Prvo pitanje, pa onda pišem dalje 🫣
Jel po vama ovo pozitivna trakica ili treba biti još tamnija? Jer ako je, odmah đoram na uzv 🤭
https://ibb.co/CmR56WB
https://ibb.co/5rJ57HC
Jos joj mrva fali da bude pozitivna, testna mora biti jednaka ili tamnija od kontrolne, pogledaj moje
https://ibb.co/hfgCt9Q
Ali ako zelis biti sigurna rade trci na uzv 🤭
Je si pokrila🤭🤭🤭🥰❤️
Ako pitaš mene, carpe diem 🫣🤣
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Aries pusa za vas dvije 😘
Sani u prošlom prirodnom FETU sam dobila štopericu, pa smo točno znali kad je ovulacija i transfer. Nisam išla danas, javim sutra kakvo je stanje 😁
Stela, mogao bi pasti i dodatak potpisu 🤭🥰 jesu ti već dali termin za 1.uzv?
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Sani def je bolje da ga kontroliraš pa da se dr A ravna po nalazu, jel tebi inače progesteron nizak? Pa evo meni nije jasno gdje ode to sve i kako je tako pao u 7 dana, ali bitno da dr ima plan i da ima još prostora nisu baš injekcije ugodne ali su def bolje od Fragmina, barem meni🤣🤣
Flo pojam ti nemam kakav je plan 🤭 sutra kada ponovim betu i progić onda će mi dr reći što i kako dalje pa ću vjerojatno znati i više za uzv😄 drago mi je da su ti mučnine stale i da možeš napokon uživati u trudnoći 🤗🤭❤️❤️
Johica ima da endo bude poslušan 🤭😄🥳❤️
Koka i ja se nadam, što se tiče utrogestana od njega znaju biti česte iritacije cervixa koliko se sjećam naša je Rein smeđarila od njega, svakako prati situaciju ako bi se pojavila krv lli bolovi pravac hitna 🤞❤️
Avocado hvalaaa ti nadam ste da ste mi ti i Niko dobro 🤗❤️
Lucky ahahaha nisam niti sumnjala 🤭😄❤️❤️
U prirodnom ciklusu 7dno mi je u sredini intervala, a pod terapijom i na dan transfera ga nisam kontrolirala, u planu mi je provjeriti ga na dan bete ali ju nikad ne dočekam 🤷♀️. Kako sam koristila prolutex nekako sam bila mirna da sam pokrivena dozom pa se više nisam time niti zamarala 🤷♀️.
A fragmin ništa ne može maknuti sa trona 🤮, i meni su grozne 😬. Sretno sutra i javi rezultate 🙏🤞😘
Sunny a uskoro ćemo znati 🙏. Puse za tebe i M 😘😘🤗🤗
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Stela čestitam ti od srca!!! ❤️ Neka sve dalje bude dobro, želim ti lijepu i urednu trudnoću 🙏
(morala sam napraviti novi profil za ovo🤭)
Razumnasjetim te se često 😊
Draga 🥰 i ja tebe 🥰 pomislim kao je tvoja beba već velika a ja još nisam ni krenula sa trudnoćom, pa razmišljam da sam zapela, zaglavila a onda se sjetim da svaki dan molim "budi volja Tvoja" pa valjda je Njegova volja da budem tu gdje jesam 💙
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Djevojke,gdje kupujete prolutex i koja mu je cijena?
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞
Sani def je bolje da ga kontroliraš pa da se dr A ravna po nalazu, jel tebi inače progesteron nizak? Pa evo meni nije jasno gdje ode to sve i kako je tako pao u 7 dana, ali bitno da dr ima plan i da ima još prostora nisu baš injekcije ugodne ali su def bolje od Fragmina, barem meni🤣🤣
Flo pojam ti nemam kakav je plan 🤭 sutra kada ponovim betu i progić onda će mi dr reći što i kako dalje pa ću vjerojatno znati i više za uzv😄 drago mi je da su ti mučnine stale i da možeš napokon uživati u trudnoći 🤗🤭❤️❤️
Johica ima da endo bude poslušan 🤭😄🥳❤️
Koka i ja se nadam, što se tiče utrogestana od njega znaju biti česte iritacije cervixa koliko se sjećam naša je Rein smeđarila od njega, svakako prati situaciju ako bi se pojavila krv lli bolovi pravac hitna 🤞❤️
Avocado hvalaaa ti nadam ste da ste mi ti i Niko dobro 🤗❤️
Lucky ahahaha nisam niti sumnjala 🤭😄❤️❤️
Jesmo, super smo 🥰 hvala ti 😊
Navijamo 🍀🍀🍀🍀
Stela čestitam ti od srca!!! ❤️ Neka sve dalje bude dobro, želim ti lijepu i urednu trudnoću 🙏
(morala sam napraviti novi profil za ovo🤭)
Razumnasjetim te se često 😊
Draga 🥰 i ja tebe 🥰 pomislim kao je tvoja beba već velika a ja još nisam ni krenula sa trudnoćom, pa razmišljam da sam zapela, zaglavila a onda se sjetim da svaki dan molim "budi volja Tvoja" pa valjda je Njegova volja da budem tu gdje jesam 💙
Draga ❤️❤️ žao mi je jako! Ali vjerujem da će doći i tvoja srećica, doći će tvoje vrijeme, sigurna sam! Molim za tebe 🙏 Samo hrabro ❤️
Sunny hvala ti draga kako ste mi ti i Marta 🤗❤️❤️
Sani ja sam ga kontrolirala i dan prije feta, pa za 7 dana, pa opet za 7 i dobro da jesam jer eto ne bih niti znala kakav je, uvijek sam mislila da terapija to sve pokrije ali prošli fet sam na 8 dpt krenula lagano brljaviti pa je bio nizak, ja ne kažem da je progesteron pomogao da uspije ali mi je pomogao da mi razina progesteron bude koliko toliko dobra i da ne prokrvarim nadam se da će i tebi ovo biti dobitni fet 🙏🤗❤️
Jube meni su ga naručili doma u ljekarni i došao je sutra dan ja sam platila s nekim popustom 68 eura, ali koliko mi je poznato ljekarna Filipović i ona na Zvonimirovoj ga imaju, a cijena ti varira navodno od 65 do 95 e, treba nazvati možda prije u ljekarnu pa pitati 😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Anemona, da, moguće da smo se srele u čekaonici
Pitati ću sigurno kad sve krene početkom, sredinom lipnja. Ne bojim se igala, hvala Bogu, ali me strah kako ću reagirati na horomone jer se sjećam osjećaja, misli i emocija koje sam imala na kontracepciji. Nadam se da zabrijavam i da nisam u pravuŠto je bilo s polipima?
Saniii, hvala ti. Vidjet ću kako će sce ići…
Nema pravila, ja nisam imala nikakvih problema s emocijama i promjenama raspoloženja, pa ti s te strane nemam odgovor. Znam da nije lako, ali zaokupiš se svim i svačim pa ti brže prođe vrijeme, i samo pozitivno 💪
Polipi nastali nakon prve ture hormona, vidljivi poslije aspiracije 🤷 pa sam morala obaviti histeroskopiju u bolnici. Nije bilo strašno, ujutro došla, išla kući pridvečer. Nikakvih bolova, nešto malo krvarila taj dan i dan poslije, jedino sam imala glavobolju od anestezije i to je sve. Nalaz je došao uredan.
Jesi kad bila na uzv odmah ujutro u pola 8, kakvo bude stanje, jel dođu odmah doktori ili se isto dugo čeka?
Najranije sam bila u 8.15h, ali nisam još vidjela da je dr došla prije 9.30h. Išla sam samo kod nje.
👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
🧑 34, hyperspermia
Planiranje trudnoće od 01/2022
1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
Histeroskopija (03/2024)
FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg
Hvala Stela 🙃
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji