Rinatako je i meni krenulo sa laganom žgaravicom koja je bila sve jača svaki dan 😂 ali negdje sam pročitala da ako trudnicu muče žgaravice, beba će imati puno kose. Žive bile pa vidjele.😉🙈
E to nevjerujem u bapske price😂😂
U prvoj trudnoci ni zgaravice niti ijednog simptoma a mala rodena s puno duge kose😂
Suncice sretno i nek opstanu obje oplodene do sutra!!!
Hope super proslo krvarenje!!🥰
Ja sam imala zgaravicu jaku ali zadnjih par mjeseci i rodena je sa puno kose 😂😂 ja vjerujem da je to istina 😂😂😂
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Korni - i meni je lakse sa listom. Onako nema sanse da bi zapamtila koja sta ima i kad.
Love83 - jesam 🤞👍. Ja sam imala endo scratch ali biopsiju za pretragu na Nk stanice. Jer imam povisene u krvi pa moramo provijeriti. Tako da je kod mene zbog toga malo potrajalo krvarenje. No evo danas nema vise nista ni na papiru niti na ulosku. Ja sam radila na 25DC i ja bi rekla da je bio izmedu 5 i 7dpo jer ne znam kad je bila O tocno i iskreno se nadam da smo pogodili taj implantacijski prozor jer inace nista od toga. Na ultrazvuku nije bilo folikula. Hormoni su bilo dobri. A LH trakicu sam imala pozitivnu (nekoliko njih) Tako da se iskreno nadam sa smo pogodili.
Npelica - mislim da se to bude cesce desavalo jer one koje znam trudnice su vise manke imala problem sa spavanje i obicno su zamijenile dan i noc 🤭
La3arica - mmmm zanimljivo 🤔 nesto se ti kuha. Oces raditi test? ☺️🫣
Hope draga meni su radili na 21DC scratch, rečeno mi u klinici da je bolje više dana nego manje 🤔..znači da je bolje napraviti od 7-10 dana prije očekivane M nego 5-7 dana.. vidjeti ćemo i to, šta mogu nego vjerovati doktoru i prepustiti se jer ću izluditi misleći..tako sam se u predzadnjem prirodnom FET bez stoperice bez ičega mislila jel doktor dobro izračunao dan transfera bila u panici i mislila da je on falio 🙈
A na kraju sve bilo idealno što se tiče tog dijela i dogodi se trudnoća i beta super ali biokemijska.. Hoću reći da valjda znaju što rade iako greške su moguće jer I oni su samo ljudi..
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Korni - i meni je lakse sa listom. Onako nema sanse da bi zapamtila koja sta ima i kad.
Love83 - jesam 🤞👍. Ja sam imala endo scratch ali biopsiju za pretragu na Nk stanice. Jer imam povisene u krvi pa moramo provijeriti. Tako da je kod mene zbog toga malo potrajalo krvarenje. No evo danas nema vise nista ni na papiru niti na ulosku. Ja sam radila na 25DC i ja bi rekla da je bio izmedu 5 i 7dpo jer ne znam kad je bila O tocno i iskreno se nadam da smo pogodili taj implantacijski prozor jer inace nista od toga. Na ultrazvuku nije bilo folikula. Hormoni su bilo dobri. A LH trakicu sam imala pozitivnu (nekoliko njih) Tako da se iskreno nadam sa smo pogodili.
Npelica - mislim da se to bude cesce desavalo jer one koje znam trudnice su vise manke imala problem sa spavanje i obicno su zamijenile dan i noc 🤭
La3arica - mmmm zanimljivo 🤔 nesto se ti kuha. Oces raditi test? ☺️🫣Hopedraga meni su radili na 21DC scratch, rečeno mi u klinici da je bolje više dana nego manje 🤔..znači da je bolje napraviti od 7-10 dana prije očekivane M nego 5-7 dana.. vidjeti ćemo i to, šta mogu nego vjerovati doktoru i prepustiti se jer ću izluditi misleći..tako sam se u predzadnjem prirodnom FET bez stoperice bez ičega mislila jel doktor dobro izračunao dan transfera bila u panici i mislila da je on falio 🙈
A na kraju sve bilo idealno što se tiče tog dijela i dogodi se trudnoća i beta super ali biokemijska.. Hoću reći da valjda znaju što rade iako greške su moguće jer I oni su samo ljudi..
Ma naravno. Ma ovo za moju pretragu se radi izmedu 5-8 dana nakon Ovulacije. Ali je kod mene problem sto nemam redovne cikluse i moje Ovulacije nisu na 15 dan. U tom je stvar. Zato se nadam da je O bila onda kad sam mislila da je jer kad sam bila kod njega u ponedjeljak na 21DC folikula vise nije bilo. A trakice su za vikend bile pozitivne. Zato sam rekla da se nadam da smo pogodili.
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Stela_M znamo da je medju smrzlicima onaj pravi, je l’ tako?! 😘😘😘😘😘😘
Tikvice sretno danas. Cekamo izvjestaj. 🍀🤞🏻💞
Mehro i ostale PUPO cure kako ste danas?
Meni je danas 6dnt i osjecam povremeno od jutros kao kad dobijem, onu blagu tupu bol u stomaku i ledjima. Jucer nisam bila sva svoja, bas neki los dan. U jednom trenutku sam bila izmedju - da li cu povracati ili pasti u nesvjest. A u grudima kao da mi je vatra, valjda zeludac. Nisam ni citala side effect od Duphastona. Valjda ce danas biti bolje.
Sretno svima 🍀💞🍀🤞🏻💞
Tako se i ja osjecam, ta tupa bol u leđima i trbuhu povremeno i kao grcice da imam. Cice kao da su se malo cak smirile, ali jucer kad sam se naslonila prsima na podlogu zvijezde sam gledala. Stalno kao da mi je toplo pa hladno, bas cudan osjecaj. I jucer mi je nekako mukica bila kad sam legla u krevet, to je drugi put da se dogodilo. Ali ja uvijek becemu prepisem to, jucer je bilo kao zbog ljesnjaka 😅. Dogovorila sam se sa suprugom da cemo napraviti test za vikend, bas me je strah, ne zelim da bude negativan 😅🤦♀️ previse sam ih vec vidjela u zivotu, to mi je ono ko jutarnja kava 😅
Zgaravica moze biti dobar znak 😋 i ne, ne mislim na kosu 😅
🙋♀️ 28 - AMH 6,8
💁♂️32 - asthenozoospermia ➡️ normozoospermia
👶 Pokušavamo od 2021.
3/2023. Prvi IVF - Vinogradska - Gonal 225/ Bemfala 225 + Cetrotide + Ovitrelle - aspiracija 17.3.(9 js - 4 embria - 1 petodnevni na kraju, 0 ❄️), transfer 22.3., 12dnt 58,9 / 14dnt 96 /16dnt112/ 19dnt106 - biokemijska
7/2023. 3js - 1 trodnevni, 0❄️. Beta 31.7. 13dpt 410. Beta 2.8. 916 🥰. 16.8. 6+3 💗 28.8. 8+1 💗 21. 9. 11+4 💗 YOU51 ☑️ it's a girl 💜
Rinatako je i meni krenulo sa laganom žgaravicom koja je bila sve jača svaki dan 😂 ali negdje sam pročitala da ako trudnicu muče žgaravice, beba će imati puno kose. Žive bile pa vidjele.😉🙈
E to nevjerujem u bapske price😂😂
U prvoj trudnoci ni zgaravice niti ijednog simptoma a mala rodena s puno duge kose😂
Suncice sretno i nek opstanu obje oplodene do sutra!!!
Hope super proslo krvarenje!!🥰
Ja sam imala zgaravicu jaku ali zadnjih par mjeseci i rodena je sa puno kose 😂😂 ja vjerujem da je to istina 😂😂😂
I da nisi imala zgaravice dijete bi ti imalo kosu ko moja😂😂
Geni kameni😂
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Pupice danas sam 5 dan, ja kaskam za vama! 🤣
Cice standard osjetljive i napuhane ali od progesterona jos od dana prije transfera.
Dok sjedim onako nekad osjetim kao pritisak dolje, ne bas grceve ne bol u ledima.
Kaya isto jucer na 4 dan ujutro to duboko presjecanje ostro kao nozem sto traje par sekundi, dok sam se protezala u krevetu, uzasan osjecaj.. 😫
La3arica koji je tebi dan danas? 🌸
Mehro isto imam to malo mi je hladno pa mi je vruce na jednom ali ja to imam i inace. I nemrem spavati ali to isto uvijek kad je druga faza ciklusa cesto se budim. I zeludac me stalno boli al on me isto stalno boli jer imam kronicni gastritis 🙈
Rina39 draga slazem se s tobom to su samo babske price! 🤣 Ja imam zgaravicu pola zivota problem s tim svaki dan 😫
Da li si ti raga imala to ostro presjecanje kao Kaya i ja?
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Cice standard osjetljive i napuhane ali od progesterona jos od dana prije transfera.
Dok sjedim onako nekad osjetim kao pritisak dolje, ne bas grceve ne bol u ledima.
Kaya isto jucer na 4 dan ujutro to duboko presjecanje ostro kao nozem sto traje par sekundi, dok sam se protezala u krevetu, uzasan osjecaj.. 😫
Mehro isto imam to malo mi je hladno pa mi je vruce na jednom ali ja to imam i inace. I nemrem spavati ali to isto uvijek kad je druga faza ciklusa cesto se budim. I zeludac me stalno boli al on me isto stalno boli jer imam kronicni gastritis 🙈
Rina39draga slazem se s tobom to su samo babske price! 🤣 Ja imam zgaravicu pola zivota problem s tim svaki dan 😫
Joj smotana sam sorry La3arica pisala si koji si dan i simptome, htjela sam to pitati Jurky koju sam sad zaboravila staviti u popis sa svima nama pupicama da napokon nas sve imam na jednom popisu, stalno se gubim’ Jurky koji si ti dan danas?
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
La3arica - mmmm zanimljivo 🤔 nesto se ti kuha. Oces raditi test? ☺️🫣Hopedraga meni su radili na 21DC scratch, rečeno mi u klinici da je bolje više dana nego manje 🤔..znači da je bolje napraviti od 7-10 dana prije očekivane M nego 5-7 dana.. vidjeti ćemo i to, šta mogu nego vjerovati doktoru i prepustiti se jer ću izluditi misleći..tako sam se u predzadnjem prirodnom FET bez stoperice bez ičega mislila jel doktor dobro izračunao dan transfera bila u panici i mislila da je on falio 🙈
Ma naravno. Ma ovo za moju pretragu se radi izmedu 5-8 dana nakon Ovulacije. Ali je kod mene problem sto nemam redovne cikluse i moje Ovulacije nisu na 15 dan. U tom je stvar. Zato se nadam da je O bila onda kad sam mislila da je jer kad sam bila kod njega u ponedjeljak na 21DC folikula vise nije bilo. A trakice su za vikend bile pozitivne. Zato sam rekla da se nadam da smo pogodili.
Ahaa , ja sa prvi put za ovo čula sada kada je meni predloženo, pa nemoj zamjeriti..učim jos 🙈
Nadam se da neću još dugo učiti 🙏
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Jurky32 mozda je ipak ne bude ovaj put? 🍀🤞🏻🍀🤞🏻
Hope1982 e, ja nikad u zivotu nisam uradila test i sad sam rijesila da udarim po njima - pa kako bilo 😂😂😂😂 za sve postoji prvi put. A, i ovi iz Bete prvo traze test, a ne betu. Po planu doktorice trebam ga raditi u ponedeljak, ali ja vec mislim da krenem od subote 😂😂🙈🙈 samo jos da ih kupim i proucim kako se koriste.
Kaya budemo vidjeli hehe ili mi anksioznost skace tipa level 2000 🤷🏻♀️😂
Mehro meni su grudi i bradavice osjetljive nenormalno. 😏😏 Imas ti dosta raznih malih simptoma…nadam se da ti test pokaze + 🍀🤞🏻🍀🤞🏻
Fashionista 💞 mozda je to presijecanje implementacija🤔🤞🏻🍀💞
👩🏻🤝👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
4. …
Rina39draga slazem se s tobom to su samo babske price! 🤣 Ja imam zgaravicu pola zivota problem s tim svaki dan 😫
Jesam jos uvijek me presjece tu i tamo.
Pocelo je 4 dan nakon blasto transfera .
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji