![](/media/img/95/6b/87c3fb2736e3e657028a.jpeg)
Hvala vam drage moje cure da vas ne nabrajam. Mozak mi je danas blokira. 😅
Sani znači u dan smo skoro. Nadam se da je ovo naš ciklus. 🙏❤️
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
PBTAB top crta! A i beta ce biti top! 🤞🍀
Stela hvala ti na pojašnjenju i ohrabrenju ❣️ neka protokol donese js bez ikakvih točkica i još pokojeg smrzlića 🤭
Saniii, Malag hvala vam 🤗
Leeloo hvala ti, cure su mi vec rekla za Q10, ali ga na kraju nisam naručila 🤦 bacit cu oko.
Tikvice 😘
Npelice jesi bolje?
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
PBTAB ajme crte kako je tamna, probola me u oči 🤣🤣 neka si ga radila ( jeba sliku svoju🤣🤣), sad si bat mirnija do ponedjeljka kada će beta biti savršena 🤗
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Znam da ste već pisale o tome, ali jednostavno ne uspijem upiti sve info 🙈 vidim na prvim stranicama da piše da je potrebna dnevna doza q10 od 600 mg. Ta doza i dalje vrijedi? Mogu početi piti čim mi stigne ili se trebam nešto konzultirati s dr? Hvala vam 🤗
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Lucy08 PUPO :D
PBTAB Beta će biti odlična, ne sumnjam :)
Ivka dobro došla! U početku se čini sve jako apstraktno, puno novih riječi ali brzo se polovi. Je li imate neku dijagnozu zbog koje niste mogli dobit bebu? Što se tiče savjeta, ako već ne piješ, preporučam da uzmeš folnu kiselinu. Mislim da nas dosta ovdje to pije i ima jako puno benefita.
Tikvice drži se
Silmarilion žao mi je, mislim da možeš odmah idući ciklus u novi FET
Stela drago mi je da je sve ok s bebom :)
Npelica želim ti brz oporavak
Flowerson divna sličica, sigurno si preprepresretna :D
Panda, Korni što ste naručivale sa iHerba? Imaju li neku jeftiniju alternativu gynositola xD?
Sunčica, ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali bih dodala svoje pitanje - smije li se imati trajni lak na rukama nakon transfera i općenito u trudnoći? Možda glupo pitanje, ali evo uopće nisam razmišljala o tome dok ti nisi spomenula. Zadnje 4 godine idem jednom mjesečno na trajni lak, da li to moram izbacit u potencijalnoj trudnoći? Pretpostavljam da da, ali evo bacam pitanje :D
Ja sam danas bila na uzv-u, endometrij 12 mm, večeras dajem sebi Ovitrelle. U četvrtak vadim progesteron, FET u petak :). Ne mogu dočekati, tako sam uzbuđena i sretna! Mislim da će mi čekanje na betu trajat cijelu vječnost, ali barem imam ovu grupu lavica ovdje :D
Želim vam divan vikend svima!
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Znam da ste već pisale o tome, ali jednostavno ne uspijem upiti sve info 🙈 vidim na prvim stranicama da piše da je potrebna dnevna doza q10 od 600 mg. Ta doza i dalje vrijedi? Mogu početi piti čim mi stigne ili se trebam nešto konzultirati s dr? Hvala vam 🤗
Preporučeno je 600mg, ali koliko znam uglavnom ženice ovdje uzimaju 200-400mg. Možeš slobodno odmah krenuti, ali preporuka je uzimati ga minimalno 2-3mj da bi se vidjelo poboljšanje u kvaliteti js. Obzirom da si sad usred ciklusa i imate 🐧, nema ti pretjeranog smisla krenuti ga uzimati jer ne pomaže prilikom FET-a. Ja bih radije pričekala vidjeti kakvi će biti rezultati FET-a, nadati se pozitivnom ishodu pa da ti i ne treba. A ako nebi ostvarila trudnoću sa 🐧 onda možeš krenuti sa Ubiquinolom. I samo pazi da bude Ubiquinol, a ne Ubiquinon.🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Preporučeno je 600mg, ali koliko znam uglavnom ženice ovdje uzimaju 200-400mg. Možeš slobodno odmah krenuti, ali preporuka je uzimati ga minimalno 2-3mj da bi se vidjelo poboljšanje u kvaliteti js. Obzirom da si sad usred ciklusa i imate 🐧, nema ti pretjeranog smisla krenuti ga uzimati jer ne pomaže prilikom FET-a. Ja bih radije pričekala vidjeti kakvi će biti rezultati FET-a, nadati se pozitivnom ishodu pa da ti i ne treba. A ako nebi ostvarila trudnoću sa 🐧 onda možeš krenuti sa Ubiquinolom. I samo pazi da bude Ubiquinol, a ne Ubiquinon.🤗
Hvala ti 💞
Ivka dobro došla! U početku se čini sve jako apstraktno, puno novih riječi ali brzo se polovi. Je li imate neku dijagnozu zbog koje niste mogli dobit bebu? Što se tiče savjeta, ako već ne piješ, preporučam da uzmeš folnu kiselinu. Mislim da nas dosta ovdje to pije i ima jako puno benefita.
Tikvice drži se
Panda, Korni što ste naručivale sa iHerba? Imaju li neku jeftiniju alternativu gynositola xD?
Sunčica, ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali bih dodala svoje pitanje - smije li se imati trajni lak na rukama nakon transfera i općenito u trudnoći? Možda glupo pitanje, ali evo uopće nisam razmišljala o tome dok ti nisi spomenula. Zadnje 4 godine idem jednom mjesečno na trajni lak, da li to moram izbacit u potencijalnoj trudnoći? Pretpostavljam da da, ali evo bacam pitanje :D
Ja sam danas bila na uzv-u, endometrij 12 mm, večeras dajem sebi Ovitrelle. U četvrtak vadim progesteron, FET u petak :). Ne mogu dočekati, tako sam uzbuđena i sretna! Mislim da će mi čekanje na betu trajat cijelu vječnost, ali barem imam ovu grupu lavica ovdje :D
Tesko mi je polovat sve komentare ovdje, mislim da cili dan citam i jos nisam sve pogledala hah
Dijagnoze konkretne nemamo. Ja nemam redovite ovulacije, koristila sam trakice, hvatala ovulaciju, ali se nije uhvatilo. Pila sam gynositol i vec neko vrijeme pijem Novalac prenatalne po preporuci ginicke. Muz je imao losiji spermiogram, al kako imao problema sa donjim dijelom ledja i stalno je bio na inekcijama, koristio je Profertil i Solgarov VM75 (ne u isto vrijeme), zadnji nalaz je bio ok.. Probali smo i clomifen - nista...i ginicka je preporucila da bi trebala na propuhivanje/hsg ali doktorica je odmah pokrenula protokol za mpo i krvne nalaze. Volila bi isto znati dijagnozu, zbog buducnosti, al sta je tu je!
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Tikvice drži se
Odgovor na pitanje za trajni lak je NE 😂
Mozes ga imati sve do zadnjeg mj trudnoce ili do 8.mj trudnoce 🙂
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji