Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    29. Siječanj 2022. 09:00

mashkica, ma2013 😍 lijepi su vam testici 🥳
    Josipab ajmeee sjecam se tvoje iznenadne prve bete 🤗 i kako mužu nije bilo jasno kako toliko moze kostati nalaz jednog vitamina 🤣 želim ti sretan porod ❤
    Ssanjass ❤
    Rainbow_Hope ufff ❤ i ja upravo imam takvu situaciju u užoj obitelji 😔 grozna bolest.
    DOMLeon ❤ žao mi je zbog mame 😞
    Cure sretno danas 🍀🍀🍀🍀

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Monkica24 🍀
    29. Siječanj 2022. 09:04

mashkica, ma2013 😍 divne cu crte, sad lijepo pijte kavu ujutro sa svojim testićima, tako sam ja radila

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

⭐ Miss_Ivy ⭐
    29. Siječanj 2022. 09:20

Monkica divno je vidjeti tvoju trakicu  kako se osjećaš? Kako je muž reagirao? Jesi mirnija? Mene još čeka taj mini anomaly, bojat ću se toga dan prije. Sad sam mirna i hepi, ali moram priznati da sam nabavila baby watcher, pa kad čujem srčeko ne pitam za drugo dal je ok 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Stela_M
    29. Siječanj 2022. 09:27

Sani88

Mashkica razlika je ocigledna 😍, nadam se da si sada barem malo mirnija 😁. Nego kako se pije taj cesnjak, znam da ste pisale ali nisam pratila 😏, muzek mi je nesto virozan, 2 testa neg na koronu ali ipak se drzimo dalje jedan od drugog, pa da mu dam da pije, ne moze mu odmoc…
    Stela a vidjet cemo u pon, tad cu bit 14dc, ako endic i folikul nastave rasti ima nade i za transfer 😁
    Ma2013 i tvoj testic bas lijepo tamni, 🤞 za dalje…

Držim 🤞🤞🤞 da endo bude top 🙏❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

ma2013 👣
    29. Siječanj 2022. 09:49

Sunny kako se osječaš? 😊

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    29. Siječanj 2022. 09:54

Sunny 😘❤

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• Tina276
    29. Siječanj 2022. 10:05

Cesnjak 🤔 moze malo vise o cesnjaku? 😂

Ja: 24, AMH 17,9 Hashimoto
    MM: 24, normoozospermia
    🔜 Petrova 1. IVF 4/22
    tina.ceh276@gmail.com

Monkica24 🍀
    29. Siječanj 2022. 10:13

⭐ Miss_Ivy ⭐

Monkica divno je vidjeti tvoju trakicukako se osjećaš? Kako je muž reagirao? Jesi mirnija? Mene još čeka taj mini anomaly, bojat ću se toga dan prije. Sad sam mirna i hepi, ali moram priznati da sam nabavila baby watcher, pa kad čujem srčeko ne pitam za drugo dal je ok

osjećam se super i konačno mirno. Moj muž se jučer jadan nije snašao, meni su ujutro javili rezultate već oko 8, on je još spavao. Ja sam samo uletila u spavaću sobu ridajući, on skočio, ja u plaču govorim sve je ok, on zbunjen iz sna, pita a zašto toliko plačeš, ništa mu nije jasno Ma koja scena. Pa dok je mene smirio... uglavnom dušu sam isplakala, što od stresa, što od sreće. A on je inače po prirodi kuler, pa me uvijek smiruje. Kad smo oboje došli sebi nismo osmjeh skidali s lica Kad imaš mini anomaly? Obzirom da imaš već rezultat nipt testa nema razloga da ne bude uredan. Ja nisam nabavila baby watcher, ne znam, neda mi se oko tog stresirati. Sad sam dalje odlučila laganini. Mislim da bi nas dvije trebale nekad na kavu, kad budemo malo više debele i kad bude toplije vrijeme, da se sinovi upoznaju kad smo već u skoro isto vrijeme ostale trudne i još vršnjakinje (gerijatrija )

I gdje nam je Nika? Ako se ne varam i ona sad nekad treba dobiti rezultate?

06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

⭐ Miss_Ivy ⭐
    29. Siječanj 2022. 10:25

Monkica24 🍀

⭐ Miss_Ivy ⭐

Monkica divno je vidjeti tvoju trakicukako se osjećaš? Kako je muž reagirao? Jesi mirnija? Mene još čeka taj mini anomaly, bojat ću se toga dan prije. Sad sam mirna i hepi, ali moram priznati da sam nabavila baby watcher, pa kad čujem srčeko ne pitam za drugo dal je ok
    osjećam se super i konačno mirno. Moj muž se jučer jadan nije snašao, meni su ujutro javili rezultate već oko 8, on je još spavao. Ja sam samo uletila u spavaću sobu ridajući, on skočio, ja u plaču govorim sve je ok, on zbunjen iz sna, pita a zašto toliko plačeš, ništa mu nije jasno Ma koja scena. Pa dok je mene smirio… uglavnom dušu sam isplakala, što od stresa, što od sreće. A on je inače po prirodi kuler, pa me uvijek smiruje. Kad smo oboje došli sebi nismo osmjeh skidali s lica Kad imaš mini anomaly? Obzirom da imaš već rezultat nipt testa nema razloga da ne bude uredan. Ja nisam nabavila baby watcher, ne znam, neda mi se oko tog stresirati. Sad sam dalje odlučila laganini. Mislim da bi nas dvije trebale nekad na kavu, kad budemo malo više debele i kad bude toplije vrijeme, da se sinovi upoznaju kad smo već u skoro isto vrijeme ostale trudne i još vršnjakinje (gerijatrija )

E, naježila sam se čitajući 😀 ma divno je to! Sad ti meni govoriš ako je nifty ok, onda bude i mini anomaly, a znaš i sama da bi se i ti malo bojala 😀. Kava svakako, čim nam sunčeko zagrije, drago mi je da si predložila. Ja zbilja nemam puno ljudi oko sebe s bebama, svima su već djeca malo veća. U kojem si djelu Zagreba? Ja sam Maksimir.
    Nika će sigurno uletiti sa super vijestima 😀
    Mini anomaly imam 3.2.

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Monkica24 🍀
    29. Siječanj 2022. 10:39

⭐ Miss_Ivy ⭐

Monkica24 🍀

⭐ Miss_Ivy ⭐

osjećam se super i konačno mirno. Moj muž se jučer jadan nije snašao, meni su ujutro javili rezultate već oko 8, on je još spavao. Ja sam samo uletila u spavaću sobu ridajući, on skočio, ja u plaču govorim sve je ok, on zbunjen iz sna, pita a zašto toliko plačeš, ništa mu nije jasno Ma koja scena. Pa dok je mene smirio… uglavnom dušu sam isplakala, što od stresa, što od sreće. A on je inače po prirodi kuler, pa me uvijek smiruje. Kad smo oboje došli sebi nismo osmjeh skidali s lica Kad imaš mini anomaly? Obzirom da imaš već rezultat nipt testa nema razloga da ne bude uredan. Ja nisam nabavila baby watcher, ne znam, neda mi se oko tog stresirati. Sad sam dalje odlučila laganini. Mislim da bi nas dvije trebale nekad na kavu, kad budemo malo više debele i kad bude toplije vrijeme, da se sinovi upoznaju kad smo već u skoro isto vrijeme ostale trudne i još vršnjakinje (gerijatrija )

E, naježila sam se čitajući 😀 ma divno je to! Sad ti meni govoriš ako je nifty ok, onda bude i mini anomaly, a znaš i sama da bi se i ti malo bojala 😀. Kava svakako, čim nam sunčeko zagrije, drago mi je da si predložila. Ja zbilja nemam puno ljudi oko sebe s bebama, svima su već djeca malo veća. U kojem si djelu Zagreba? Ja sam Maksimir.
    Nika će sigurno uletiti sa super vijestima 😀
    Mini anomaly imam 3.2.

Super dogovoreno! Ja sam u Prečkom, ali nije nikakav problem, nađemo se na pol puta, taman u centru Da i kod mene je tako, dio frendica već ima par godina djecu, i imam 2 koje nemaju još, a ni ne pokazuju interes. Tako da sam ''sama'' trudnica. A baš je uzbudljivo kad s nekim dijeliš taj put u isto vrijeme. Držimo fige 03.02., jel u Harniju? Meni je taj pregled bio ludilo, sve živo gledaš, prezanimljivo. I još muž dio samnom, on još oduševljeniji!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.