Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saniii
    29. Ožujak 2023. 15:20

Tikvica, nadam se da se i taj treći trgne 🙏🤞. Za transfer možda da pitaš dr da ti da nešto lokalno, ja sam dobila nešto lokalno kod aspiracije u prirodnom, doduše opet me boljelo ali možda barem malo ublaži 🤷‍♀️ .
    Sunčica PUPO sretno, nek se mrve prime 🤞🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Razumna
    29. Ožujak 2023. 15:35

Anci2305

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ OVO JE ZA SVE VAS KOJE STE TU,HVALA VAM!!!!

Anči u 💓 ste nam i ti i tvoje male bebuljice 💞. 
    Žene! Imam pitanja. 
    Gonal f i Cetrotide se naziva kratki protokol (ono kad se od 6dana pika i Gonal i Cetrotide), to sam skuzila, ali nisam skužila zašto je to dobro i čemu služi taj protokol, jeli netko bio na tome, imamo li neko mišljenje o tome?
    Drugo pitanje : koliko vrijede nalazi papa testa i briseva u bolnici sv Duh? 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Jurky32
    29. Ožujak 2023. 15:46

Razumna

Anci2305

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ OVO JE ZA SVE VAS KOJE STE TU,HVALA VAM!!!!

Žene! Imam pitanja.
    Gonal f i Cetrotide se naziva kratki protokol (ono kad se od 6dana pika i Gonal i Cetrotide), to sam skuzila, ali nisam skužila zašto je to dobro i čemu služi taj protokol, jeli netko bio na tome, imamo li neko mišljenje o tome?

Znam odgovor na drugo 😁 Godinu dana vrijede

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

La3arica
    29. Ožujak 2023. 15:47

Loorna41 kod dr Bracun. Meni su tad rekli da ona radi HZZO pacijente, mada mi je bilo svejedno. Bilo mi je bitno da sto prije dodjem na red 🤷🏻‍♀️
    Anci2305 super vijesti. Sretno dalje 🍀🤞🏻🍀🤞🏻
    Tikvica drzim 🤞🏻 za treceg 🍀🍀
    Suncicaa sretno PUPO 💞🤞🏻🍀 
    Mehro cim se sjetim da mi se priblizava test, nesto mi se zavrne u zelucu 😂😂😂😂

👩🏻‍🤝‍👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
    1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
    2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
    3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
    4. …

Stela_M
    29. Ožujak 2023. 15:52

Razumna

Anci2305

Žene! Imam pitanja.

Nikada čula da se u kratkom protokolu kreće s pikanjem od 06 dc prvi glas, uvijek se krene 2. eventualno 3 dc, to je klasični protokol kakav si imala i kod Lučingera... papa nalaz i briseve većinom vrijede godinu dana, ali ja radi sebe bris radim svakih 6 mj.. jel ti ne krećeš uskoro kod Škvorca?

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    29. Ožujak 2023. 15:54

Sani sve je meni jasno i da nije lagan ovaj put i da nigdje nije zapisano da ću uspjeti nakon 3 ili 10 transfera, i naravno jasno mi je da sam obavila kompletnu obradu i samim time da nemam više što kemijati, ono što mene, ajmo to tako reći, "brine" je ta kraća lutealna faza i možda jednostavno moja ovulacija koja dođe par puta godišnje nije dovoljno "kvalitetna" ili što već i samim time mi je estrogen kao i progesteron u banani, eto jedino me to sad kopka i jedino kada nisam prokrvarila prije reda je bilo u stimuliranom fetu, s druge strane ako je tako neki "problemčić" on je lako rješiv kao što si i sama rekla injekcijama Prolutexa i def stimulirani fet da mi pomogne sa estrogenom... dok to ne vidim što, kako i zašto fakat nema smisla da potrošim sve embrije i da dođem u situaciju da opet moram u stimulaciju, i da dođe do toga iskreno dobro ću razmisliti što ću i kako ću 🙈🤷‍♀️

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

anii208
    29. Ožujak 2023. 16:04

Saniii

Aniii a što mogu reći što već nisam 😁, ja sam s tim dr kliknula na prvu još pri prvom susretu. Nije mi zapravo rekao ništa novo, on svakako u mom slučaju preporučuje intralipidne plus decortin upravo zbog dosadašnjih neuspjeha i endometrioze, a ja ću mu se skroz prepustiti.Trebam ponovit hormone ovih dana pa kod njega na kontrolu cca 20dc i tad ćemo konkretnije o protokolu, ovisno o nalazu. Uglavnom moj prijedlog sa Pergoverisom pada u vodu 🤪, jer inače imam blagu inverziju fsh/lh a pergoveris sadrži lh pa nebi bilo dobro ga dizati, tj i ako bi ga ubacio išao bi u manjoj dozi uz gonale. On se vodi politikom da samo treba potrefiti dobitan ciklus i dobitan embrij, čak mi je spomenuo ako 3dc na UZV stanje ne bude zadovoljavajuće čekamo idući ciklus 🤪…
    Kako si ti, jesi bila na kontroli, kakav ti je plan?
    Anci onako laički mislim da i nije dobro da te svako malo pregledaju u tako ranoj fazi, jer je to sve toliko osjetljivo u ranim tt. Vjerujem da nije ugodno biti u bolnici ali s druge strane barem si im pod nadzorom i dr mogu intervenirati u slučaju bilo čega. Strpi se, sve za bebice 🤗❤️❤️
    Stela ako imaš priliku provjeri i progesteron uz betu. Čudno je da uz Duphastone prokrvariš, možda negdje šteka apsorpcija 🤷‍♀️. Ja kada sam koristila samo utriće (i to 800mg dnevno) sam uvijek prokrvarila cca 6dnt, ali otkako koristim još i Prolutex tek kad stanem s njim krene M.
    Sretno danas svima 🤞🤞

Saniii super mi zvuci taj njegov plan da ce pratit ciklus pa ako ne bude zadovoljavajuce na uzv da cete preskociti taj ciklus. To mi je baš ok od njega. Pitam te za dojmove jer me bas zanima njegov princip rada. Zaintrigirao me nakon što sam čitala da je izveo autotransplantaciju tkiva jajnika ženi koja je ušla u prijevremenu menopauzu i koja je nakon toga rodila. To mi je baš bila priča vauuuuu😍 
    Ja sam jučer bila na kontroli i uzv. Idemo idući ciklus u FET i to prirodni jer mi endometrij dobar i imam normalno ovulaciju. Moram mu se javit 1.dan ciklusa (taj dio ne kužim zasto mu se moram javiti 1.dan), a od 8.dana krecem na uzv. Dr je zadovoljan sa postupkom i rezultatom od 3 blastice na moj amh, kaze da je to izvanredan rezultat🤷🏻‍♀️ i on i dalje tvrdi da mi se može dogoditi i spontana trudnoca a meni to zvuci kao SF😂😂😂 
    Sve u svemu meni baš pase da idem u FET iduci ciklus, da malo odmorim glavu od svega i skupim snage za ponovno cekanje bete😂

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Razumna
    29. Ožujak 2023. 16:17

Stela_M

Razumna

Anci2305

Žene! Imam pitanja.

Nikada čula da se u kratkom protokolu kreće s pikanjem od 06 dc prvi glas, uvijek se krene 2. eventualno 3 dc, to je klasični protokol kakav si imala i kod Lučingera… papa nalaz i briseve većinom vrijede godinu dana, ali ja radi sebe bris radim svakih 6 mj.. jel ti ne krećeš uskoro kod Škvorca?

Ne idem kod Škvorca. Dr Sirovec ga je napustila a kod nje sam se liječila.
    Krivo smo se razumjeli. Sa gonalom se kreće 2dc. A 6dc se dodaje i Cetrotide. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Stela_M
    29. Ožujak 2023. 16:23

Razumna

Stela_M

Razumna

Anci2305

Žene! Imam pitanja.

Nikada čula da se u kratkom protokolu kreće s pikanjem od 06 dc prvi glas, uvijek se krene 2. eventualno 3 dc, to je klasični protokol kakav si imala i kod Lučingera… papa nalaz i briseve većinom vrijede godinu dana, ali ja radi sebe bris radim svakih 6 mj.. jel ti ne krećeš uskoro kod Škvorca?

Ne idem kod Škvorca. Dr Sirovec ga je napustila a kod nje sam se liječila.
    Krivo smo se razumjeli. Sa gonalom se kreće 2dc. A 6dc se dodaje i Cetrotide.

Cetrotide se dodaje kada ti folikul pređe 10, 11 mm sad ovisi koliko raste dnevno i kakva ti je folikularna faza kod mene je jbg duža zbog pcos-a pa mi tek kasnije dođe Cetrotide/Orgalutran 🤭 bitno da si zadovoljna s dr a gdje ona radi to je manje bitno 😁 kada startaš? Držim 🤞🥰

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

Biljche
    29. Ožujak 2023. 16:26

Razumna

Anci2305

Žene! Imam pitanja.

Da od 6.dana pikas i jedno i drugo a do tada samo Gonal. Mislim da je to ''dobro'' samo zato jer ako si dobila takav protokol sve ti štima sa nalazima. Meni se u zadnjih godinu dana ciklus sa 28 skratio na 26 pa sam u ovaj IVF išla od 22.dc sa Decapeptylom , a od 2.dc sa Decapeptylom + Ovaleap pa poslije Menopur a do tada sam išla po ovom normalnom protokolu ( klasičnom).

🙎‍♂️ 47 sve ✅️, 👩 39 endometrioza Klinika : Vinogradska
    11/2019 IUI -AIH, beta ❌️
    01/2020 IUI -AIH, beta ❌️
    03/2020 IUI -AIH, beta❌️
    09/2020 1.IVF transfer 2 blastice, beta ❌️
    01/2021 2.IVF 5 blastica, freeze all
    03/2021 operacija lijevog jajnika , endometrioza
    05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
    06/ 2022 3.IVF transfer 2 trodnevna, beta ❌️
    11/2022 prirodni IVF - negativna aspiracija
    03/2023 4.IVF 2 blastice, beta ❌️, 1 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.