![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Pozdrav cure, nova sam ..... citam vas ukratko 2 VTO iza mene oba puta bioxemijske na 11 dan pozitivan test i onda mala beta koja je pala odmah dva dana posle....Bila sam 17.07 na trecem transferu blastica 5 na 6 dan vec izlazi iz opne( radjen haching) savrsena.... danas 10 dan pozitivan test lepa crta nakon drugog jutarnjeg urina. Ali popdnevni , sa drugim testom jedva vidljiva crta....i bojim se da mi se isto desava....oko 17:00 otisla da uradim BTHCG rezultati trebaju doci svakog trena....ne mogu nikome objasniti niti moze iko da shvati kroz sta prolazim tresem se i molim Boga da ne bude sve isto i treci put...
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Puno vas grlim i znam sve....❤️
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Mura pamtim sigurno 10tak primjera tu na forumu koji su prenosili embrije u druge klinike, javit će se curke kad vide post. Većinom su to bile curke čiji su partneri radili tese postupke pa su sjeme prenosili u druge klinike ali ista je situacija i sa embrijima. Uglavnom to sve ide službenim putem preko komisije iz nacionalnog povjerenstva za mpo i o tvom trošku, cca 300e. Ako uloviš termin kad se komisija sastaje (samo par puta godisnje) to bude brzo gotovo, u roku od mj dana. Raspitaj se i u svojoj bolnici za proceduru..
Martinamila propustila sam sliku, ali sudeći po komentarima crta je tu 😍. I beta se dupla na 48h tako da sutra ujutro ti neće biti neka razlika, možda da piskis u isto današnje vrijeme pa uporediš. Da tamni 🙏🤞
Ribic awwwww 😍😍, izgledaju tako pametno na slici 🤭🤗. I nisu ni slicne 🤭❤️❤️. Vjerujem da je borba, nedavno je mužev bratić dobio blizance i ajme nonstop netko mora biti uz njegovu suprugu jer ne može to hendlati sama 🙈.
Mehro da i tvoja crtica tamni 🙏🤞
Amy zao mi je 😔
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Ma2013 Kak se vi snalazite? Morala bi opet malo mail aktivirati...Sunny hvala na pusicama..primljene su i šaljemo ih natrag vama
, Stela hvala!
Sani nemoj još čestitati, ali prvi uzv je obavljen (morala sam iz više razloga
, jedan razuman je strah od vanmaternične, a ostali su iz znatiželje)..Na 5+1 vidljiva navodno pravilna GV i ŽV.. u maternici ofc. Imam nešto na jednom jajniku, trebati ću pratiti..
Martinamila83 nisam uspjela vidjeti sliku testova, šteta jer mi je to forumski fetiš, no uglavnom..kakav Clear Blue, treba ih "zabraniti" pored ovih kvalitetnih Muller testova..Drago mi je da je pozitivan, nek se dalje sve nastavi u dobrom tonu!!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Drage moje, 25.7 nakon carskog reza u spinalnoj ansteziji rodila se moja K💞 2870gr i 52 cm duga.
Porod je obavljen ranije jer se umirila jako i bila je niza bazalna fr srca na CTG pa nisu htjeli čekati. Tad sam bila 37+4.
Bebica je čupavica prava ima kose puno, mrvasta, mekana samo se mazi i gleda okolo. Sad dok smo u bolnici je na dohrani od sinoc pokušavamo sa dojenjem pa se nadam da ce biti ok. Rez boli al i danas malo bolje. Hvala Bogu na analgeticima 😂 digli su me nakon 12 h a danas sam hodam do toaleta uz pridržavaju stomaka. Cak sam uspjela malo navuci kolostruma i dati joj sto super za 2 dan poslije sekcije.
Zelim svima vama sto prije da dočekati ovu sreću i radost🥰🥰🥰🥰
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Drage moje Beta 16,80....molom vas ako neko ima savet sta da uradim jos od analiza, 3 VTO.... 3 biohemijske sa vrednostima bete iz krvi ne vece od 20....sa tim da je treca radjena u Pragu( donacija jajnih stanica) sto znaci da je blastica bila uredu.....inace jedini problem ultra nizak AMH....suprug sve top!
Radila sam sve oko krvi imam dve blage mutacije i uzimam clexane, dakle nije to...da li da radim biopsiju Endometrija? Nk stanice te.... bas sam razocarana.
Mura pamtim sigurno 10tak primjera tu na forumu koji su prenosili embrije u druge klinike, javit će se curke kad vide post. Većinom su to bile curke čiji su partneri radili tese postupke pa su sjeme prenosili u druge klinike ali ista je situacija i sa embrijima. Uglavnom to sve ide službenim putem preko komisije iz nacionalnog povjerenstva za mpo i o tvom trošku, cca 300e. Ako uloviš termin kad se komisija sastaje (samo par puta godisnje) to bude brzo gotovo, u roku od mj dana. Raspitaj se i u svojoj bolnici za proceduru..
Martinamila propustila sam sliku, ali sudeći po komentarima crta je tu 😍. I beta se dupla na 48h tako da sutra ujutro ti neće biti neka razlika, možda da piskis u isto današnje vrijeme pa uporediš. Da tamni 🙏🤞
Ribic awwwww 😍😍, izgledaju tako pametno na slici 🤭🤗. I nisu ni slicne 🤭❤️❤️. Vjerujem da je borba, nedavno je mužev bratić dobio blizance i ajme nonstop netko mora biti uz njegovu suprugu jer ne može to hendlati sama 🙈.
Amy zao mi je 😔
Saniii
da sam bar pročitala s razumijevanjem ono što si rekla da se testriam u isto vrijeme.Baš sam kokoš.Jutros nije bilo neke razlike , a danas putujemo pa ne stignem do Mullera pa da se testiram u isto vrijeme, tako da sad fakat čekam betu pa kako Bog da. Nekak si mislim da 4 testa nemreju biti kriva :).
Hvala AuroraB , da taj CB me skoro dotukao.
Hvala svim surama i sretno nam svima u našim planovima
-6/20 aspiracija , 13 folikula, nakon 5 dana embriotransfer- 3/21 rođena curka
-6/22 aspiracija, 9 folikula, embriotransfer nakon 5 dana, beta ko kuća, miss ab 14tt-stalo srčeko
-3/23 aspiracija, 9 folikula, et nakon 5d,betta0
7/23 9js, 2 embria, et 5.dan , 1 zmrzlić , beta 02.08. 1208 , beta 04.08. 2662
9/23 miss ab. generalizirani hidrops ploda, neg KČS
Amy zao mi je 😔Saniii
da sam bar pročitala s razumijevanjem ono što si rekla da se testriam u isto vrijeme.Baš sam kokoš.Jutros nije bilo neke razlike , a danas putujemo pa ne stignem do Mullera pa da se testiram u isto vrijeme, tako da sad fakat čekam betu pa kako Bog da. Nekak si mislim da 4 testa nemreju biti kriva :).
Niti ne može biti ne znam kakva razlika iz dana u dan, a ovisi sve i o koncentraciji mokraće..koliko si pila/mokrila tokom dana..sutra ćeš tek vidjeti malo veću razliku! Uživaj na moru i daj meni sliku testa please da gledam uz kavu hahaha
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Amy zao mi je 😔Saniii
Niti ne može biti ne znam kakva razlika iz dana u dan, a ovisi sve i o koncentraciji mokraće..koliko si pila/mokrila tokom dana..sutra ćeš tek vidjeti malo veću razliku! Uživaj na moru i daj meni sliku testa please da gledam uz kavu hahaha
AuroraB
https://imgbb.com/
evo ga, ova dva od jutros nisam slikala. Hvala na podršci
-6/22 aspiracija, 9 folikula, embriotransfer nakon 5 dana, beta ko kuća, miss ab 14tt-stalo srčeko
AuroraB
https://ibb.co/HFB2606
onaj gornji je krivi link( bas sam kokoš)
Sortiraj odgovore
Najstariji