Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joka95
    17. Svibanj 2023. 13:30

Žao mi je što prolazite ovakve  stvari na radnim mjestima. Ja sam stvarno zahvalna što nemma ovakvih idiota oko sebe. Svaka vam čast cure što se znate nosit sa ovakvima 👏👏👏👏🤍🤍🤍

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

KukurbitaPepo
    17. Svibanj 2023. 13:32

Curke, hvala za kontakte Vinogradska i Sv. Duh.
    Za sada nam SV. Duh izgleda kao prva opcija. Zanima me koliko vrijede nalazi tamo? Mi imamo nesto iz prosinca 2022 (sgram, moji hormoni 3dc), nesto iz veljace ove goidne (brisevi, Papa, HIV)... Voljeli bi uloviti jos jedan postupak , a da nas pokriju ovi nalazi.
    PBTAB- sto se tice posla, uglavnom smo im samo broj, cast iznimkama. Tako sam ja prije par godina svjedocila otkazima preko noci zenicama koje su divno i kvalitetno radile. Meni je od tog trenutka posao samo posao. Kako radim za korporaciju svake godine svjedocim nekim otkazima, rezanjima budgeta i svjesna sam da sam i ja mogla biti taj visak do sada x puta... Nitko te nista ne pita, samo sazovu sastanke i objave ''vijesti'. Tako da hajlajf, gasim lap u pravilu u 5,srecom,  ne nabijam sama sebi stres vise za nikoga i nista  i tako vec 6 godina od toga momenta. Prije me bilo strah postaviti neke granice, iscrpljivala se da se dokazem, ovo, ono... Od kad sam u bmk fazi zivot je lijep
    Tikvice, Vitara, i ostale curke sa pozitivnim betama, samo hrabro dalje, dan po dan, drugo nam ne preostaje.

• Tikvica
    17. Svibanj 2023. 13:34

Pbtab odlicno si to napravila i odgovorila, vidim da nas ima vise sa takvim lroblemima.
    Kod mene malo ljudi zna, ali kako sam bila na dvije te operacije cesto me nije bilo, nije im drago.
    Ja nakon toliko godina prekovremenih i davanja zivota u tu firmu mi vise ne pada na pamet, znaci opce me ne diraju, cak mi sad vise nije zao sto sve padnd i na kolege, jbga, palo je i na mene uvijek u 20 godina kad su oni isli na porodiljne, ocuvanja i bolesti, vise nemam srama ni malo.
    Samo se brinem za sebe i svoju dobrobit tak oda sam od 3 dana ciklusa na bolovanju do bete, a ovaj put se nadam i iduce 2 godine🙏❤️😘
    A poslije toga cu i tak dat otkaz🤣

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

• Tikvica
    17. Svibanj 2023. 13:36

KukurbitaPepo

Za sada nam SV. Duh izgleda kao prva opcija. Zanima me koliko vrijede nalazi tamo? Mi imamo nesto iz prosinca 2022 (sgram, moji hormoni 3dc), nesto iz veljace ove goidne (brisevi, Papa, HIV)… Voljeli bi uloviti jos jedan postupak , a da nas pokriju ovi nalazi.
    PBTAB- sto se tice posla, uglavnom smo im samo broj, cast iznimkama. Tako sam ja prije par godina svjedocila otkazima preko noci zenicama koje su divno i kvalitetno radile. Meni je od tog trenutka posao samo posao. Kako radim za korporaciju svake godine svjedocim nekim otkazima, rezanjima budgeta i svjesna sam da sam i ja mogla biti taj visak do sada x puta… Nitko te nista ne pita, samo sazovu sastanke i objave ''vijesti'. Tako da hajlajf, gasim lap u pravilu u 5,srecom, ne nabijam sama sebi stres vise za nikoga i nista i tako vec 6 godina od toga momenta. Prije me bilo strah postaviti neke granice, iscrpljivala se da se dokazem, ovo, ono… Od kad sam u bmk fazi zivot je lijepTikvice, Vitara, i ostale curke sa pozitivnim betama, samo hrabro dalje, dan po dan, drugo nam ne preostaje.

E ulravo je i meni tako kaj se posla toce 🥰😘
    Hvala ti ❤️

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Hope1982
    17. Svibanj 2023. 13:46

PBTAB - ma nek si joj i rekla 💪👊 Sam ti pici svoje a one nek briju u glavama kaj zele. 

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

Flowerson 🌸
    17. Svibanj 2023. 13:47

Razumna

Sama bi sebi šamar zalijepila kad se sjetim besplatnih prekovremenih i rada na bolovanju i obučavanja novog kolege a ja na komplikacijama.

Ista stvar...sad ne radim ni minutu više nego trebam i radim samo ako mi se nešto dodijeli da radim tako da za radno vrijeme čitam knjige. Dali otkaz ili ne, taj osjećaj degradiranja jer si trudna je odvratan. Osjetila sam i na svojoj koži.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Jurky32
    17. Svibanj 2023. 13:48

KukurbitaPepo

Za sada nam SV. Duh izgleda kao prva opcija. Zanima me koliko vrijede nalazi tamo? Mi imamo nesto iz prosinca 2022 (sgram, moji hormoni 3dc), nesto iz veljace ove goidne (brisevi, Papa, HIV)… Voljeli bi uloviti jos jedan postupak , a da nas pokriju ovi nalazi.
    PBTAB- sto se tice posla, uglavnom smo im samo broj, cast iznimkama. Tako sam ja prije par godina svjedocila otkazima preko noci zenicama koje su divno i kvalitetno radile. Meni je od tog trenutka posao samo posao. Kako radim za korporaciju svake godine svjedocim nekim otkazima, rezanjima budgeta i svjesna sam da sam i ja mogla biti taj visak do sada x puta… Nitko te nista ne pita, samo sazovu sastanke i objave ''vijesti'. Tako da hajlajf, gasim lap u pravilu u 5,srecom, ne nabijam sama sebi stres vise za nikoga i nista i tako vec 6 godina od toga momenta. Prije me bilo strah postaviti neke granice, iscrpljivala se da se dokazem, ovo, ono… Od kad sam u bmk fazi zivot je lijepTikvice, Vitara, i ostale curke sa pozitivnim betama, samo hrabro dalje, dan po dan, drugo nam ne

Sv. Duh će vas tražiti da napravite novi spermiogram kod njih.. brisevi, Papa, HIV i ostalo vrijede godinu dana.

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

KukurbitaPepo
    17. Svibanj 2023. 14:01

Jurky32

KukurbitaPepo

PBTAB- sto se tice posla, uglavnom smo im samo broj, cast iznimkama. Tako sam ja prije par godina svjedocila otkazima preko noci zenicama koje su divno i kvalitetno radile. Meni je od tog trenutka posao samo posao. Kako radim za korporaciju svake godine svjedocim nekim otkazima, rezanjima budgeta i svjesna sam da sam i ja mogla biti taj visak do sada x puta… Nitko te nista ne pita, samo sazovu sastanke i objave ''vijesti'. Tako da hajlajf, gasim lap u pravilu u 5,srecom, ne nabijam sama sebi stres vise za nikoga i nista i tako vec 6 godina od toga momenta. Prije me bilo strah postaviti neke granice, iscrpljivala se da se dokazem, ovo, ono… Od kad sam u bmk fazi zivot je lijepTikvice, Vitara, i ostale curke sa pozitivnim betama, samo hrabro dalje, dan po dan, drugo nam ne

Sv. Duh će vas tražiti da napravite novi spermiogram kod njih.. brisevi, Papa, HIV i ostalo vrijede godinu dana.

Jesam dobro shvatila, ne mozemo donijeti sgram od bilo gdje, bas mora biti sgram sa Sv. Duha? Nema mi logike... Ipak, hvala na odgovoru.

Nirvana2024
    17. Svibanj 2023. 14:03

Tikvica

Npelica, Bebolina ❤️❤️❤️😘😘😘😘vjerojatno ni sitra nebum spavala tako da bude rano novi testic 🙈
    Amadeusja taman isto narucila jednu bocicu🙈 sogirno ce nekome dobro doci, jako lijepa gesta❤️
    Nirvana, jao pa di ces tako rano 🙈🙈🙈 a ja se borim sa 11 dnt 😁 koji je danas dno? I dnt?

7 🙈
    Znam, grozna sam
    Al u svoju obranu, prošlu trudnocu mi je beta bila 600 na ovaj dan

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Jurky32
    17. Svibanj 2023. 14:08

KukurbitaPepo

Jurky32

KukurbitaPepo

Jesam dobro shvatila, ne mozemo donijeti sgram od bilo gdje, bas mora biti sgram sa Sv. Duha? Nema mi logike… Ipak, hvala na odgovoru.

Doneseš ti njima sgram, pogledaju ga i kažu da ga napraviš i kod njih. Tako je meni bilo i u Petrovoj i Sv. Duhu, valjda svaka bolnica hoće svoj 🤷‍♀️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.