Hvala cure, pišat cu opet za dva dana za svaki slučaj ali nekako mislim da se bar nešto trebalo pokazat.
Testovi su bili bijeli k'o snijeg..
Razmišljam sad malo šta ćemo dalje. Imamo opciju čekat 3 mjeseca pa opet stimulirani, s tim da me vraća na kontracepciju zbog endometrioze ili da sad odmah u 6. mjesecu produžimo na prirodni.
Rekla mi je da ne očekuje nikakav rezultat od prirodnog s obzirom da stimulirani imaju jako loše rezultate ali da imamo pravo pokušat.
Pa sad nisam pametna. Strah me da mi se endometrioza ne razbukta..
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Meni su isto štapići vec unazad dva dana jednako tamni.
https://ibb.co/x2XmrC0
Danas sam za kraj ostavila ovaj neki digitalni, sutra je na redu beta 🥰🤗
https://ibb.co/3h6tw98
💃94' Sve okej, AMH 12,9
🕺91' Oligoasthenonecrozoospermia
Vinogradska
Transfer 1 blastice 2.05
❄️ 5 blastica
Beta ➡️ | 13 dnt 640 🩵 | 15 dnt 1410 💙 | 29.05. Uzv 6+2 imamo 💕 | 14.06. drugi uzv 9+0 tt 💕 | 26.06 10+5 💕| 05.07 Rani probir - low risk 💕
Meni su isto štapići vec unazad dva dana jednako tamni.
https://ibb.co/x2XmrC0
Danas sam za kraj ostavila ovaj neki digitalni, sutra je na redu beta 🥰🤗
https://ibb.co/3h6tw98
To će biti debela beta 🤟😁
36god, AMH 5.2, FSH 10-12,spermiogram 👌
5/2021 prirodna t, spontani u 7tj.
6/2022 IVF, blaga stim Menopur, 4js, 3 se oplodile, vraćen 1 trodnevni, beta 0
7/2022 blaga stimulacija Menopur, 3js, sve oplođene vraćen 1 trodnevni, beta 0
9/2022 blaga stim. Menopur, 1 js, vraćen trodnevni beta 0
12/2022-Clomid+Menopur 75, 1js, vraćen 1 trodnevni, beta 0
4/2023- Elonva, Menopur-4js, 27.04. vraćena 2 trodnevna embrija, 13dpt beta 456
15dpt beta 1296,19dpt 4662
Love zapravo nije bitan proizvođač nego doza i oblik coq10, da je ubiquinol. Ja naručujem sa iherba i kupovala sam ih raznih proizvođača. Dobar je life exstansion Europe 100mg pa sam pila 2 dnevno, now food 100mg, Jarrow ili bilo koji kada naručujem a bude na akciji😁. Vani ima i od Solgara u dozi od 100mg samo kod nas nema. Ako već dosad nisi procitaj knjigu od Rebecce Fet It Starts with the egg i u njoj imaš baš konkretne savjete za opcenito bolju kvalitetu js i za suplemente. 🤗
Maslačak imaš pravo željeti još djece ,pa to je sasvim prirodno. Ja želim jedno i ako bi dobila dijete sigurno bih pokušala i drugo jer ja imam sestre i znam koje je to bogatstvo u životu i isto bih to htjela svom djetetu. Nadam se da ti ovaj put uspije iz prve 🤗
…
Curke mi imamo jednu blasticu koja sada ide u freez plus još dvije koje se sporije razvijaju I ostavljaju ih do sutra pa ako budu dobre idu i one, ali poučena dosadašnjim iskustvom ne prežive one do sutra 🥺. Tako da ostaje mi mantrat da je samo jedna dovoljna 😬🙏
Draga Saniii naša hvala na info, boze tko bi ovo sve znao, reci mi molim te šta bi ti napravila sada sa ovim šta sam kupila, da li da ga iskotistim i pijem više dnevno ili ? Naručiti ću putem weba ili preko brata veću dozu.. znači 200mg dnevno ?
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Love zapravo nije bitan proizvođač nego doza i oblik coq10, da je ubiquinol. Ja naručujem sa iherba i kupovala sam ih raznih proizvođača. Dobar je life exstansion Europe 100mg pa sam pila 2 dnevno, now food 100mg, Jarrow ili bilo koji kada naručujem a bude na akciji😁. Vani ima i od Solgara u dozi od 100mg samo kod nas nema. Ako već dosad nisi procitaj knjigu od Rebecce Fet It Starts with the egg i u njoj imaš baš konkretne savjete za opcenito bolju kvalitetu js i za suplemente. 🤗
Maslačak imaš pravo željeti još djece ,pa to je sasvim prirodno. Ja želim jedno i ako bi dobila dijete sigurno bih pokušala i drugo jer ja imam sestre i znam koje je to bogatstvo u životu i isto bih to htjela svom djetetu. Nadam se da ti ovaj put uspije iz prve 🤗
…
Curke mi imamo jednu blasticu koja sada ide u freez plus još dvije koje se sporije razvijaju I ostavljaju ih do sutra pa ako budu dobre idu i one, ali poučena dosadašnjim iskustvom ne prežive one do sutra 🥺. Tako da ostaje mi mantrat da je samo jedna dovoljna 😬🙏
Sani vjeruj da je dovoljna ta jedna! Živi primjer sam toga u prošlom, a izgleda i u ovom postupku! Zaista je dovoljna jedna dobra blastica i sve zvjezde da se poklope i ne znam ni ja šta još uz to sve 😂 😂🙈🙈
Drzim ti fige na najjace 🤞 divna si osoba i zaslužuješ tu nagradu 😘
Ja 1988, MM 1988
Kod mene sve ok, MM Azoospermia
2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
1 ICSI ✖️
1 FET ✖️, 2 FET ✖️
2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️
Jutro svima! Joooj kako je lijepo vidjeti sve te pozitivne testove! Odmah mi je toplo oko srca!
🥰🥰🥰🥰🥰
Moj prvi ivf je bio prirodan postupak, test sam radila tek 17 dpt trodnevnog, nisam čitala forum pa sam bila strpljiva 😂 Iste sekunde je bila tamna crta, beta 20000. Missed u 8 tj i nakon toga punih 5 godina ni jedne, jedine sjene 😟
Svakako čestitke svima s poz testovima, nastavite ih slati 💞
Mi 41, naše ❤️ 13g
Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
Klinika x 2
Dear past, thank you for the lessons.
Dear future, I am ready.
…
Draga Saniii naša hvala na info, boze tko bi ovo sve znao, reci mi molim te šta bi ti napravila sada sa ovim šta sam kupila, da li da ga iskotistim i pijem više dnevno ili ? Naručiti ću putem weba ili preko brata veću dozu.. znači 200mg dnevno ?
Pij te od Solgara što si naručila za početak 2 dnevno, jednu ujutro, jednu oko podne, dok ti druga tura ne dođe, onda kombiniraj da ti dnevna doza bude barem 200mg. Sa iherba čekam oko 2 tjedna narudžbu a imaš stranicu od Life exstansion Europe , od njih dodje kroz 3-5 dana. Uglavnom ništa se ne baca , sve se to iskoristi 😁, ja kažem da nikad ljepsu kosu, kožu i nokte nisam imala 😁, a zaslužni su pored ostalog suplementi 😁, valjda nešto doprije i do naših js😁. I da, ovaj suplement ti je za kvalitetu js dakle za idući postupak ako ćeš trebat, za FET ti ne utjece ništa jer tvoj embrij je u labu i kakav je takav je. Za implantaciju jedino vit D utječe i prenatali za pripremu tijela za trudnoću. ❤️
Nikitta hvala ti 🥰🤗. Ne dizem ja ruke ni od te jedne a vidjet ćemo krajnji ishod, tad ću dati sud o svemu. Idući tjedan mi je kontrola pa ću čuti i od dr mišljenje, mada on meni od starta spominje tu jednu pravu , valjda ju je pogodio 😃.
Curke hvala vam 🤗🤗🤗
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
…
Pij te od Solgara što si naručila za početak 2 dnevno, jednu ujutro, jednu oko podne, dok ti druga tura ne dođe, onda kombiniraj da ti dnevna doza bude barem 200mg. Sa iherba čekam oko 2 tjedna narudžbu a imaš stranicu od Life exstansion Europe , od njih dodje kroz 3-5 dana. Uglavnom ništa se ne baca , sve se to iskoristi 😁, ja kažem da nikad ljepsu kosu, kožu i nokte nisam imala 😁, a zaslužni su pored ostalog suplementi 😁, valjda nešto doprije i do naših js😁. I da, ovaj suplement ti je za kvalitetu js dakle za idući postupak ako ćeš trebat, za FET ti ne utjece ništa jer tvoj embrij je u labu i kakav je takav je. Za implantaciju jedino vit D utječe i prenatali za pripremu tijela za trudnoću. ❤️
Nikitta hvala ti 🥰🤗. Ne dizem ja ruke ni od te jedne a vidjet ćemo krajnji ishod, tad ću dati sud o svemu. Idući tjedan mi je kontrola pa ću čuti i od dr mišljenje, mada on meni od starta spominje tu jednu pravu , valjda ju je pogodio 😃.
Curke hvala vam 🤗🤗🤗
Ajme Sani hvala ti na iscrpnom odgovoru, više ne znam ni šta znam 🤣🤣
Napraviti ću tako kako kažeš, a druge ću naručiti..punooo hvala 😘😘😘
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Cure, ja svima želim sretan Majčin dan.
Ne želim da ispadne kao provokacija ili dodavanje soli na ranu.
Bit majčinstva je napraviti sve za svoje dijete, a vi to radite svaki dan, mjesecima, godinama, pripremate tijelo za te mrvice dok nisu ni folikuli.. zato želim svima od srca da se ostvare toliko željene trudnoće i da vas sljedeće godine grle dječje ruke na ovaj dan.
Puse svima ❤️❤️
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sani držim fige za tu u freezu i za druge 2 da do sutra zablistaju.
A ti sad odmaraj, uzivaj, baci se na vit D i omegu, jer mislim da i omega dobro čini ukupnom stanju organizma i da je dobra i u fetu. Bude li ti prirodni fet ili? Tebi ne tribaju savjeti šta da radiš, znaš najbolje ode haha
Samo najbolje želje 💜
Navijam za svaku ode sviiiim srcem, a uvik mi se istakne u mislima Joka jer je poznam i želim joj dite jednako ko sebi. A tako bi istakla tebe i stelu, nekako sam vas ooodavno zapamtila ko dobre duhove foruma. Da ne pomisle ostale ništa krivo, svaka je u mislima i molitvama mene i muža💜
Hvala ti 🥰❤️🤗. I ja zaista navijam za svaku od srca ❤️, tko god je prošao makar i jedan postupak jednostavno zaslužuje biti nagrađen, a red je bome da se i meni i Steli konačno poklope zvijezde 😁🤗.
Za FET koji ćemo ne znam, dogovorit ćemo na kontroli.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️