U utorak beta 776, danas 1683. 🙏🙏🙏🙏🙏
Sto puta sam ti vec čestitala ali ja sam toliko sretna da to ne mogu rijecima opisati ❤️❤️
Ženo nemoj molim te vise vaditi betu, nema potrebe jer ti si trudna 🥳🥳🥳 nazovi dr i neka te naruci na prvi pregled i jedva cekamo da nam javis kako ❤️ kuca 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hvala. ❤️❤️❤️❤️ Ne mogu ti opisati koliko me tvoje poruke "dignu". 🥰🥰🥰 Imaš toplu riječ za svakoga. Puna si optimizma i vjere. 💐
Neću više vaditi. Nisam danas dobila dr, radila je ujutro. Zovem ju sutra. Sretno cure svima!!! 🍀🤞🍀🤞🍀
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Pbtab i Sani ak mi sad dalje za trudnocu nis ne znaci onda nebum sad vadila dvit ni feritin, a svakako ako bude pozitivna beta u subotu u ponedjeljak cu izvaditi i progesteron😊 Hvala Vam na infu ❤️
Dvit stvarno dugo vec uzimam i to mislim da mi je to dobro, a feritin se ne sjecam kad sam vadila i jesam li uopce, trebala bi pogledati na nalaze🙆🏻♀️
Ako mislite da mi to sad nis ne znaci, necu u ovom trenu vadit, a progesteron onda svakako u pon kad cu ponavljati betu (nadam se🙏).
Kupila sam jos dva testica, pa sad ne znam kad da opet napravim zakolekciju 🤭 malo me previse to opterecuje, pa mozda i necu, sad cekam betu u subotu, ak me okrene, bum napravila i sutra🙈 😊
Flo posaljem mail, odma cu pitati i frendicu kad ona ide pa cemo dogovorit. Ja iz osobnog iskustva bi ostala, a ti kako odlucis 😘
Suncice, ja isto imam info da se koristi do 12 tt, a nekad i dulje. Curke vele da je jako bitan, tako da se svakako posavjetuj jos jesi ga ti izvadila da vidis koliki je?
Linai ja sam shvatila da je drugi petak uzv, apsolutno se slazem sa Sani i sogirno ne bi isla, sto manje uzv u toj ranoj trudnoci, to bolje. To mi je reklo nekoliko dr i mpo, i moj gin i gin u bolnici. Dovoljno ti je ovo sto ides kod svog mpo oko 6-7tt bi se trebalo cuti srceko, ali kod nekoga je to i kasnije malo, tako da se ne stresiras odma ako nece biti😊
Najbolje ti je sad ici kod samo tvoj mpo ili gin, a mislim da ti je to svakih 7-10 dana pa onda 14 do 11-12tt, tako barem dr L narucuje.
Ma sad ti to nis ne znaci, feritin i vid d sam ja vadila prije nego sto sam krenula u ivf vode da vidimo na cemu sam. Ali nakon poz bete za dva dana svakako izvadi progesteron, ali to bi ti i dr trebao reci, jer on je cuvar trudnoce i cuva ju do 12tj dok tu ulogu nakon 12tj preuzima posteljica i vaginalno ili oralno ako ces uzimat nemre nikako stetiti 🙂
Ima da u sub beta razvali🍀🤞🤞
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Vitara, čestitam, to je to! ❤️
Tikvice, hvala ti, najbolja si ❤️ Uzet ću onda to preko tebe pa sam na miru.
Kad već pričate o vitaminu d i feritinu, čisto da spomenem da ja to nisam nikad ni vadila. Premišljala sam se hoću li, neću i nikad nisam. Vitamin d sam uzimala poslije ljeta (ljeti sam ionako više na suncu nego u zatvorenom) dozu od 2500 UI svaki drugi dan do nove godine, sad ga uzmem 2x tjedno čisto radi nekog održavanja. Na ljeto ga opet ne mislim uzimat.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pbtab za FET zapravo nista od navedenog nije bitno, vit D je pretpostavljam na razini? Feritin i željezo bi zapravo mogla provjerit zbog spontanog i krvarenja pa da vidis jel si u decifitu. Ovo ostalo jedino ako imas inače problema pa pratiš stanje - tsh ili ako si sklona urinoinfektima provjeri urin. Ja osobno na briseve sam posebno osjetljiva i provjeravam ih svakih 6mj, ali ako ti jos vrijede nemaš potrebe provjeravat. Mada ja kažem za svoj mir u glavi mi ništa nije teško ni ponavljati 😁, za sve te pretrage možeš dobit uputnicu od gina i LOMa.
Tikvica zasad ti nije neophodno ništa od toga. Progesteron izvadi.
I ne možeš sad stat sa testicima a imaš ih u zalihi 😁, piški svaki dan da pratimo kako tamni 😍, taj od sutra uporedi sa ovim od jučer i vidjet ćeš razliku 🙏
Vitara ideeess koja beta 😍, sad se i na uzv možeš naručiti 🤗
Suncica a gdje si u postupku, još nisam čula za praksu kod nas da tako rano ukidaju progesteron 🤷♀️. Terapiju ukidaju kad posteljica krene proizvoditi progesteron a to je negdje oko 8tt najranije mislim. I normalno da imaš dobar progesteton vadjen pod terapijom 🙄.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Vitara bravo za betu. Neka to bude najdosadnija i školska trudnoća 💞
Tikvice moja pa crta tamni na očigled. Po meni to tako treba 🥰 trudna si! Ali naravno naše brige ne prestaju. Nema predaha kod mpo žena 🥴. Zašto vadiš progesteron? Ja sam vadila po savjetu cura sa foruma i kad sam rekla dr L nije ništa komentirao da je premali a bio je premali nego mi je rekao da ga prestanem vaditi. I onda se šta trudnoća pretvorila u biokemisku 🤯. Bila sam tad bas ljuta na njega i to mi je bio jedan od razloga zašto sam odlučila mjenjati doktora... Shvatila sam to kao liječničku ne brigu.
Linda bitno da si ti trudna. Nemoj se zivcirati. Ako baš želiš odi za tjedan dana kod privatnika jer oni imaju bolje ultrazvuk i možda se za tjedan dana bude čulo srce. Ajde sjedi i reci, ja sam trudna i svijet je lijep. Ovo je mojih 5 minuta 💞🥰
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pbtab i Sani ak mi sad dalje za trudnocu nis ne znaci onda nebum sad vadila dvit ni feritin, a svakako ako bude pozitivna beta u subotu u ponedjeljak cu izvaditi i progesteron😊 Hvala Vam na infu ❤️
Dvit stvarno dugo vec uzimam i to mislim da mi je to dobro, a feritin se ne sjecam kad sam vadila i jesam li uopce, trebala bi pogledati na nalaze🙆🏻♀️
Ako mislite da mi to sad nis ne znaci, necu u ovom trenu vadit, a progesteron onda svakako u pon kad cu ponavljati betu (nadam se🙏).
Kupila sam jos dva testica, pa sad ne znam kad da opet napravim zakolekciju 🤭 malo me previse to opterecuje, pa mozda i necu, sad cekam betu u subotu, ak me okrene, bum napravila i sutra🙈 😊
Flo posaljem mail, odma cu pitati i frendicu kad ona ide pa cemo dogovorit. Ja iz osobnog iskustva bi ostala, a ti kako odlucis 😘
Suncice, ja isto imam info da se koristi do 12 tt, a nekad i dulje. Curke vele da je jako bitan, tako da se svakako posavjetuj jos jesi ga ti izvadila da vidis koliki je?
Linai ja sam shvatila da je drugi petak uzv, apsolutno se slazem sa Sani i sogirno ne bi isla, sto manje uzv u toj ranoj trudnoci, to bolje. To mi je reklo nekoliko dr i mpo, i moj gin i gin u bolnici. Dovoljno ti je ovo sto ides kod svog mpo oko 6-7tt bi se trebalo cuti srceko, ali kod nekoga je to i kasnije malo, tako da se ne stresiras odma ako nece biti😊
Najbolje ti je sad ici kod samo tvoj mpo ili gin, a mislim da ti je to svakih 7-10 dana pa onda 14 do 11-12tt, tako barem dr L narucuje.
Ma sad ti to nis ne znaci, feritin i vid d sam ja vadila prije nego sto sam krenula u ivf vode da vidimo na cemu sam. Ali nakon poz bete za dva dana svakako izvadi progesteron, ali to bi ti i dr trebao reci, jer on je cuvar trudnoce i cuva ju do 12tj dok tu ulogu nakon 12tj preuzima posteljica i vaginalno ili oralno ako ces uzimat nemre nikako stetiti 🙂
Ima da u sub beta razvali🍀🤞🤞
Hvala ti, dok nisam na forumu procitala kaj je dobro napraviti jisam imala info.
Valjda dr L ne vjeruje u nista 🤣
nadam se + u subotu pa cu vidjet hoce li mi reci da izvadim progesteron, ako nece, briga me i tako cu ga izvaditi i poslati mu 🥳🥳🥳🥳🥳
.
I da, curke ja sam tako danas izvan sebe i hvala vam svima tu na svakoj preporuci, lijepoj rijeci, utjesi, ma na svemu, predivne ste sve do jedne ❤️
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Pa ja češće neću doći na forum da me onda docekaju sve lijepe vijesti ❣️💗
Tikvice divno,divno,divno ❣️I moja jedna frendica je kod Lucija vratila tri i rodila curicu 😍
Vitara evo ti si nam dokaz da nikad ne gubimo nadu 🦁😘🎈
Sani jedva cekam tvoj FET smrzlici su top ✨
Razumna PUPO drzim fige ovaj put neke se uozbilje te bebe i nek se hvataju 🍭👸
Stelic 😘😘😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Tikvice pa normalno da si izvan sebe. Za 8mj te čeka porod 😀 kojem se mi mpo žene jako veselimo 🥰.
Ja sam isto sad u nekom bunilu. Osjećam da se u maternici nešto zbiva. Osjećam taj neki pritisak kako kad sam bila trudna, a opet možda je do hormona.
Osjećam probadanje u lijevom jajniku a možda je riječ o pucanju manjih folikula, možda zarasta od punkcije.
Onda si mislim ako stvarno jesam trudna šta ako opet završim pobačajem 😔😔😔😔 hoću li to moći još jednom preživjeti. Koliko će mi to vremena oduzeti od preostale mpo borbe. Toliko faktora. A test mogu raditi najranije u subotu, i odmah ću ga napraviti i točaka. Ubi me ova neizvjesnost a znam da u slučaju trudnoće tek onda dolazi prava neizvjesnost tako da razumijem sve trudnice ovdje. Nije nam lako
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
U utorak beta 776, danas 1683. 🙏🙏🙏🙏🙏
Bome kako je ovi isto lijepo pročitati.
Čestitke od srca i neka bude dosadna i školska trudnoća.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Vitara vaaaau, mrak, pa razvalila je beta🥰🥰🥰😘😘😘😘
Loorna ljube, hvala ti babac moj, daj boze da bide sve ok i zelim ti sve kao i sebi i svima ovdje 🥰
Jurky iz tvojih usta u Bozje usi 🙏🙏🙏🙏
Samo da me gerc onda ne strefi, godine su to ipak🤭🤣
Suncica, jesi im rekla da si stavila progesteron? Ne znam koliko je on utjecao na stanje u krvi, ako zelis biti sigirna izvadi opet, a ja bi uvijek vjerovala lijecnicima, samo bi mozda dodatno provjerila.
Sad barem znam kad vadim progesteron ne smijem staviti ujutro 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ pitanje jel bi i meni to palo na pamet.
Biti ćd mila sve ok. Došlo je vrijeme da sve bude u redu. Dosta si se naplakala i nadala i ostala razočarana toliko puta. Došlo je vrijeme da te sreća pomiluje i Bog pogleda. ❤️❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Sortiraj odgovore
Najstariji