@dunja 💪🤞🐥
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞
Cure pravite li vi pauzu izmedju stimulacija 3mj? Mene ce ovi godišnji sad zeznut, mogla bih ici za dva mj tj.u srpnju ili onda cekat ludnicu u 9.mj a to mi se ne da 🙄🙄.. tako da onda tek listopad. Iz ove perspektive to mi izgleda za 100g. Vidit cemo sta kaze dr... Neka baci pogled na jajnike 🙊🙊
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
Hope, ne mogu ti opisati koliko mi je žao... Jednostavno nemam riječi utjehe. Težak put je iza tebe, ali kad vidim koliko se boris i koja snaga izvire iz svakog tvog slova ovdje... Doći će i tvoje klupko sreće. Šaljem zagrljaj...
Stela, uh, žao mi je što neće biti dvije sreće, ali molimo se da je malac jak i da se čvrsto drži za tebe. Grlim...
Dunja, osjetljiva si i situacija je teška, ali vjeruj u dobar ishod kao što si i do sada. Sigurna sam da Sanii želi biti u krivu, ništa nije rečeno iz loših namjera, samo ne odgovara svakom ovdje jednak način komunikacije. I to je u redu.
Sanii, molim te meni jedno pojašnjenje. Iznad si navela da su vanmaternicne trudnoće češće u MPO. Mislila si u usporedbi sa spontanim trudnoćama? Kako to? Baš mi logika nalaže da bi u IVFu nekako trebalo biti više pod kontrolom gdje će plod završiti nego kada se trudnoća dogodi spontano. Ipak dr transfer radi s ultrazvukom, ne bi trebalo doći do toga da se embriji nađe izvan maternice. Očito ima nešto što ne razumijem?
Inače, moja dr MPO rekla mi je da ne voli vraćati četverodnevne jer joj se pokazalo da iz nekog razloga češće od blastica završe u jajovodima (kod mene se odvazila jer su mi jajovodi neprohodni pa je manji rizik). Sad mi je žao što je nisam pitala kako do tog dođe.
👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
🧑 34, hyperspermia
Planiranje trudnoće od 01/2022
1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
Histeroskopija (03/2024)
FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg
Mura ja nisam Sanii ali kaze dr da to sto su ih; ni položili na nek' mjesto ne zna i da ce embriji tu i ostati... Oni traže gdje ce se smjestiti...
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
Hvala Jube, na odgovoru. To mi je jasno, no razmišljala sam više u smjeru da je većina vanmaternicnih kada plod ostane u jajovodu, odnosno ni ne uspije se 'spustiti' u maternicu, jel tako? Pa mi je nekako logika bila da ako s IVFom izbjegnemo taj put kroz jajovode, rizik vanmaternicne bi trebao biti manji u usporedbi sa spontanim trudnoćama gdje se oplodnja događa u jajovodu i onda plod treba doći do maternice.
Ma očito sam u krivu, nemam problem s tim 😂 Samo me zanima, želim naučiti nešto novo pa evo pitam.
👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
🧑 34, hyperspermia
Planiranje trudnoće od 01/2022
1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
Histeroskopija (03/2024)
FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg
Hope draga moja, evo nemam riječi, žao mi je što prolaziš kroz sve ovo 😔 jel krvarenje stalo ili jos uvijek traje? Drž se šaljem ti veliki zagrljaj 🙏🏻
StelaM žao mi je sto čitam ovo, želim ti da budes jaka zbog sebe i zbog bebana koji se sada mora izboriti. Tesko je to, i rijeci utjehe nista ne pomažu jer covjek osjeca jednu veliku prazninu. Nikada necu zaboraviti kako sam plakala na stolu kad mi je dr rekao žao mi je ali srce vise ne kuca, kao da je netko uzeo pola mene. Sada se molimo da mali miš bude s nama za 6 dana 🙏🏻 A ti, drž se draga moja grlim te 🤗🙏🏻❤️
Mala G drago mi je da idete kod druge ginekologice i čekamo nedjelju skupa s tobom 🙏🏻🙏🏻
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Mura - super rezultat 🤞 da ovaj uspije 🫶
Malag - super za konzultacije 👏 bit ce to super 👏
Bubica1 - odlicno cestitam 👏🤞
Dunja12 - eto vidis 👏👏👏 bit ce to ok 👏👏🤞🤞
————————
Kod mene je situacija takva da sam od jutros opet prokrvarila ali nevideno. Ugrusci ispadali iz mene, sve sam uflekala, dva put se morala tusirat, prat kupaonu. Nesto strasno. I poceo me boliti trbuh. 🤷♀️ Ne moram vam nista vise reci. Na hitnu nejdem osim ako se ja pocnem lose osjecati jer smatram da se ne moze apsolutno nista uciniti da se nesto sprijeci. Dakle unatoc progesteronu jucer cijeli dan i danas unutro to se desilo. Sve vam je jasno. A ako je nekim cudom bebac prezivio ovo onda ne znam sta cu. Proglasiti ovo cudom.
Mila, otidji na hitnu, nije samo pitanje spasavanja trudnoce nego i zaostataka u materici, nekada se krvarenjem ne iscisti sve do kraja, ali s druge strane je bilo i ovakvih slucajeva krvarenja i ugrusaka pa je beba prezivjela…sretno 🤞🤞
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Stela neopisivo mi je zao. Nadam se da se taj malac čvrsto drzi i da ce sve proci u najboljem redu. Vrlim te ❤️
Hope jako mi je zao sto kroz to prolazis. Ali mogu ti prenijeti iskustvo od poznanice gdje su isto bili jaki bolovi i krvarenja i ugrusci ali je prošlo hvala Bogu sve u najboljem redu. Nadam se da je i kod tebe pravi mali Fighter 💪 Saljem zagrljaj 😘
MalaG neopisivo mi je drago sto idete po jos jedno mišljenje. Nadam se da ovaj doktor ima više empatije nego ova do sada. Ja vjerujem da je tvoj malac samo manja beba 💙
Dunja ovakvi komentari stvarno nisu potrebni Sani sve sto je rekla je rekla iz najbolje namjere, ona se ne igra doktora i nije ti dala dijagnozu nego ti je dala savjet da pripazis ako dodje do bolova. A to je napravila upravo iz razloga zato sto je podrska. A ti si to ocito shvatila kao napad. Zelim ti svu sreću 🤞
Netko je pitao zašto dolazi cesce do vanmaternicne. Ja mislim da je to iz razloga zato sto u spontanom zacecu embrij dolazi u maternicu kao blastocista. A kada vratimo dvodneve i trodnevne oni plivaju i traze mjesto gdje će se implantirati, a tako znaju zalutati i otici u jajovode. Ali nemoj me drzati za rijec 😅
Bubica mislim da sam dobro nick napisala beta je top 🥳
Pandiceee di si? Jeli krenilo 💉💉🤭
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
Pozdrav drage borilice,
Ponovno se uključujem ovdje, citam vas i pratim stalno
@Bubici i @Dunji čestitke na pozitivnim testovima i betama i samo nek vas sreća i hrabrost prati i dalje…🤞🏻💪🏻.@Hope, bas mi je zao da se tako jadna patiš sa svime, taman kada mislis da je sve okej, nekako se sve okrene na drugu stranu….zaslužila si sve pozitivne i sretne vajbove, i da konačno sve krene u pravom smjeru…saljem tj velike zagrljaje i molim za tebe🙏🏻❤️, a ostalim curama želim puno vise sreće u novim postupcima…možemo mi to, žene smo!! 💪🏻
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Prijavljujem ovdje da mi je danas 4 dan nakon ET trodnevnih embrija. Dobili smo na kraju još 7 blastica koje idu na smrzavanje i ocjenjene su u prosjeku 8/10, tako da imaju neke šanse na kraju..
Naime, zvali su me još iz klinike neki dan da se po novom placa i čuvanja i smrzavanje embrija (sto do sada nije bio slucaj) pa sam ostala s tim malo zatečena. Ne znam jel to i u drugih privatnika praksa? Ako netko zna, voljela bi da napise..
I ako sam dobro primjetila i ti @PTSB vadiš betu 3.7.? Imaš li kakvih simptoma, kako se osjećaš?
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji