Anii imala sam Gonal 150 i Ctx od “tvojih” navedenih - Gonal nista, od CTX mi je mjesto uboda znalo malo pocrveniti i svrbjeti (odmah poslije i to je normalno). Napuhala se tek 2-3 dana prije aspiracije, ali nista drasticno (11 🥚 na kraju bilo), vise sam ja imala osjecaj da sam bure baruta 😄 ugl prepustila sam se totalno V u ruke, u stilu: ja sam tu da budem lijepa, ti da budes pametan pa ajmo 😄
Jeste kod V? Bolnica ili?
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Flowerson, Domleon crtice su tu 😍, nek dalje bude sve uredu 🙏🙏🤞🤞🤗🤗
Afrodita drago mi je da je sve ok, nek i drugi dio nalaza bude isto i čestitke na dečkićima 💙💙
Aniikonačno krećeš🥳, gdje ste na kraju u postupku?
Ja sam u trećem postupku imala Pergoveris 150 i Gonal 75, i tada sam imala najujednačenije folikule, svi u milimetar bili, i u toj stimulaciji sjećam se da sam imala libidotrough the rouf 🤪🤭, nikakvih drugih nuspojava nije bilo. Baš sam razmišljala da ću sa dr A prokomentirat tu stimulaciju da idem opet.
Stela_M s iducom mengom koju bi trebala dobiti 17.2.🙌🏼 2.dan ciklusa se krecem pikati. Joj mene samo mučnine strah i pretjeranih otkucaja srca 🙈 Mucnine se bojim najvise🙈
Sani88 ajd nadam se da ce i meni biti bez nuspojava osim libida😂 Na kraju smo u postupku u Repromedu ali mi cijeli postupak vodi prof Vrčić. Kod njega na folikometriju, a aspiracija i transfer u Repromedu ali mi sve odradjuje prof Vrcic🥳
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Cure 30.1.2023 idem na fet! Danas je endometrij 10.1 i danas bi trebala bit ovulacija!
U dvoumici sam vratit dva ili jedan embrij, kakva su vaša iskustva?
Hej i ja sam u pon na transferu. Meni endo danas 8,6.. mislis da je to okej? Meni se vracaju dvije blastice jer to jedino imam zaledeno ☺️
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Anii imala sam Gonal 150 i Ctx od “tvojih” navedenih - Gonal nista, od CTX mi je mjesto uboda znalo malo pocrveniti i svrbjeti (odmah poslije i to je normalno). Napuhala se tek 2-3 dana prije aspiracije, ali nista drasticno (11 🥚 na kraju bilo), vise sam ja imala osjecaj da sam bure baruta 😄 ugl prepustila sam se totalno V u ruke, u stilu: ja sam tu da budem lijepa, ti da budes pametan pa ajmo 😄
Jeste kod V? Bolnica ili?
bambi27zg toplo se nadam da necu biti s nekim vecim nuspojavama. Ja sam se isto prepustila skroz jer mu vjerujem beskrajno, zato sam i inzistirala da zelim kod njega privatno , jer od bolnice nista nazalost iduce dvije godine. Kako sam curama gore objasnila idemo u Repromed ali mi prof V vodi cijeli postupak. Repromed ce nam “iznajmit” labos i salu 😂
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Hope2022 što se tiče Invitae panela i slanja krvi tamo to sam preko Sv.Duha i citogenskog laboratorija radila. Mi bi tamo izvadili krv, a oni su dogovorili slanje. Prije toga smo sve potvrdili oko plaćanja, ne sjećam se koliko je bilo po uzorku. Može se kod njih onda kasnije registrirati i tamo se mogu skinuti nalazi
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Stela ti uzimas NAC, jel bitno u koje doba dana se uzima ili s cim u kombinaciji, pisala si vec sto puta, ali zaboravila sam 😅
Ja ga uzimam u prahu pa ga pijem ujutro zajedno sa myoinositolom 🤣 e sad pretpostavljam da ti imaš tablete pa ako piješ više toga rasporedi si tijekom dana da ne piješ sve od jednom ali iskreno nisam nikada gledala kako se pije odn kada🤣🤣
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Bokić curke, evo danas moj prvi pregled prošao odlično.
Sve je kako treba i vidimo se za dva tjedna.
E sad ja idem u privatnu kliniku pa mi je doktor napisao sve i svašta i da se javim svojoj doktorici za korištenje heparina. Nešto mi je pričao da trebam neku uputnicu dobit nisam ga baš razumijela. Jel mi može neko objasnit kako to sad ide, dal idem na neki pregled još nekome i kolko se to dugo sve čeka do prve injekcije?
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Stela_M , Lucky daaa, uzbuđena sam na najjace. Daj boze da bude bar 5 jaja i ja cu bit na konju😂
Još samo da mi se neka curka javi koja je imala ovu terapiju da znam sta mogu ocekivat? Kakve nuspojave. Hocu li se rušit, povracat, napuhat, podemonit?😂
Razumna joj draga ti se i dalje mucis s tom betom? Pa sto ti ginekolog kaze? Sad negdje uskoro ides na konzultacije kod Škvorca koliko sam upratila? Koja je zapravo tvoja dijagnoza nikako da skužim? Pcios? Nizak amh? Muski faktor?
Ja sam konzultacije u Škvorcu odradila u 9mj i čekam postupak preko hzzo. Tj mjesecnicu jer su me onda upisali za 1mj. To mi je bio backup plan koji se na kraju realizirao 🙆♀️.
Mi smo bili kandidat za insemenaciju jer ja imam blago policistucne jajnike a muž ima malo slabiji od normalnog spermiogram. Tj kakav mu je spermiogram ćemo vidjeti uskoro jer ga mora ponoviti u Škvorcu.... Odlučila sam se za ivf jer je veća vjerojatnost ostati trudan a kad na kraju sve čorci i problemi.
Btw danas je kum nazvao mog muža da mu kaže da je jedna žena od naših prijatelja trudna u 41g preko umjetne. Fakat više nemam ni komentar na takve izjave. Doslovno na jedno uho nutra na drugo van.
Sad kad sam se maknula i očistila od hormona, i ponovno živim (imam presuper planove za cijelu ovu godinu, stvarno sam počela uživati što ne radim, tetošim muža, neki dan sam bila na depilaciji i frizuri, kupila sam novi donji ves i tako dočekala muža, a sa obzirom da sam sad debela i većina mi je u sisama i guzici muzu je to bila baš atrakcija 😂😂😂) i onda me svi podsjećaju da nisam po globalnom svjetskom rasporedu rodila. Big del nije mi se sa dvadeset i nekom omakla trudnoća 🤪
I amh mi je sad 41 nakon dve stimulacije. Kad sam krenula u IVF bio je 47. Valjda su mi zato js sranje
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Bokić curke, evo danas moj prvi pregled prošao odlično.
Sve je kako treba i vidimo se za dva tjedna.
E sad ja idem u privatnu kliniku pa mi je doktor napisao sve i svašta i da se javim svojoj doktorici za korištenje heparina. Nešto mi je pričao da trebam neku uputnicu dobit nisam ga baš razumijela. Jel mi može neko objasnit kako to sad ide, dal idem na neki pregled još nekome i kolko se to dugo sve čeka do prve injekcije?
Treba ti ginić dati uputnicu za hematologa I onda ti sve daje hematolog koliko sam shvatila cure od srčane reakcije se uvodi heparin neko ga dobije i prije.. ne znam ok kuda si ako si iz Zagreba ja sam svega par dana čekala na hematologa u Vinogradskoj u mailu sam napisala da je vezano uz mpo i stvarno su me u roku tri dana naručili 😁 neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤞
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela ti uzimas NAC, jel bitno u koje doba dana se uzima ili s cim u kombinaciji, pisala si vec sto puta, ali zaboravila sam 😅
Ja ga uzimam u prahu pa ga pijem ujutro zajedno sa myoinositolom 🤣 e sad pretpostavljam da ti imaš tablete pa ako piješ više toga rasporedi si tijekom dana da ne piješ sve od jednom ali iskreno nisam nikada gledala kako se pije odn kada🤣🤣
Ja sve sto nalazim u prahu pijem u prahu jer ne znam popit tabletu malo vecu 😂🤦🏽♀️ samo one gel kapsule znam popit one skliznu 😂 tako da je i moj myoinositol i nac isto u prahu, super znaci mogu ih zajedno pomijesat i popit 🥳 isto imam rasporedeno kroz dan kad cu sta, da ne trpam sve odjednom u sebe.
Ja sam pila skupa jer mi je iskreno tako bilo najlakše 🤣🤣🤣🤣 i dalje tako pijem iako sam s Nacom pred kraj ali mi je taj u prahu baš dugo trajao to sam našla na nekoj akciji preko my proteina 😁
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Sortiraj odgovore
Najstariji