"Što duže moraš čekati na nešto, više ćeš cijeniti kada konačno stigne. Što se više moraš boriti za nešto, to postaje neprocjenjivo kada to postigneš. I što više boli moraš izdržati na svom putovanju, slađi je dolazak na odredište. Sve dobre stvari vrijedi čekati i za njih se vrijedi boriti."
Preuzeto s facebooka.
Dobro jutro!!
Divno 💞💞💞
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
SeniRemmus kako ste vi? Jesi jos u komadu 🤭
Tina jesi nam ti rodila 🤭
Antoneta u pravu si za Domleon bas se dugo nije javila..nadam se da je sve ok..znam da je zadnje pisala da ih je uhvatila korona i da je baka loše..nadam se da je sve uredu kod nje..
Rainbow jel došla vjestica kod tebe? Sorry ako si vec pisala, zaboravila sam totalno...
J_B di si nam? Kad krećeš 🤞
MTB ❤️
Lita javi nam se 🙈🤞
Avocado, Stela, Joka, Roxy, Libo, GPgirl, Čupica, Sunny, Asli, Sanjass, Malala, Peggy, VM, Aurora, Asli, Elle, Tweety curke kako ste vi?
Rina, Lorena3009, Josipab, Lindsay, Nada86, Trecasreca, Tess, Mjau, Dani, Vuky, Nikolina86 i ostale trudnice kako ste vi i bebice?
Pami, Miss, Nadalica, Bajo, Meto, Women, Pmak, Tiki, Sanjich, MaloTele, Tuma, Magnolia , Dada, Sunflower ❤️💙
Pozz za sve ostale cure ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav svima, mi se vec godinama borimo sa azoospermijom. Zanima me ima li itko ovdje tko je isao na oplodnju sa doniranim spermatozoidima? Hvala
Antoneta u pravu si za Domleon bas se dugo nije javila..nadam se da je sve ok..znam da je zadnje pisala da ih je uhvatila korona i da je baka loše..nadam se da je sve uredu kod nje..
Rainbow jel došla vjestica kod tebe? Sorry ako si vec pisala, zaboravila sam totalno…
MTB❤️
Lita javi nam se 🙈🤞
Avocado, Stela, Joka, Roxy, Libo, GPgirl, Čupica, Sunny, Asli, Sanjass, Malala, Peggy, VM, Aurora, Asli, Elle, Tweetycurke kako ste vi?
Rina, Lorena3009, Josipab, Lindsay, Nada86, Trecasreca, Tess, Mjau, Dani, Vuky, Nikolina86i ostale trudnice kako ste vi i bebice?
Pami, Miss, Nadalica, Bajo, Meto, Women, Pmak, Tiki, Sanjich, MaloTele, Tuma, Magnolia , Dada, Sunflower ❤️💙
Pozz za sve ostale cure ❤️
Anči, baš danas stigla, nakon 5 dana smeđarenja. Jel se vama to događalo u ciklusima nakon stimulacije? Meni je ovo prvi put da je tako...
Maslačak drži se, samo da sve bude dobro 🙏
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Drage cure, puno vam hvala na utjesnim rijecima. Podrska u ovim situacijama bas puno znaci 💜
Maslacak mislim na tebe i bebicu i vjerujem da ce sve biti ok. Sva sreca da si inzistirala na pregledima - to su ti majcinski instinkti. Javljaj nam se kad ces moc 😘
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Maslačak baš mi je jako žao.. sva sreća da si otišla na pregled! Koji si tjedan? Bit će sve ok, dobro je da si u bolnici i držim fige da se stanje samo popravi 🤞🤞🙏🙏
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Rainbow jel došla vjestica kod tebe? Sorry ako si vec pisala, zaboravila sam totalno…
MTB❤️
Lita javi nam se 🙈🤞
Avocado, Stela, Joka, Roxy, Libo, GPgirl, Čupica, Sunny, Asli, Sanjass, Malala, Peggy, VM, Aurora, Asli, Elle, Tweetycurke kako ste vi?
Rina, Lorena3009, Josipab, Lindsay, Nada86, Trecasreca, Tess, Mjau, Dani, Vuky, Nikolina86i ostale trudnice kako ste vi i bebice?
Pozz za sve ostale cure ❤️Anči, baš danas stigla, nakon 5 dana smeđarenja. Jel se vama to događalo u ciklusima nakon stimulacije? Meni je ovo prvi put da je tako…
Maslačak drži se, samo da sve bude dobro 🙏
Meni je sad treća menga nakon postupka i obavezno mi bude dva-tri dana samo neki kao smeđi iscjedak i onda krene..al ova sad mi je bila najbolnija i najgora 🥴 mora da sam se sad nesto i prehladila jer evo jučer zavrsila, a mene i dalje boli kao da tek trebam dobit 🥴
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav svima, mi se vec godinama borimo sa azoospermijom. Zanima me ima li itko ovdje tko je isao na oplodnju sa doniranim spermatozoidima? Hvala
Pozdrav..kolko znam bila je jedna cura ali sam sad zaboravila nick i oni su bili negdje vani..čak mislim da je i medu trudnicama sad..ali evo blokada i ne mogu se sjetit nicka 🤷🏽♀️
Jeste probali ić na tese ili micro tese?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Aurora cestitam ti na zdravoj curici, uzivaj u ostatku trudnoce.🥰💕💕
Leia 🥺🥺 drzi se, oporavi sto prije i u nove pobjede. 🍀🍀 bit ce 2022. sretnija🥰
Maslačak neka sve bude u redu. ❤️🙏🏻
Super sto si intervenirala na vrijeme! Sad ce se u bolnici pobrinuti za sve🙌🏻
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Anči i tvoj postupak nam je za cas, a cinilo se tako daleko u 9.om mjesecu, i evo ga. Sad odmorna, snazna u dobitni postupak😎 taman pokloncic ispod bora za iduci Bozic❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji