Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fashionista
    29. Lipanj 2023. 21:08

Flowerson 🌸

Flowerson 🌸

Pročitam sve do kraja kasnije..samo da kažem Stela da mi je jaaaako drago vidjet da je sve ok s bebicom ❤️ ❤️❤️
    PBTAB, nemoj ocajavat, i ja sam se svakako testirala pa mi se jedan dan činila svjetlija linija…ovo je jako dobra linija i dalje! ☺️
    .
    Ja sam isto obavila 4D uzv, sve je odlično ❤️

Evo i slicicahttps://ibb.co/zZCSfqh

Awww kakva curica prekrasna! 💖💖

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

MalaG
    29. Lipanj 2023. 21:33

Korni, Tikvice, Bebolina, Jurky 🤗❤️
    Flowerson ma vidi ti taj slatki nosić!😍😍
    .
    Od srca vam svima želim da ubrzo i vi šaljete ovak predivne sličice!🤗🥰❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

NPelica
    29. Lipanj 2023. 21:41

Curke moje, malo sam proletila, vidim neke sličice, dobrih vijesti ❤️ 
    Stela ❤️❤️❤️ drago mi je da je sve u redu, malac je preee🥰🥰😍 
    Flo ❤️❤️ Bože med medeni😍 umrijet vu od slatkoce.  
    PBTAB mani se testova,  beta ce rasturit u ponedjeljak 🥳🥳😘
    Pupice❤️❤️  
    Ja se vratila sa hitne.nisam mogla nista od bolova u želucu, i wc. 😪 dobila infuziju. I koktel svega i sad sam malo bolje. Opasna viroza hara.. idem spavat 🥳 
    Sutra sve procitam kako spada 🤗 ljubim vas, i sretni svima sutra 🤗🤗 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Lucy08
    29. Lipanj 2023. 21:56

NPelica

Curke moje, malo sam proletila, vidim neke sličice, dobrih vijesti ❤️
    Stela ❤️❤️❤️ drago mi je da je sve u redu, malac je preee🥰🥰😍
    Flo ❤️❤️ Bože med medeni😍 umrijet vu od slatkoce.
    PBTAB mani se testova, beta ce rasturit u ponedjeljak 🥳🥳😘
    Pupice❤️❤️
    Ja se vratila sa hitne.nisam mogla nista od bolova u želucu, i wc. 😪 dobila infuziju. I koktel svega i sad sam malo bolje. Opasna viroza hara.. idem spavat 🥳
    Sutra sve procitam kako spada 🤗 ljubim vas, i sretni svima sutra 🤗🤗

Ja sam ocito imala tu virozu od nedjelje do jucer sam bila ni mrtva ni ziva, temperatura povisena, stomak u gornjem djelu napuhan do pucanja, rezalo me od pupka do leđa , tako neka uzasna bol mi se sirila, probavne smetnje ... Uz punkciju u opcoj u ponedjeljak, hiperstimulirana jos i ta viroza ... doslovno na teskim mukama sam bila 4 dana, bljeda , nikakva, nikad mi gore nije bilo u zivotu... sreca danas se nekako  smirilo, jos sam malaksala ali sam puno bolje i uspila sam imat transfer . U pocetku sam mislila da me satrala hiperstimulacija al ipak je bila viroza jer sam u utorak provela veci dio dana na wc. Uzas!
    Brz opravak ti zelim 🤗

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Anemona
    29. Lipanj 2023. 21:57

Žene moje, trebalo je pročitati 10-tak dana zaostataka 🤣💪
    Ani - čestitke na divnim betama, hvala ti na savjetima za sgram 🥰😘
    Bebolina - hvala ti, i ja tebi držim fige za što skoriji plusić 🤗🤞
    Mura - super rezultat stimulacije, držim fige za betu a onda i za bracu i seku 🤞🩷
    Emma - žao mi je zbog neg.bete 😞 kako si? 🤗
    MalaG - hvala ti na preporuci, i meni je dosad B+ nekako 1.izbor. Tako mi je drago da je maleni aktivan 💙 i da su protoci uredni. Moju šogoricu su isprepadali kako je nećakinja premalena, zaostala u razvoju... Ostala je u bolnici 2-3mj prije poroda, mirovala i debljala se 🤭 i malena je rođena s 2,5kg zdrava, predivna i glasna 🥰 vjerujem da će tako i tvoj maleni 😘
    Maslačak - ajme ženo, plusić u kućnoj radinosti 🔝🔝🔝 Imaš potpuno pravo biti sretna, samo pozitiva 🫶🤗
    Tikvica - kako je divno vidjeti tvoju trakicu u potpisu 🥰🥰🥰
    Hope - draga moja, trnci su me prošli zbog svega što si doživjela 💔🫂 užasno mi je žao, šaljem ti najveći zagrljaj 🤗

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Anemona
    29. Lipanj 2023. 22:11

Sani - moja Sani 🤗 baš mi je žao što i dalje nema plusića 😞 vjerujem da si pomalo već umorna, ali kao što je netko napisao, svaki neuspjeh je korak bliže uspjehu ❤️ neizmjerna si pomoć i podrška, izvor informacija i savjeta i zato zanemari one koji to ne prepoznaju nego tumače po svom. Baš me razbjesnilo kad sam pročitala zaista glupe komentare upućene tebi, i ne, na tebe ne dam! 😘🤗
    Dunja - ovo je MPO i treba biti realan i spreman na sve, koliko god to teško bilo. Svi bismo mi voljeli slušati samo lijepe stvari, ali nažalost treba dobro otvoriti oči i uši, biti spreman poslušati dobronamjeran savjet jer mi smo te koje to prolazimo, doktori ne. I svaka čast iznimkama, ali puno njih radi po špranci, nema razumijevanja ni sluha, mi smo im samo broj koji odrađuju, ne žele čuti za dodatne pretrage ili bilo kakve druge terapije, i sl. Strah je prisutan kod svih nas, ali ako samo on prevladava, ne guglaj i ne traži mišljenje, drži se svog doktora ako je najbolji za tebe, i to je isto ok, nema osude. Ali nekoga tko je pun dobronamjernih savjeta tako ružno pisati jer nisi htjela čuti drugu stranu medalje, zaista nije u redu! Od srca ti želim da rodiš zdravo dijete 🤍 i da više nikad ne moraš na ovaj forum 🤞🍀

11/21-histero
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔

Bebolina2024
    29. Lipanj 2023. 22:15

Tikvica imam i ja problema s migrenama, izdrži to u samo neka popuste što prije
    Jurky naravno malo promjene prije postupka. Sretna na folikulimetrije sutra, da bude lijepa brojka folikula a kasnije i dobrih jajnih stanica
    Anemona to ti je sada pouka da ne možeš izostati 10 dana s foruma 🤣
    Baš se puno piše ali samo neka je dobrih vijesti što više

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Anemona
    29. Lipanj 2023. 22:17

Stela - lipa moja, tako mi je žao zbog 1 💔 od sveg srca navijam da drugo ostane snažno i da stiže za par mjeseci kod tebe 🥰🥰🥰 vjerujem da ti nije lako zbog mučnina, jel barem išta pomaže? 🥴
    Bubica - i kod tebe je divna mrva u buši 🥰🩷
    Npelica - žao mi je zbog neg.bete, nema predaje 💪🫶
    T_Ivy - 2 mrve 💞 predivno, morala je doći takva nagrada 🥰
    PBTAB - divno za poz.testove, navijam za super betu 💪💛
    .....
    Hvala vam za preeedivne sličice bilo s uzv-a, bilo rođenih bebica, veselim se svakoj i duuugo ih gledam 🥹🥹🥹
    Nadam se barem jednoj takvoj jednog dana, nada umire posljednja 🫶

11/21-histero
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔

Bubica1
    29. Lipanj 2023. 22:30

Stela draga, baš sam sretna da je sve super s bebačom 🥹 Mazi bušu, uživaj sad, malo odahni, ma kao što sam i rekla, bit će to sve super ❤️🥰
    PBTAB, ma napravi ti ipak sutra ili prekosutra još jedan testić, crta je crta, možda samo nije bilo prikladno vrijeme. Ja ne bi izdržala još do ponedjeljka 🤭 Ali naravno, kako god ti odlučila, želim ti svu sreću! 🙏🤞😘
    Ivkaa, dobrodošla 🤗
    Silmarilion, odmah možeš u idućem ciklusu u FET, samo je pitanje kakvo je sad radno vrijeme tvoje klinike 🤞
    Stela, Flo, MalaG, kako su vam divne bebice, milina za gledati 🥰❤️ Samo neka rastu 🥹🍀
    Korni, čekamo i tvoje vijesti sutra, sretno 😘
    Svima koje sutra nešto imate, također sretno 🫶
    Odoh u krpe, krepana sam 🥱 Ljubim vas 😘

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

ivkaa
    29. Lipanj 2023. 22:31

Hvala vam svima na lijepim zeljama! Zelim nam svima da sto prije prijeđemo na ljepse teme 😊🥰
    Muci me kolicina informacija koja postoji u ovom postupku, strah da nesto ne zeznem u ovome svemu. A da ne kazem koliko su mi skrti na informacijama kad sam pitala ili trazila smjernice... Da nema vas tu, ne znam kako bi dosla do nekih saznanja i znala kako postupit dalje. 
    Zanima me ima li ijedna cura koja je na kbc Split? Kako tamo ide taj cili postupak, jer me doslovno s pregleda, sa postojecim nalazima, samo ubacila u mpo, bez ikakvih dodatnih pretraga, npr moja je gin preporucila hsg...

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.