadam se da će biti 3.sreća i da će biti sve dobro 🙂🤞
Ketyx samo ću ti reći riječi koje je rekao meni jedan drag ginekolog, “ samo slušaj što dr.V govori i ostat ćeš trudna.”
Tako da, slušaj ga i ako on kaze da ces ostati prirodno trudna, to ce se zaista i dogoditi.
Sretno 🤞
Razumna ne znam što bih ti rekla 🤷🏻♀️
Očito je to princip na koji radi taj dr. Ne preostaje ti nista drugo nego poslusati sto su ti rekli i vjerovati u uspjeh i drzim fige da bude dobitno🤞
Znaci li to da imamo FET isti dan, neka nam je sretno i pratimo se 😊🤞🙏🏻🍀
Hope žao mi je da nije uspjelo iz kucne radinosti ali ti uvijek imas plan za dalje i navijam za tebe 😘❤️
Sanii, Anii, Stela, Tikvica, Npelica, Bubica i ostale 😘😘
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Jutro curke!
Razumna nadam se da će ovaj biti dobitan, od ❤️ ti želim 🤞🤗
PBTAB neka bude 3 sreća 🤞 i neka sve bude u najboljem redu 🤗❤️
Sretno svima tko što ima 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Ciao! Vidim da su ispisane stranice i stranice, ali ne znam otkuda krenuti pretraživati…
Dobili smo uputnicu za humanu reprodukciju. Danas sam zvala VV, rečeno mi je da nema klasične liste čekanja nego zovem prvi dan menstruacije i dobivam za par dana termin za prve konzultacije. Od nalaza imamo spermiogram, ja briseve i papu (trenutno pijem doksiciklin i stavljam macmiror vaginalete radi ureaplasme i gardnerelle, partner također dobio antibiotik).
Kakva su vaša iskustva što se tiče potrebne medicinske dokumentacije, ima li još nešto što će nas tražiti da obavimo, je li moja trenutna terapija je problem da se odmah krene na postupak? Kako ste došli do postupka kojim ćete probati, ide li prvo uvijek pokušaj inseminacije ili ovisi o našim nalazima? Imam puno pitanja pa pišem kako mi nadođe,.. i da, još jedno, moramo li biti u braku ili imati ovjerenu izjavu biljeznika da smo u vanbračnoj zajednici ako želimo u postupak? Pišite sve šta znate i dakako sva iskustva su dobrodošla :)
Je li VV dobar izbor ili imate preporuku za neku drugu bolnicu? Jesu li gužve ili ide to u razumnim terminima?
Pozdrav, i ja sam nova u ovim vodama. U bolnici Vuk Vrhovac. Imali smo sad prvi pokušaj i nažalost nije se primilo. Nakon što dobijete termin za konzultacije mora se vadit krv 3-5. dan ciklusa. Nakon svih pretraga opet konzultacije za postupak ovisno o nalazima.
Trebaju biti uredni svi brisevi, nakon lijecenja ureaplasme ponoviti bris.
Hvala ti puno 🥰
Drago mi je da postoji ovakav forum gdje si pomažemo savjetima i iskustvima.
Želim vam sreću u idućem pokušaju ❤️
👩🏻🦱37 AMH 12,9
👨🏻🦱36
12/2023 VV - Femara, Ovitrelle
Bebolina nemam ništa pametno reći što se tiče navedenih pretraga, ali ti želim sreću 🤗❤️
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
Pe pa dobrodošla, I što prije otišla na veselje teme 🤗 neka se mrva primi 🤗
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Sortiraj odgovore
Najstariji