Pozz cure, transfer prosao dobro, sad sam 2 tjedna PUPO 😇
Marušićka je danas bila u bolnici, i načula sam da će raditi do kraja godine ali da će samo voditi svoje dosadašnje pacijentice i preuzeti pacijentice od Mršića. I kao trebala bi raditi samo jedan dan tjedno i to popodne ako sam dobro skužila…
Dr. Šunj me i dalje oduševljava, baš mi je danas bila top na transferu 🤣
34/37
KBC Split 06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - ❌
10/25 Cito IVF/ICSI - 4❄️ freeze all
FET ⏳
Ja sam to pitala
Ja sam kod dr. Šunj isto, okej je, korektna ali po meni malo nezainteresirana. Ja bi sad najradije išla kod nekog doktora u ST privatno, bar da mi kaže za neku obradu ili konzultacije, u KBC-U mi nitko nije pregledao ni sve nalaze kako treba. Mislila sam se negdje javiti dr. Marušić privatno pa nastaviti postupak u Kbc-u. Zna li netko na koji način se može doći do nje sad kad više ne radi u bolnici?
Da, ti si bas pitala konkretno za Zg😁
Ako te tjesi, meni je vidila samo nizi amh i sve dalje sam joj ja govorila, al tad nisam znala di dolazim i kako se ponasat..sad znam😅
Ja mislim da ti Marusic radi privatno u poliklinici, prijateljica mi ide kod nje na preglede, mogu je pitat kontakt neki😊
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Ja sam to pitala
Ja sam kod dr. Šunj isto, okej je, korektna ali po meni malo nezainteresirana. Ja bi sad najradije išla kod nekog doktora u ST privatno, bar da mi kaže za neku obradu ili konzultacije, u KBC-U mi nitko nije pregledao ni sve nalaze kako treba. Mislila sam se negdje javiti dr. Marušić privatno pa nastaviti postupak u Kbc-u. Zna li netko na koji način se može doći do nje sad kad više ne radi u bolnici?
Ako te tjesi, meni je vidila samo nizi amh i sve dalje sam joj ja govorila, al tad nisam znala di dolazim i kako se ponasat..sad znam😅
Ja mislim da ti Marusic radi privatno u poliklinici, prijateljica mi ide kod nje na preglede, mogu je pitat kontakt neki😊
U kojoj poliklinici ako znas? Da se javim direktno tamo
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Pozz cure, transfer prosao dobro, sad sam 2 tjedna PUPO 😇
Marušićka je danas bila u bolnici, i načula sam da će raditi do kraja godine ali da će samo voditi svoje dosadašnje pacijentice i preuzeti pacijentice od Mršića. I kao trebala bi raditi samo jedan dan tjedno i to popodne ako sam dobro skužila…
Dr. Šunj me i dalje oduševljava, baš mi je danas bila top na transferu 🤣
sretno tiiiiii❤️😊🥰 popravi nam statistiku😅
KBC Split
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 ET ❌️
10/24 FET ⏳️
Cure,evo prvi uzv je dobar, vidi se gestacijska vrecica sa vidljivim eo i imamo prve tritraje ❤️ Guram dalje...i nadam se da je moja sreća konacno me odabrala!
Želim vas svima puno strpljenja da dodete do cilja
grlim...🫂
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Silmarilion- sretno PUPICE
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Ja sam to pitala
U kojoj poliklinici ako znas? Da se javim direktno tamo
Google kaze poliklinika Hormona u Splitskoj kuci zdravlja. Al zadnja objava je od 2020, pitala sam i nju pa ti potvrdim kad mi se javi😊
KBC Split
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 ET ❌️
10/24 FET ⏳️
Sunce12 ja sam bila zadnji postupak u Aleyi i imam samo preporuke, dr A je detaljan, stručan, srdačan. Meni nije uspjelo ali nemam nijedne zamjerke, dr se jako trudio. Imaju intralipide, embrioglue, zymot. Rade vikende po potrebi i flexibilni su sa terminima za folikulometrije. Sretno 🤞
Marita čestitke na ❤️
Silmarilion PUPO sretno 🤞🙏
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Silmarilion pupo, sretno ❤️ nek se mrva čvrsto primi 🍀🤞
Marita čestitam, neka i dalje bude uredna i školska trudnoća 🤗🍀
Bellana dobro došla 🤗 nek ti prvi postupak bude uspješan 🤞 sretno 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
bok,
pridruzujem se i ja :)
u prvom postupku smo u vinogradskoj, sutra imam prvi UZV.
Plan je za početak Gonsl F 100 IU, a za dalje ne znam.
Nadam se da ne bude prevelika gužva, jer po ljetu je bio relativno ok. Nisam sigurna da li mogu birati doktora, ako mogu rado bih izbjegla dr. Tomića D:
Sretno svima <3
Pozdrav, bojim se da će ti biti gužva, trenutno se odjel puni brzinom munje jer je dosta bolnica u obnovi i mnoge cure su se odlučile za Vinogradsku. Najbolje ti bi bilo doći odmah u 8 , sve kasnije se pripremi za čekanje.
Doktora ne možeš birati, evo jučer su radili i Tomić i Bolanča i doktorice su uskakale koliko je bila gužva. Vidim da ti već imaš protokol pa te ne treba brinuti da li će ti biti Tomić jer će ti raditi samo folikulometriju i dati lijekove za dalje a tu nema neke prevelike mudrosti. Ja osobno uvijek po protokol i sa nalazima idem Bolanči ali za folikulometrije mi je svejedno tko bude. Znam da cure ne vole Tomića, ali stvarno je iskusan doktor. Ja se jedino grozim kad mi on radi transfer jer radi bez UVZ ali ponekad tako ispadne i nemožeš si pomoći.
Sretno
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji