Lucky MM je samo dva puta bio kod dr. L… Prvi put na konzultacijama.. drugi put kad su nam oplodjene stanice pa prije ET-a jer smo se nadali da cemo oboje razgovarati s biologicom.. medjutim ispalo je na kraju da sam samo ja razgovarala s biologicom… Dakle.. nemaju sto tamo raditi.. osim onih koji su van ZG-a pa moraji dati spermice… I ajde da nije guzva, ali da zene nemaju gdje sjedit… 🤷 Ne kuzim sto im je tamo fora..
Tako je i moj dosao samnom na konzultacije, a kad je bila punkcija cekao me je preko puta u kaficu bas zato sto je bila guzva da ne smeta, a kad imam transfer takoder me samo doveze i priceka vani, nije da ce me nosit do auta pa da mi je prijeko potreban u cekaoni 😂 a sve info koje dobim od doktora na uzv ili od embriologice mu ionako prepricam doma 🤷🏼♀️
Pa postoje muževi koji žele biti uključeni 😀 moj kaže da neće dopustiti da sam prolazim sve jer se radi i o njegovom djetetu. Na folikulimetrije me vozi ako je u Zg ako nije onda se vozim sama, ali ne ide polikliniku. Na transfer je došao u kliniku 2 od 7 puta. I bio je na svim uzv jer imam traume od njih. Doslovno mi se neda mu prepričavati da je bebi stalo srce…. Razumijem i muzeve koji idu na konzultacije. Na punkciju me otprati i ode u birtiju… Ali ni meni bi nisu jasni muški koji sjede dok žene stoje u poliklinici.
Točno tako,, i moj želi biti uključen bogu hvala ali zna se gdje može gdje ne.. Ali da žene stoje,,, strašno.
👰42, 🤵51,amh0.25
3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔
Moj muž ide sa mnom kad mora doć..zbog potpisivanja 😁 nemam ništa protiv da idu sa ženama, al da, isti problem je u Ri kad se naslazu u malom hodniku i naprave nepotrebno gužvu.
Hvala vam još jednom svima za podršku 🤗 mene je danas uništilo.. otišla sam doma s posla, popila lupocet, legla i molila se da prođe muka. Glavobolja se smirila, mučnina je manja, sad mi je bolje tako da mogu funkcionirati. Veselim se beti jako 🤭❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Lucky MM je samo dva puta bio kod dr. L… Prvi put na konzultacijama.. drugi put kad su nam oplodjene stanice pa prije ET-a jer smo se nadali da cemo oboje razgovarati s biologicom.. medjutim ispalo je na kraju da sam samo ja razgovarala s biologicom… Dakle.. nemaju sto tamo raditi.. osim onih koji su van ZG-a pa moraji dati spermice… I ajde da nije guzva, ali da zene nemaju gdje sjedit… 🤷 Ne kuzim sto im je tamo fora..
Tako je i moj dosao samnom na konzultacije, a kad je bila punkcija cekao me je preko puta u kaficu bas zato sto je bila guzva da ne smeta, a kad imam transfer takoder me samo doveze i priceka vani, nije da ce me nosit do auta pa da mi je prijeko potreban u cekaoni 😂 a sve info koje dobim od doktora na uzv ili od embriologice mu ionako prepricam doma 🤷🏼♀️
Pa postoje muževi koji žele biti uključeni 😀 moj kaže da neće dopustiti da sam prolazim sve jer se radi i o njegovom djetetu. Na folikulimetrije me vozi ako je u Zg ako nije onda se vozim sama, ali ne ide polikliniku. Na transfer je došao u kliniku 2 od 7 puta. I bio je na svim uzv jer imam traume od njih. Doslovno mi se neda mu prepričavati da je bebi stalo srce…. Razumijem i muzeve koji idu na konzultacije. Na punkciju me otprati i ode u birtiju… Ali ni meni bi nisu jasni muški koji sjede dok žene stoje u poliklinici.
Točno tako,, i moj želi biti uključen bogu hvala ali zna se gdje može gdje ne.. Ali da žene stoje,,, strašno.
Ja sam svog na glas digla da se digne ženi. Kaže on meni nisi me morala tako glasno pred svima dići. A ja na to: čuj ako nećeš da te pozivam pazi na svoje ponašanje. Nije raspravljao, znao je da nema šanse protiv hormona 😂 i još mi ide dr L kad izađe van pa pozdravljam muške ko neke sekebretije, još ih sa nježnošću pogladi po ramenu nakon rukovanja. Mislim se, možda ima čarobni dodir pa bi ih trebao po pipmeku po gladiti možda bi bilo bolje 🤪
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ja sam svog na glas digla da se digne ženi. Kaže on meni nisi me morala tako glasno pred svima dići. A ja na to: čuj ako nećeš da te pozivam pazi na svoje ponašanje. Nije raspravljao, znao je da nema šanse protiv hormona 😂 i još mi ide dr L kad izađe van pa pozdravljam muške ko neke sekebretije, još ih sa nježnošću pogladi po ramenu nakon rukovanja. Mislim se, možda ima čarobni dodir pa bi ih trebao po pipmeku po gladiti možda bi bilo bolje 🤪
😂😂😂😂😂😂
👰42, 🤵51,amh0.25
Također mi nisu jasni ni muževi koji uopće ne žele odvesti svoje žene, kao npr. Od moje jedne frendice,,, njemu se ne ide po bolnicama 😡zamisli.. I još pita "koliko ja puta moram baciti drk..u"?? Jbt ja bih izgubila svu volju...
👰42, 🤵51,amh0.25
Koja si ti carica 😂😂😂
Vjeverica, žao mi je tvoje prijateljice ☹️ baš grozni komentari...mene je moj m znao dovest do ruba kad mi počne pričati da nam je dobro bez djece, šta mi treba da se bodem i da prolazim sve to, uspjet ce prirodno...a ovo je pak jos gore i žalosno jer je žena očito sama u tome.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Lucky nasi muzevi su onda copy paste.. slaz se da nije tocno ako nije tamo da nije ukljucen.. mislim da je ukljucen koliko i ja.. i gura jos jace.. 💙
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Lucky Da.. bit ce da je slican sklop u glavi..
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Razumna tosto moj ne ide samnom svaki put u polikliniku ne znaci da ne zeli biti ukljucen, dapace, cim izadem moram ga zvati da cuje ide li sve po planu. Niti to znaci da je nezainteresiran, da prolazim to sama i da mi nije podrska, uvijek pozitivan i gura me naprijed. Zbog njega mi je ovaj put tisucu puta laksi ❤️
Vjeverice ajme boze, pa tocno da ga udaris tavom posred face 😤 bas da izgubis volju kad ti baci takav komentar
Flowerson ko ce docekat tu tvoju betu 😅
Ja sam već odlučila da ću u Samobor ići sama. Brza vožnja i narodnjaci moraju dati neki rezultat 😂. Sa muzem smo prije slušali golden fm a sad mislim otvoreni. Btw čitanje sad ovo, jednom nakon transfera išli smo na put i muž mi je pusti da slušam radio banovinu jer sam trudna a tad sam bila Pupo i stvarno sam ostala trudna. Sad si mislim da moji embriji vole narodnu muziku, a možda su zato i bili loši jer na svijet ima dovoljno ljudi sa lošim ukusom za glazbu. Joj ovo je stvarno morbidno
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Stela, Sani, Lucky, Kacusha ❤️❤️❤️❤️ pratim vas 😊🍀
JLo Korina je prelijepa mala curica ❤️ čestitam tebi i mužu i uživajte u svakom trenutku 🥰
Puno je novih cura i puno lijepih vijesti. Čestitam na lijepim betama i želim vam mirne i ugodne trudnoće
_______
Mi smo dobro 🥰 napunili 3 mjeseca, puno se smijemo i brzo rastemo 🙈🥰❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji