Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anemona
    17. Siječanj 2022. 11:26

Tako je Anči, napad na 2 fronte 💪💞
    Antoneta, thanks, držim fige sutra 🤞
    Hani, sretno danas 🍀🤞
    Stela, neka bude super rezultat 🍀🤞
    Rainbow, odlično, znači uskoro navijamo 😍
    Kako nam je Petra? Nadam se da se kvržica smiruje 🤞🤗

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

⭐ Miss_Ivy ⭐
    17. Siječanj 2022. 11:33

ma2013 🌺🌺

Miss_Ivy, jesi ti nakon transfera išla na bolovanje ili?

Jesam, jer radim ajmo reci fizicki posao. Mpo doktor mi je nakon pozitivne bete rekla ne za taj posao. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

ma2013 👣
    17. Siječanj 2022. 11:51

⭐ Miss_Ivy ⭐

ma2013 🌺🌺

Jesam, jer radim ajmo reci fizicki posao. Mpo doktor mi je nakon pozitivne bete rekla ne za taj posao.

Aha. Planiram i ja tako, jest da imam uredski posao, al zbog ludnice na poslu šalju i nas iz ureda u proizvodnju dizat teške kutije, slagat robu itd. Pa ono. Mislim da ću i ja uzet bolovanje. 

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

⭐ Miss_Ivy ⭐
    17. Siječanj 2022. 11:58

ma2013 🌺🌺

⭐ Miss_Ivy ⭐

ma2013 🌺🌺

Aha. Planiram i ja tako, jest da imam uredski posao, al zbog ludnice na poslu šalju i nas iz ureda u proizvodnju dizat teške kutije, slagat robu itd. Pa ono. Mislim da ću i ja uzet bolovanje.

Ma i da nije fizički posao, u današnje vrijeme pandemije i stresa, mislim da treba misliti na sebe u ovim trenutcima i paziti se. Neće nitko na tebe misliti osim tebe same ❤️

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Divna 🎀
    17. Siječanj 2022. 11:58

ma2013 🌺🌺

⭐ Miss_Ivy ⭐

ma2013 🌺🌺

Ja sam bila uzela godisnji nakon transfera 4 dana plus vikend i taman mi je bilo, uredski je posao... ali sada vec razmisljam o bolovanju, bas je hladno, led svuda, korona u punom jeku.... nekako mislim da bi mi bilo ljepse doma u toplom.... ako mozes, uzmi bolovanje i uzivaj 😁

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    17. Siječanj 2022. 12:00

Mrvica722

Divna 🎀   loading 🔜🐣

⭐ Miss_Ivy ⭐

Divna 🎀 loading 🔜🐣

Anči 💕

Sretno 🤗❤️
    Hani17.01 aspiracija
    Maslačakxx29tt curica 17.01 uzv

Sretno cure 💕💕
    Tina, sretno na porodu, jos malo i tvoje cudo stize 🤗💞

Eeee i Tiiina sretnoooooo!
    Kako si ti Divna?

Hej draga Miss_Ivy, bas razmisljam vas friske trudnice da pitam… imam na momente bas pritisak kao da cu dobiti, lose spavala nocas i probava me muci. Je li normalna ova bol? Nije strasno ali nekako neugodno…

Legni na lijevi bok i stavi jastučić između koljena trebalo bi proć, nesanicu imam cijelo vrijeme. Strašna je, spavam bas malo.

Sretno svima danas ♥️

Hvala Mrvice, tako i uradim i kroz nekoliko minuta mi se smiri... trenutno sam na poslu, jedva cekam da zavrsim i se naspavam poslije posla...  Kako si ti, ima li simptoma korone?

1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    17. Siječanj 2022. 12:03

Je li nam se javljala Iman, je li pala beta?🤗
    Petra30, kako si ti, vjerujem da nije lako, javi nam se kako sutra prodjes 🤗

Antoneta
    17. Siječanj 2022. 12:15

Nikitta

Antoneta ne, ca125 nije neki pouzdani pokazatelj, oba puta prije operacije mi je bio normalan, a u zdjelici endo III, odnosno IV. stadija. Na hormone ne reagiram nikako, pa sam 14 godina bez ikakve terapije probala sam jedino Visanne prošle godine 8 mjeseci, ali bolest je i dalje rasla, a mene su nuspojave satrale, pa ih više ne bih pipnula, ali sad moram vidjeti što ću ako LDN ne upali, zato sam te pitala za eventualno neke pilule (iako ni na njih ne reagiram nikako, pa ih nisam pila nikad ozbiljnije). Sretno na FET-u! Budeš opet trudna, pa nećeš morat još barem godinu dana o tome razmišljati. 😍🥰
    Cure!Sretno svima danas! 😍🙌🏻

Baš mi je žao da ti je tako, uff 😥. Ja sam ca125 kontrolirala svakih nekoliko mjeseci, i bio je uvijek od 60-100, nakon op.je u bio u padu.. ali znam da nije neki pokazatelj, al ajd..
    Vidim da se liječiš u Petrovoj, ako nije tajna, kod kojeg si liječnika u ivf postupku i kako si zadovoljna? I zašto stalno prir.ivf ako imaš endo? Meni je odmah dr rekla kad sam joj prvi put predočila nalaze da idemo u full ivf jer nema smisla nas zajebavat kad ionako je endo već dosta toga uništila pa da ne gubimo vrijeme na neke prirodnjake i polustimulacije... nije rekla da ne bi upalilo nego čisto zbog mojih godina i kvalitete js - ono, brže bolje iskoristi što se može, doslovno je tako bilo

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

petra30
    17. Siječanj 2022. 12:47

Anči 💕

Sretno 🤗❤️
    Hani17.01 aspiracija
    Maslačakxx29tt curica 17.01 uzv

Sretno svima!❤️
    Tina sretno! Jos malo i drzis svoju bebicu u rukama❤️❤️!
    Pratim ja sve iz prikrajka, sve ultrazvuke ,endometrije i folikule. Ljute muzeve i trudnicke mucnine🤭... 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Kacusha
    17. Siječanj 2022. 12:52

Stela_M

Kacusha još bi najbolje bilo da se dogodi čudo pa da me zovu iz ivf da ima slobodno mjesto 🤣🤣🤣

U cuda uvijek treba vjerovati 🥰

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.